Мъж Телец - 7

• 68 854
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте на всички.Нов съм в сайта и идвам да се образовам малко за телците и както винаги да чуя и някоя добра дума за нас,все пак и аз съм телец .

Слънце в Телец
Луна в Телец
Меркурий в Овен
Венера в Овен
Марс в Рак
Юпитер във Везни
Сатурн във Водолей
Уран в Козирог
Нептун в Козирог
Плутон в Скорпион

Правете си изводите сами  Grinning

# 136
descool, в предната тема си спомням, че писах по-подробно за влиянието на Венера в Овен. Ако можеш намери я и прочети, има доста важни неща, които сме писали.

LightStand, не знам как точно можеш да се образоваш за собствената си зодия, но може би ще можеш да помагаш на тези, които искат да ви опознаят.  Peace

# 137
Днес си мислех, колко ми е ясен един рак и колко абсолютна енигма ми е телето. Хем от една страна са ми ясни нещата, хем от друга не мога да го стигна на онова дълбокото ниво, да усетя какво му е в главата. Все имам усещането, че си играе с мен. Тия зачезвания - верно, че и аз правя драма, но пак е странно за мен. Гледам тук из темите, че май е нещо твърде типично, много често срещано. Давам сравнение с рак само защото повечето хора ги определят като дълбоки и непонятни, неразбираеми, а на мен са ми отворена книга. Освен този, с когото имах дълга връзка познавам и много други, усещам ги на мига. С телето съм като патка в кълчища - не знам как да подходя, все не съм сигурна какво се случва, просто съм на ръба да откача. Чувам много хубави думи, обичам те също, но нещо ми убягва постоянно. Сега го нямаше за малко, преди това се разделихме с мили думи, очакване за среща след като се върне - дойде моментът - ни вопъл ни стон. Все си мисля, че човек ако реши да прекрати едни отношения ще си каже = окей, не ме кефиш или нещо такова и ще приключи, но няма да изчезне хей така. А може и да греша.

# 138
Анджали с радост бих помогнал.Работата е там че с постоянство и търпение всичко се постига,дори и до най-труднодостъпното теле  Wink

# 139
Не бих нарекла Телците труднодостъпни. Просто трябва да има взаимност във всичко. И се получава - даже доста лесно.  Grinning   

# 140
Телците се предават относително лесно,но предизвикателството е да ги заинтригуваш и да завържеш разговор с тях като за начало,пък после като започнете да ни разбирате по-добре,тогава става интересното.

# 141
Труднодостъпни са, когато и за когото те преценят.Друг е въпросът, Анджали, че ние сме Риби и на нас ни е лесно да пробием навсякъде Laughing

# 142
  • Варна
И моето теле сигурно вече 3 седмици стана не ми вдига  Sad когато го попитам,просто си изчезва и не отговаря. Ох,много съм неспокойна....
В това им е силата на тези мъже постоянно да изчезват. Ей така.

# 143
Аня,
Риби умеят да плуват и по течението, и срещу течението.
Умеят да плуват в стада, но умеят да бъдат и сами.
Нагодили са се да могат да живеят и в сладководни води, и в солени.
Умеят да оцеляват при всякакви температури в морето, океана или реките, при каквито и да е природни бедствия. Силни са, макар да не им личи. Ако има причина, ще се скрият за малко някъде под някоя скала и ще изчакат бурята да отмине, без да се натрапват или да правят от това драма, а после - пак ще изплуват на повърхността - силни и борбени...
Светът на рибите е толкова разнообразен, има толкова много видове риби, че няма как да не са интересни и забавни.
А най-важното е, че могат да общуват леко с всеки, само защото са обединили качества от всички зодиакални знаци, умеят да разбират и утешават...
Аз мога само да кажа, че за мъжете, жените Риби са много подходящи, защото умеят и да бъдат смирени, и любвеобвилни...
  bouquet

# 144
Явно наистина рибите са по-подходящи за телците. Аз се конкурирам (или само си мисля) с една риба. Изглежда тя печели, щом аз дори едно обаждане не получавам. Май трябва да се откажа най-сетне, човек като вижда, че губи е редно да се оттегли сам, да не се излага.

