Боя за коса - Вlond 27 - Клуб на блондинките

• 82 938
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
На аватара цвета ти също е чудесен  Hug
Много се радвам, че и ти искаш такъв, ще обменяме опит  newsm44
Би ли споделила с какво се боядисваш в момента, марка боя, номерация, за да разбера как мислиш да го постигнеш този цвят  Embarassed Hug

Последно се правих с Кастинг 1010,просто защото не ми се искаше да си горя много косата и затова реших да се правя с безамонячна.
Преди това се правих с Syoss,а преди него с Колестон. Blush
А как ще го постигам и аз още не знам... Rolling Eyes Разглеждам разни каталози на бои в нет-а и чета мнения за тях.Не съм се установила още на марка и номер обаче. Tired
Само знам,че не искам да има рижави и жълтави оттенъци.

# 136
Би ли споделила с какво се боядисваш в момента, марка боя, номерация, за да разбера как мислиш да го постигнеш този цвят  Embarassed Hug

Последно се правих с Кастинг 1010,просто защото не ми се искаше да си горя много косата и затова реших да се правя с безамонячна.
А как ще го постигам и аз още не знам... Rolling Eyes Разглеждам разни каталози на бои в нет-а и чета мнения за тях.Не съм се установила още на марка и номер обаче. Tired

Как стана с Кастинга? Върху какво русо го намаза?  Simple Smile

# 137

Може ли снимка или впечатления как изсветлява Кастинга   bouquet

# 138
Според мен цвета много отговаря на номер 8.19 от каталога на Keune. Какво мислите?  newsm78

# 139
По-късно ще сложа снимка. Simple Smile
Не съм доволна от този номер на Кастинг,става жълтаво,иначе като за безамонячна боя добре ми боядиса корените. Laughing
Преди съм се правила с 1021 и ставаше доста по-добре,не жълтееше.
Онзиден си я матирах с балсама Северно сияние на Престиж. Peace Горе-долу поубих жълтото.

Vividas,преди да се направя с Кастинга бях на ниво 9-ка може би.Преди това се бях правила с едно ледено или перлено на Сайос...и аз не помня вече какъв точно беше нюансът. Rolling Eyes

# 140
  • София
daritt, и на мен ми харесва цвета с Гарние, пиши дали е дълготраен. Simple Smile

tanju6, пепеливите не покриват добре бели косми, вземи си 9/0, ако държиш да си на Велатон.

glamour_, престиж пуснаха римувър за дом. употреба, има го в ДМ. от кой град си?

да споделя, че след една маслена маска с олио от авокадо (много съм доволна от олиото!) розовото ми кичурче почти се е сляло с останалата коса. вярно, че тониращите балсами са слаби, но не очаквах от един път да падне.

# 141
Sassie, току що си запазих час за боя на 31. Като стана ще сложа снимки, да видим как ще стане първия опит  Wink

# 142
Според мен цвета много отговаря на номер 8.19 от каталога на Keune. Какво мислите?  newsm78

Да,и 8.1 се доближава до него.Но дали ще стане с този номер,няма ли да стане много по-светло.
А и върху светлорусата основа бързо ще падне. newsm78

Погледни и този цвят на Мажирел 8.12 http://zlatnaribka.com/boq-majirel-812-svetlo-rus-pepelen-iris-118-717.html  
На мен много ми харесва,но си нямам идея дали ще се получи толкова тъмно.  newsm78

Sassie, току що си запазих час за боя на 31. Като стана ще сложа снимки, да видим как ще стане първия опит  Wink

Ще стискам палци тогава да се получи. thumbsup    Hug
И с нетърпение ще чакам снимки. photo
Тия дни и аз ще посетя моята фризьорка,да се съветвам с нея,че доста се обърках напоследък... #Crazy Laughing

# 143
Тъкмо и моята фризьорка сега ми обясняваше, че от картинка в нета е трудно да се добие представа. Каза да и пратя цвета, който искам, а тя ще прецени с какво да ме маца  Crazy Но този цвят, който съм си избрала аз ми каза, че ставало много сиво, а този който аз искам е по-скоро по-опушен сякаш, не знам и аз вече  newsm78

# 144
Ще чакам после да споделиш отзиви и да кажеш с какво те е правила Simple Smile

Ами...аз искам да сивее,но не чак някакво мишо сиво Whistling

# 145
glamour_  продават си се римувъри свободно. Има една много подробна тема във форума, пусни си търсачка и прочети. СПоред мен първо трябва да махнеш тъмното с римувър, и тогава вече да изсветляваш. 
Обикновено първо се блондира, и после се боядисва. Смесване сама на боя и блондор е рецепта за провал, освен ако не си много опитна с боите.

Благодаря!   bouquet Сега ще потърся темата Simple Smile

# 146
  • София
Аз съм се правила с 8ца на Кюн, но чистата, и ми стана доста по-светличко от това на снимката Peace
а оттенъка от 8.1 ми се струва, че ще падне бързичко
ако ще ви помогне с нещо, ще ви пусна снимка   Hug

преди време бях постигнала такова тъмно сивеещо русо - бях във възторг, и след 3-4 измивания нямаше и помен от него; на следващото боядисване се случи същото  Peace

Последна редакция: вт, 20 мар 2012, 12:50 от -Alien-

# 147
  • Шумен

tanju6, пепеливите не покриват добре бели косми, вземи си 9/0, ако държиш да си на Велатон.

благодаря за мнението Hug
не държа да е Велатон...днес ще пробвам с Гарние 9.13 - дано опита бъде по- успешен
приемам и предложения за други бои

# 148
Аз съм се правила с 8ца на Кюн, но чистата, и ми стана доста по-светличко от това на снимката Peace
а оттенъка от 8.1 ми се струва, че ще падне бързичко
ако ще ви помогне с нещо, ще ви пусна снимка  Hug

Пусни, моля те  Hug
На мен фризьорката ми ми каза, че 7.2 било по-добре от 8, каквато и да е Wink

# 149
Alien,ще съм ти много благодарна,ако пуснеш снимка. Hug

Общи условия

Активация на акаунт