Боя за коса - Вlond 27 - Клуб на блондинките

• 82 738
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • в 1001-та нощ
А коментара на a.l.e.n.a. съм го изтървала.  Embarassed Ще видя къде се намира салона и ще се обадя да питам за цени. Grinning

Благодаря   bouquet
...

салонът е в Лозенец на у.,Русалийски проход 19, ходила съм доста пъти за други услуги,  но разбира се - видях с кои марки работят, няма как да не забележа това

все пак е добре да питаш по телефона - сега видях, че и на сайта пише, че работят с лореал и матрикс http://www.angelface-bg.com/ разгледай - има и цени и т.н.

# 76
Аз правилно ли ви разбирам, че боядисвате дължините всеки път с корена
Моите са боядисвани 2-3 пъти за 7 г.
Не, не го правим всеки път, но аз в последно време доста често мазах и дължините. Първо потъмнявах и мазането на дължините беше неизбежно, а сега изрусявам  Laughing

# 77
  • Чукарландия
Здравейте момичета! Искам да ви попитам: в момента съм чернокоса. Боядисвам се синьо-черна от 5-6 години. Естественият цвят на косата ми е светлокестеняв. Била съм и руса, но отдавна. Та сега пак ми щуква, да се изсветля. Фризьорката ми каза, че процеса ще е дълъг, което ме отчайва, не искам да съм рижава. Има ли начин да се обезцвети косата ми от един път и каква боя (цвят и марка) да сложа, за да не е рижаво-никаква? Благодаря.
А всъщност ТАКЪВ цвят искам да постигна. Моля, помогнете.  bouquet

# 78
BBeLLa, при такова наслагване на черна боя, без блондор няма да стане нищо и колкото и да не ми се иска да те отчайвам, това ще е наистина един дълъг процес, който най-вероятно ще увреди доста косата ти.

# 79
Аня ти ме обнадежди. Още тази седмица ще пробвам Simple Smile

# 80
  • Чукарландия
BBeLLa, при такова наслагване на черна боя, без блондор няма да стане нищо и колкото и да не ми се иска да те отчайвам, това ще е наистина един дълъг процес, който най-вероятно ще увреди доста косата ти.

B & C, благодаря ти! Лоша работа, но пусти мерак... Grinning

А след блондора, какъв цвят да използвам за боядисване?

Последна редакция: пн, 19 мар 2012, 01:18 от BBeLLa

# 81
# 82
  • София
daritt,  по мое мнение няма нищо неприятно в този цвят!
Напротив, харесва ми! Crossing Arms

П.П.
Зависи вече ти, какво желаеш и дали харесваш тази топла гама.
Simple Smile

Последна редакция: пн, 19 мар 2012, 11:41 от Dessi_8313

# 83
  • София
и на мен ми харесва  Peace

# 84
  • Бургас
Харесва ми, на слънце стои страхотно . Опасявах се че ще има червени отенъци, но не, преобладават златистите. За 10 лв направо си е чудо как се сдобих с такъв цвят, но ми беше писнало да плащам на фризьори за експерименти с различни бои и цветове, сега ще експериментирам сама.

# 85
  • Пловдив
Здравейте, момичета.

Последните дни чета много по въпроса за изрусяването, но така и не мога да се ориентирам какво точно да направя.
Косата ми изглежда така (естествен цвят, не е боядисвана от години):

Какви биха били опциите за изрусяване в моя случай? Иска ми се да постигна нещо такова:

# 86
Блондор плюс боя  Laughing
Хиларито е блондирана на тази снимка,а тя по принцип не е с много тъмна основа.

# 87
Мисля, че със суперизсветляваща боя ще се получи.   Peace

# 88
Може и със суперизсветляваща,но с наслагване.От първия път изобщо не мисля,че ще се получи това от снимката  newsm78 Ще стане в най-добрия случай медно-русо  Thinking

# 89
  • Шумен
Някой пробвалли е тази боя, изсветлява ли изобщо?

а имате ли наблюдение как покриват белите коси - боядисах се с Велатон 9/1 и бялата ми сивее ужасно в корените , та искам да сменя с друга

Общи условия

Активация на акаунт