Боя за коса - Вlond 27 - Клуб на блондинките

• 82 746
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Благодаря за мненията. Малко ме е страх да пробвам вкъщи с блондор Wink
Суперизсветляваща с наслагване имаш предвид, че трябва да се боядисвам неколкократно в продължение на няколко месеца ли?

# 91
  • Lost in a fairytale ...
Благодаря за мненията. Малко ме е страх да пробвам вкъщи с блондор Wink
Суперизсветляваща с наслагване имаш предвид, че трябва да се боядисвам неколкократно в продължение на няколко месеца ли?

Точно  Peace

Аз да се похваля - най-накрая си направих чудесен цвят, който смятам да поддържам  Flutter
Вчера я блондирах и ми се изравниха корените с дължините, след това матирах с балсам и стана чудна. Е, има още малко разлика тук-там, но ще се оправи при следващото боядисване.
Смятам да спра вече да я горя със супра и съм решила да пробвам суперизсветляваща Нутрис   Simple Smile

# 92
Предварително се извинявам ако някой преди мен вече е имал същото питане! Просто съм на работа и нямах време да седна да изчета всичко.. Стана един гаф у дома и съм сигурна, че не само при мен, се е получавала такава нелепа ситуация. С черна коса съм, не я бях пипала от 6 месеца, но скоро се наложи боядисване доста взе да си личи моята коса (която е кестеняво, но нито много светло, нито много тъмно), та реших от черна да стана светло кестенява или тъмно руса... Боядисах се с Londa Color Blend
http://www.illatszerszakuzlet.hu/images/londa15uj.jpg и
http://media.sophisti.pl/photologue/photos/cache/VLgqZJvlzrglHwm … AIMVt_display.jpg

Смесих ги двете и резултата беше това:

http://picbg.net/img.php?file=e45ab45f7c35e67f.JPG

Бях в шаш! Всички около мен ме харесаха така, но аз не мога да се гледам искам цвят по цялата дължина не някакво преливане. На снимката червенее, но на слънце си е оранжево по скоро... Четох за блондор само по дължините или много светла боя с цел наслагване. Като че ли съм за второто, че с тези блондори  no Една приятелка я обезцветяваха при фризьор и до ден днешен косата й е като опърлена. Друга позната се направи със супра, но нейната коса е доста здрава - гъста с дебел косъм, докато моята не знам дали ще удържи на такава атака... Какво да правя? Sad

Последна редакция: пн, 19 мар 2012, 15:41 от glamour_

# 93
Glamour_ да не те отчайвам,но черна напластена боя не може да се махне без блондор.
Всъщност може с така нареченото "изпиране" с римуувър.Аз не съм пробвала,но нека тези,които имат опит да се включат.Не е напълно щадящо,но е по-"безопастно" от блондора,доколкото съм чела.

Като ученичка бях с черна коса и станах руса от раз,но с блондор/супра/.При следващо повтаряне вече бях бяло руса,но косата ми беше окаяна  Laughing Не,че ми пукаше тогава,защото ходех на букли,но сега не бих си го причинила.

Всъщност сега като се замисля,по-миналото лято си лепнах едно Палете, с което от руса станах гарваново черна и нямаше падане.Та пак си блондирах цялата коса.Но в моя случай не беше напластявано,така че стана отведнъж.Естествено косата пак беше в не особено прилично състояние,но сега е ок.

Моят съвет е или си стой черна или си направи това така наречено "изпиране".Това е най-разумното.Само с боя нищо няма да стане.Твоята естествена ще се повлиява с всеки изминал месец,но не и черното надолу  Confused

# 94
Glamour_ да не те отчайвам,но черна напластена боя не може да се махне без блондор.
Всъщност може с така нареченото "изпиране" с римуувър.Аз не съм пробвала,но нека тези,които имат опит да се включат.Не е напълно щадящо,но е по-"безопастно" от блондора,доколкото съм чела.

Като ученичка бях с черна коса и станах руса от раз,но с блондор/супра/.При следващо повтаряне вече бях бяло руса,но косата ми беше окаяна  Laughing Не,че ми пукаше тогава,защото ходех на букли,но сега не бих си го причинила.

Всъщност сега като се замисля,по-миналото лято си лепнах едно Палете, с което от руса станах гарваново черна и нямаше падане.Та пак си блондирах цялата коса.Но в моя случай не беше напластявано,така че стана отведнъж.Естествено косата пак беше в не особено прилично състояние,но сега е ок.

