Мъж Телец - 7

• 68 850
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
незнам Анджали, всичко беше прекрасно, правихме си планове, както си говорим и той подхварля разни работи от сорта на " ще я видим тая работа, като си имам е едно бебе, как ще си поспиваш " . Може би аз го притиснах много с това, че не се виждаме и последните две седмици бях малко по настоятелна, незнам, незнам

# 121
Телец никога, ама никога не говори толкова сериозни неща и не прави такива сериозни планове, ако не го мисли сериозно. На майтап няма как да го направи.
Единственото лошо нещо в ситуацията е, че те оставя в неведение. Но ако му имаш доверие, не бързай да се отчайваш, не бързай да го отписваш от живота си. Такива са - затварят се в себе си и вярват, че любимата ще прояви разбиране, доверие и търпение. Че ще го изчака, така както навремето с вярност изчаквахме войниците си...
Смелост и търпение! Не се отчайвай!  Peace

# 122
мен ме е страх, че аз много съм го притиснала за пътуването му към мен, но сега осъзнавам че е било ггрешка от моя страна, най-вероятно не е иал възможност, а не желание както си мислех аз. страх ме е че няма дасе обади повече.

# 123
Анджали, благодаря ти за дадения кураж, ще изчакам още малко и ще му пиша и да видим какво ще стане Simple Smile

# 124
Телците са благородни и справедливи, и умеят да прощават.
Сега се реванширай, остави го малко без да го търсиш, а след това - едно ненатрапчиво съобщение, както ти писах малко по-рано. Но се постарай да не звучиш отчаяно. Че това хич не го обичат.

# 125
слушам и изпълнявам Simple Smile накараме да се усмихна благодаря ти!!!! ще пиша пак ако има някакаво развитие Simple Smile изпращам ти голяма прегръдка за благодарност Simple Smile))))

# 126
Най-голямото доказателство за любовта му към теб е това, че иска да си имате детенце... 
В това всички Телци си приличат.  Peace

# 127
и моята мечта е да си имаме дете, искам да прекарам остатъка от живота си с него. Факт, че и аз съм телец и ще правя, ще струвам но ще бъда с него Simple Smile))))

# 128
Виж в звездната му карта в кой астрологичен знак е според Венера - това е планетата на любовта. Тази информация много ще ти помогне. Моят съпруг е в знак, който при мен е слънчевата ми зодия, та и от там идва и почти съвършеното ни разбирателство и синхрон.

# 129
грам не ги разбирам тези звездни карти, незнам къде и какво да гледам Simple Smile)) Embarassed

# 130
http://www.beinsadouno.com/old/astro/my_horoscope.php

Това е сайта за такива изчисления.
Попълваш датата на раждане и картата е готова.

# 131
мисля си, че не се получи много точно не му зная часът на раждане и моят роден град го няма в падащато меню, но по късно ще потърся някой друг сайт Simple Smile)) неговата венера е овен

# 132
Овен във Венера дава постоянство в любовта и връзките и упоритост в преодоляването на трудностите, съпътстващи тези връзки. Аз самата съм Овен във Венера и страшно харесвам неговото влияние в характера си. Трудно нещо може да накара Овена (във Венера) да се откаже от връзка. А и като се прибави слънчевата зодия Телец - доста си е упорит и постоянен твоя Телец като характер. Не бих се отказала от него, ако съм на твое място. Мноооого бързо да се съберете - това ти пожелавам и една огромна щастлива любов!   bouquet

# 133
Благодаря ти, Анджали!!! Дано се сбъдне пожеланието ти Simple Smile))))

# 134
още веднъж ти пращам голяма преградка Simple Smile)))

Общи условия

Активация на акаунт