# 145
Миа, няма да се даваш, извиняваи пропуснала съм ти коя зодия си Simple Smile

Последна редакция: чт, 31 май 2012, 09:45 от descool

# 146
Жена с Венера в знак Телец:
"За мен е важна окръжаващата среда. В нея трябва да има чувственост, красота и преди всичко комфорт. Нямам слабост към екстравагантното - ценя само семплото и естественото. Или това, което е традиционно. Ако съм консервативна, каквато съм всъщност, то е в името на доброто. Стремя се към всичко солидно и дълготрайно - независимо дали става въпрос за мебели или за взаимоотношения. Ценя класиката. Новостите и последната мода не ме интересуват. Ценя това, което е минало проверката на годините. У мен е най-развито чувството за допир. Харесвам хубавите тъкани - коприна и кадифе, вълна и кожа, както и човешката кожа.
Красотите на природата и вкусните ястия ми доставят голяма радост. Обичам традиционните неща. Разумна съм и имам огромна нужда от сигурност. Покровителствам всичко около себе си - предмети и близки хора. Бих желала да съм сигурна във всичко, което е мое - някои ще кажат, че имам силно развито чувство за собственост. Веднъж установила контакт, аз го поддържам. Независимо, че мога да се привържа тайно към някого, аз не се впускам в прибързани запознанства. След като реша кой е моят избранник, аз ставам целенасочена. Правя всичко, за да спечеля и задържа този човек.
Не мога да живея без интимност. Търся солиден, но зависим от мене мъж, който ще ми е постоянна опора. Той трябва да е нежен и кротък - и привлекателен. Още по-добре, ако е заможен. Не виждам нищо нередно в брака по сметка. Да не се заблуждаваме - в този живот парите са важни.
Внимателна съм и никога не забравям рождени дни и годишнини, изпращам подаръци и грижливо подбрани картички. Държа на празничното меню. Не флиртувам и изисквам същото от партньора си. Зная цената на любовта. Издръжлива съм. Никой не се справя по-добре от мене с превратностите на живота." ТОВА СЪМ АЗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! АНДЖАЛИ МНОГО, МНОГО ТОЧНО

Мъж с Венера в знак Овен:
"Обичам действието във всичките му форми - във взаимоотношенията, в спортните занимания, във филмите. Привлича ме всичко най-ново, най-последно, най-авангардно и най-недостижимо. Въодушевяват ме новите впечатления. Живея за мига. Изненадайте ме! Покажете ми нещо, което не съм опитвал преди. Ако е изключително и единствено по рода си, толкова по-добре. Животът ми е пълен с бурни събития - около мен всичко е шумно и крещящо. Оръжията ме впечатляват - независимо дали ги използвам или не. Тяхната огнена сила е символ на ултимативното действие. Имам бърз ум, който непрестанно разсъждава. Стига обектът на разсъжденията ми да е нещо ново. Различно от всичко предишно.
Влюбя ли се, аз съм романтичен и импулсивен. Виждам се като юначен борец срещу злите сили, посветен на дамата на сърцето си. Малко е да се каже, че съм идеалист в любовта. Поставям любимата си на пиедестал, макар да зная, че в края на краищата тя ще падне от него, защото също е обикновен човек. Признавам, че се старая да се покажа мъжествен. Че искам да се грижа за нея. Искам любовта ми да бъде подложена на изпитание - все едно съм нейният рицар. Мога да накарам всяка жена да се почувства единствена. В любовта съм ентусиаст - мразя скуката и не допускам любимата ми да се отегчава. Двамата пътуваме и се забавляваме.
Избраницата ми трябва да бъде жизнена и енергична, фрапантна и предизвикателна. Трябва да обича споровете - аз също ги обичам. Те ме стимулират и карат кръвта ми да кипва. Ако ми създава трудности, това също е в реда на нещата. Обичам състезанието и мига, когато тя няма да може да издържи на съпротивата ми. Активен съм в любовта, харесвам закачките, забавленията, дори игривото боричкане. Обичам бурните връзки, независимо, че това означава стълкновения. Може би не бива да признавам публично, но те ме стимулират, дори тези в спалнята. Разрешаването им е половината от удоволствието. Интересът ни един към друг не угасва, защото и двамата не знаем какво можем да очакваме!
 А ТОВА Е ТОЙ!!!! УЖАСНО ТОЧНО Е !!!!!!

# 147
Мотото на книгата, от която са тези характеристики, е: "Каква зодия сте? След прочита на тази книга, подобен въпрос ще ви се струва обидно елементарен". Има се предвид, че върху поведението и характера на хората не влияе само слънчевият знак, а цяла съвкупност от зодиакални знаци. По тази причина съветвам да се погледне цялата звездна карта на партньора, защото от там ще получим доста информация, нужна ни за да го опознаем по-лесно.
В книгата се казва и че, колкото повече съвпадения на знаци има в картите на двамата партньори, толкова по-хармонична ще е връзката им.

# 148
  • Варна
Ние и двамата сме Телец във Венера... любов ли бе да го опишеш Laughing

# 149
Анджали, а когато няма съвпадения? Защото от астрологична гледна точка ние въобще не би трябвало да сме заедно. И то не само като зодии, ами и като гледам звездните карти на двамата, освен едно съвпадение на Марс /каквото и да значи това/, друго няма.  Simple Smile А сме заедно от 5 години. И... да, минали сме през много трудности и изпитания, дори и сега минаваме през не малко изпитание. Но след 5 години мога само да кажа, че го обичам още по-силно и не ми и минава през акъла да се откажа. Знам, че същото важи и за него.
Аз, свободолюбивия Водолей, се "кротнах" до един Телец и мисля да не мърдам от там.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт