Боя за коса - Вlond 27 - Клуб на блондинките

• 82 923
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
   Благодаря момичета. На финала съм, вечерям и ще се суша..
 Смесих новите две бои с част от 9.23, стоях 25 мин да не стане много тъмно. Ще видя като изсуша как ще е..
 Плачеше ми се след римувъра като видях оранжево по дължините..смятам че се покри. Ще задържа известно време на 8ци, а по-нататък ще потъмня.

Ще съм задължена на Jassye, ако сподели как е направила следващото боядисване след това с римувъра и с какъв окислител. Hug

# 436
Някой дали ще ме посъветва и мене Rolling EyesАз бях писала по напред че искам да си боядисам косицата и се спрая на Колестон на Вела Whistling
Но сега се чудя какъв цвят да избера бях се спряла на 7/0, но сега се чудя дали не е по добре 8/0 ако избера една от тези бои какъв окисилтел трябва да ползвам Rolling Eyes
И сега да кажа ,че съм светла в момента по моя преценка  съм 8 ,но съм на кичури по светли не ми е еднородна косата,а естествения ми цвят е 3 ка и имам вече израснало много мъничко.Как да действам и каво да направя се питам ,но поне за окислителя ми дайде акъл блондински Praynig

# 437
А някой може ли да ми каже с какво боя се постига  нещо подобно на бяло-руса коса?

# 438
Чар,дано се е получило добре при теб от първия път!При мен се наложи да повторя римуувъра.Първия път направих поредица от грешки,които изчистих след 2-то боядисване.Не мисля,че е нужно да правиш запечатка,сега наблегни на възстановяване на косата до следващия път-маски,масла,протеин ако е нужно.Избягвай поне за сега пресата(ако ползваш) и сешуара.Разгледай след седмица-две косата си внимателно,ако има петна и се налага да повториш римуувъра.Ако си доволна ползвай пак същия,ако не питай за Ефасор,но разреден само с гореща вода ,без окислител.Повярвай,достатъчно е!Нанеси с гъба само там,където е нужно.Може да имаш нужда от помощ от приятелка за по-прецизна работа.После отново боя с 6% окислител-не се стахувай от 9-ките,с този окислител е изключено да стане много светла косата.Ако си доволна още този път Peace-супер,просто следващия път боядисваш с цвета,който искаш да получиш.Първо корените,а после за около 5-10 мин на останалата коса.

# 439
Някой дали ще ме посъветва и мене Rolling EyesАз бях писала по напред че искам да си боядисам косицата и се спрая на Колестон на Вела Whistling
Но сега се чудя какъв цвят да избера бях се спряла на 7/0, но сега се чудя дали не е по добре 8/0 ако избера една от тези бои какъв окисилтел трябва да ползвам Rolling Eyes
И сега да кажа ,че съм светла в момента по моя преценка  съм 8 ,но съм на кичури по светли не ми е еднородна косата,а естествения ми цвят е 3 ка и имам вече израснало много мъничко.Как да действам и каво да направя се питам ,но поне за окислителя ми дайде акъл блондински Praynig
                                                                                                                                                  crystalnoir,аз изполвам Колестон,но по-светли цветове.Естествения ти цвят е доста тъмен и според мен е по-добре да ползваш 9% окислител.По-слаб няма да ти изсветли достатъчно,а 12% ще извади нежелани отенъци.7 ми се струва доста тъмно,но не знам какво точно целиш.Ако искаш тъмно русо -светло кестеняво е ок.По принцип цветовете,които се получават са малко по-тъмни от тези в каталога!Успех ти желая,боята е много хубава и да се похвалиш Hug

