Боя за коса - Вlond 27 - Клуб на блондинките

• 82 895
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Незнам с каква коса си.... Ако си по-тъмна няма опасност от сиво  Peace

# 526
  • На острова
Благодаря ви, Алена - отзивчива както винаги! Ще пробвам с перления да видя, и ще почета и за матиращите шампоани  Hug
По-тъмна съм, да.
Лека вечер!

# 527
  • В полите на Пирин планина
MiaGia и  моята коса е около осмица с топли отенъци. Вчера си направих следната маска - балсам обикновен + перления балсам /1към1 около 2 супени лъжици от всяко от двете/ + малко кокосово масло. Косата в момента ми е чудесен пепелив свят, без капка сивеещо.

# 528
MiaGia,и аз смятам,че перленият балсам е по-добър вариант.С другите сребристи балсами може да получиш нежелан зеленикав оттенък. Peace

# 529
Осмиците зеленеят! Внимавайте с тях!
Аз не бих си сложила 8.1 на изрусена коса, особено ако е обезцветявана с блондор.

# 530
  • На острова
Саси, Брине,   bouquet! Ще си взема направо перления днес.
В & С, аз не съм изрусявана, нито обезцветявана с блондор.
Но за тези, които са, е хубаво да се знае, да.

# 531
Аз не бих си сложила 8.1 на изрусена коса, особено ако е обезцветявана с блондор.

А какво би си сложила?

# 532
  • в 1001-та нощ
липсва червен пигмент и зеленото преобладава  Peace

# 533

А какво би си сложила?
Топла осмица като 8.3 или най-много 8, но никога 8.1
Потъмняването е доста сложна и трудна задача.  Rolling Eyes
Осмицата е претенциозна и резултатите не са много добри, когато се сложи върху много светла основа

# 534

А какво би си сложила?
Топла осмица като 8.3 или най-много 8, но никога 8.1
Потъмняването е доста сложна и трудна задача.  Rolling Eyes
Осмицата е претенциозна и резултатите не са много добри, когато се сложи върху много светла основа

B&C може ли да си погледнеш личните  пратих ти съобщение Praynig

# 535
Момичета,някоя от вас правила ли се е с Колестон 7/73 или 7/75?
Много се чудя следващия път да се направя с някой от тях,защото в момента като ми се поотми боята имам малко зеленкав оттенък. Peace

# 536
Аз питах съфорумка да не задръствам темата с моите въпроси ,но още чакам отговор,а не се стърпях и пак се почва великото питане EmbarassedТа вчера ми пристигна боята и се зарадвах и подготвих мъжа ми да ме боядиса, ноооо вътре листовката е на немски и френски от, които езици нищо не разбирам ,поне на английски да имаше разяснение SadКакво да правя сега вътре има някакви минути различни и съотношения но кое за какво е не разбирам по мое мнение трябва да смеся 1 част боя и две части оксидант и да стоя 40 минути това уж разбрах от цялата писаница-това означава ли че половината боя и целия оксидант оххххх HELP дами PraynigМоля някой който е използвал Колестон перфект да се включи

# 537
  • София
Момичета, моля за съвет. Харесала съм си Боя Majirel 8.13 Светло русо пепелно златно http://zlatnaribka.com/boq-majirel-813-svetlo-ruso-pepelno-zlatno-118-492.html, в момента съм с този цвят http://slavimona.snimka.bg/other/123.672301 . Според вас какъв цвят ще стане и дали ще жълтее както в момента е косата ми?

# 538
crystalnoir , какъв цвят си взела?
Имам една останала боя Колестон в нас. Сега ще помоля ММ да преведе листовката от немски и ще ти пиша ЛС.   Peace

# 539
crystalnoir , какъв цвят си взела?
Имам една останала боя Колестон в нас. Сега ще помоля ММ да преведе листовката от немски и ще ти пиша ЛС.   Peace
Значи моя цвят е 8/0- светло русо, май се причисляваше към чисти натурални или нещо такова newsm78

Общи условия

Активация на акаунт