Моят съвет е или си стой черна или си направи това така наречено "изпиране".Това е най-разумното.Само с боя нищо няма да стане.Твоята естествена ще се повлиява с всеки изминал месец,но не и черното надолу  Confused

Мерси за дългия отговор! Simple Smile Ами и моята не е напластявана, боядисвах се на 4-5 месеца и то само в корените не разнасях по дължините. Тъй като наскоро забелязах, че е поопадала се обнадеждих, че ще мога да се изсветля с някаква руса боя.. Най-долните пластове към тила се вижда, че са по-светли само най-горния си седи черен и това е. От фризьори съм патила доста - луди пари за цяло осакатяване... А точно тези римувъри само при фризьорите ги има не се продават свободно. Четох и за такова изпиране, но с блондор - малко блондор, шампоан и така косата се "пере" 20-тина минути, като се внимава сместа да не попада в корените на косата. Трябва да се прави от друг човек, който да следи за самия цвят на косата при "прането", ама не знам кой ще се нагърби с тая отговорност  Laughing повечето ми приятелки ще се чувстват виновни ако нищо не стане...

А да попитам блондор в боята за коса може ли да се слага или винаги се поставя преди нейното нанасяне? Мислех си да слагам по малко блондор в някаква пепелно руса боя за коса и така постепенно да я изсветля...  newsm78

# 95
Аз да се включа тук и да ви следя. Просто уникални цветове постигате. Много имам да чета още и да се уча. Все на моменти ме обхваща манията да сложа тъмно...8ица или 7мица като моят си цвят и да я оставя така и после гледам някоя снимка на руса мацка и си казвам...а,не! Ще го постигна това русо 1во и после чак може да сменям,ако не ми хареса...
 http://www.victoriassecret.com/ss/Satellite?ProductID=1265748466 … gename=vsdWrapper
Ето такова искам като на мацката. Simple Smile Дано стане...почти съм се навила сега да сложа 12% оксидант и някоя 10ка да кажем,за да видя какво ще стане. И да потърся опция за смяна на Мажирел (блонд),защото избива жълто и червено много...

# 96
glamour_  продават си се римувъри свободно. Има една много подробна тема във форума, пусни си търсачка и прочети. СПоред мен първо трябва да махнеш тъмното с римувър, и тогава вече да изсветляваш. 
Обикновено първо се блондира, и после се боядисва. Смесване сама на боя и блондор е рецепта за провал, освен ако не си много опитна с боите.

# 97
  • София
Момичета, може ли да се получи 10-ка само с боя без да жълтее ?

# 98
Иля,при мен се получавал ето този резултат и то само с боя http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1521/740892394118816921113321 … IU03CvtRUZxMk.JPG
Този цвят го бях постигнала с наслагване на суперизсветляваща боя. Peace Нямах проблем с жълтеенето,но много ми се изсушяваше косата. ooooh!

# 99
  • София
Иля,при мен се получавал ето този резултат и то само с боя http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1521/740892394118816921113321 … IU03CvtRUZxMk.JPG
Този цвят го бях постигнала с наслагване на суперизсветляваща боя. Peace Нямах проблем с жълтеенето,но много ми се изсушяваше косата. ooooh!

Sassie , супер ти е цвета.  Peace А с каква боя и % оксидант го постигна ?

А иначе и аз съм със суперизсветляваща боя, фризьорката ми нанася три пъти през интервали в корените боята и пак не съм доволна от резултата, все ми жълтее.

# 100
Благодаря!    bouquet Само,че в момента не съм с него.  Blush
Този цвят на снимката го бях постигнала със суперизсветляващата боя на Лакме.Спомням си,че имаше нещо виолетово в номера.А преди нея се бях правила 2 пъти и с Индола.С оксидант 12% Peace
Освен това открай време си ползвам и тониращите балсамчета на Престиж.Дори и сега,когато не съм толкова руса.

С каква боя се правиш?

# 101
  • София
Сега съм с Мажиблонд, преди това бях с Матрикс, Кюн, Селектив. Най- доволна май бях от Селектив, мисля че тя изсветлява 6 тона, а другите 5. Ползвам оксидант 12 %.

# 102
Веднъж се бях правила с Маджиблонд 921 с 12% и стана жълтаво,естествено не останах доволна от резултата и не се направих повече с нея.Най-много ми харесва как става с Индола.

Защо не пробваш и с матиращи продукти-шампоани,балсами... Rolling Eyes

# 103
Според мен Majiblond не се справя много добре с изрусяването, особено ако се цели по-студен цвят.
Познавам дами с естествено руси коси при това светли, които си ходят жълти вследствие на боядисване с Majiblond.
За мен наслагването на боя може да се прави, но само до един определен момент и след това се получава грозната картинка - студени краища, които клонят към бяло, оранжеви корени, които преливат в жълто Rolling Eyes
Естествено всяка коса е различна и със сигурност има дами, които имат красив цвят постигнат с Majiblond, но ако косата е по-тъмна, с по-упорит пигмент, то е по-добре да се използва друга боя

# 104
  • София
Преди ползвах матиращ шампоан на Лореал, но не видях никакъв ефект. Сега ми препоръчаха на Джойко, може да го тествам.

Sassie, не съм пробвала боята на Индола, а знаеш ли, с колко тона изсветлява ?

B & C, сподели идеи за други марки бои ?
И аз имам проблем с хубави много светло руси дължини и жълтеещи корени. В търсене съм на 'моята' боя.

Общи условия

Активация на акаунт