# 440
                                                                                                                                                  crystalnoir,аз изполвам Колестон,но по-светли цветове.Естествения ти цвят е доста тъмен и според мен е по-добре да ползваш 9% окислител.По-слаб няма да ти изсветли достатъчно,а 12% ще извади нежелани отенъци.7 ми се струва доста тъмно,но не знам какво точно целиш.Ако искаш тъмно русо -светло кестеняво е ок.По принцип цветовете,които се получават са малко по-тъмни от тези в каталога!Успех ти желая,боята е много хубава и да се похвалиш Hug
Благодаря за отговора  bouquetОК разбрах че окислителя трябва да е 9!Наистина доста тъмно ще стане с 7 като се замисля ,а аз всеоще искам да съм блонди и ще се целя в по светли цветове Peace

# 441
  • София
crystalnoir, за Колестона са ти отговорили вече. Ако целиш потъмняване - 6% е ОК, ако изсветляване - поне 9%, особено на коса 3-ка. За мен 7ца е много тъмно, поне при мен дори с 8ците не се възприемам.

kate_rina_1, според мен медна 9ка, 9/4 в повечето каталози.

# 442
crystalnoir, за Колестона са ти отговорили вече. Ако целиш потъмняване - 6% е ОК, ако изсветляване - поне 9%, особено на коса 3-ка. За мен 7ца е много тъмно, поне при мен дори с 8ците не се възприемам.

kate_rina_1, според мен медна 9ка, 9/4 в повечето каталози.
Благодаря ти  Hug

# 443
 Jassye, голяма подкрепа ми беше днес! Много благодаря.   bouquet Ти сега какъв цвят си? Поддържаш ли след вторият път с римувъра?

Доволна съм от римувъра, боята покри добре. Държах я 25 мин. Корените са по-светли, но нищо...ще го оправя и това. Не е толкова драстична разликата, но си я виждам. Римувъра е доста голям, имам за още едно намазване, дано не се наложи. Може след време едни кичури да си сложа ако ме прищрака..но няма да е скоро. Първо искам равномерен цвят. Косата ми е в доста добро състояние, преди маската на Лореал докато я миех я усещах доста суха, ама то няма начин след три измивания с шампоан..един път след римувъра, после за запечатката и накрая след боята, по-чиста не ми е била косата никога Joy Общо взето поревах си докато слагах боята и се молех да покрие рижите дължини, ноооо съм супер доволна от резултата и състоянието на косата си. Имам повече блясък отколкото преди процедурите, иначе си е същата..не се е изтощила.

Снимки не пускам понеже стана късно, искам да видя как е на дневна светлина. В банята на лампа много ми хареса, добре че сложих и малко пясъчно русо, само с пепелните щеше много да сивее и нямаше да ми хареса. Дано и утре ми хареса на светло.

Сега ще наслоявам..за следващият път се чудя за 9.21 с 8.1 дали да не смеся и пак малко пясъчно..ще умувам.

Сега ще следя вашите резултати. Hug

# 444
  • Варна

Момичета,имате ли идея това какъв цвят се води и с каква боя може да се постигне
http://www.google.bg/imgres?q=%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0% … 9,r:0,s:234,i:101

# 445
  • sofia
Чар, от къде купи римувъра?

# 446
  • София

Момичета,имате ли идея това какъв цвят се води и с каква боя може да се постигне
http://www.google.bg/imgres?q=%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0% … 9,r:0,s:234,i:101
пепелива 7ца или 8ца мисля.

# 447
  • Варна

Благодаря  Hug

# 448
  • София
моля. Simple Smile а какъв ти е изходният цвят?

# 449
Чар,много се радвам ,че при теб се е получило добре HugЗа корените не се притеснявай,ще се изравни с времето.Аз съм русичка вече,цвета е равен,бежово рус,а не бяло ,като преди време!Доволна съм,само дето косата ми поизгоря доста след всичките тези процедури и се наложи доста да я подкъся.Сега подбирам по-внимтелно продуктите и боите за коса!Благодарение на момичетета от форума научих много!Може би ако бях чела повече преди да започна, сега щеше да имам дълга и здрава коса CryНо нищо,поне се научих от грешката си Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт