Мъж Телец - 7

• 69 865
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
Чета разни хвалебствия и се чудя и мая кое точно им е прекрасното на телетата.
"Моето" теле е като транзит - минава, заминава, връща се и пак наново. Няколко месеца затишие и спокойствие и после лудо звънене и говорене за общи почивки и общо бъдеще като цяло. Напоследък се чувствам доста щастлива, излизам с един мъж и имам чувството, че телето го усеща по някакъв начин и умишлено напомня за себе си от чист егоцентризъм - да не взема да го забравя, как смея да го преживея...  Rolling Eyes
Другото теле, което ми вгорчава живота, ми се води началник и постоянно ме мъмри, независимо, че си върша работата повече от отлично. Никакви проблеми не съм имала с него в началото, не съм допускала грешки, та съвсем не загрявам откъде-накъде това отношение.
Идеи някакви, съвети? Whistling

# 196
Joyстига някой друг от мъжки пол да не изтъкне красотата ни
Е, що? Моят чак се кефи като отчита какви погледи ми хвърлят другите мъже. Ама то май на мен ми се е паднало най-неревнивото теле.  Grinning
А иначе подкрепям, че са еднакво откровени и в комплиментите, и в критиките.
Ама той с теб ли е когато ти ги хвърлят? Я му се похвали, че като не е с тебе са те зяпали в захлас. Моето теле беснее като му кажа такива работи.

# 197
Ревността на Телеца е прословута, но разликата между представителите на знака е в това, че всеки си я показва различно, по различен начин. Някои - по-спокойно, други - по-агресивно.  Grinning

# 198
Joyстига някой друг от мъжки пол да не изтъкне красотата ни
Е, що? Моят чак се кефи като отчита какви погледи ми хвърлят другите мъже. Ама то май на мен ми се е паднало най-неревнивото теле.  Grinning
А иначе подкрепям, че са еднакво откровени и в комплиментите, и в критиките.
Ама той с теб ли е когато ти ги хвърлят? Я му се похвали, че като не е с тебе са те зяпали в захлас. Моето теле беснее като му кажа такива работи.
Абе хваля му се, разказвам му - тц, не бил ревнувал! Grinning Твърди, че преди време бил ревнив, ама се излекувал. Мисля си, че по-скоро се е заинатил над идеята, че не е ревнив, а не, че хич не е... ама телешка му работа!  Laughing
Май аз съм по-ревнивата от двамата, или поне повече си го показвам, което си го отчитам и като грешка де...  Embarassed

# 199
Доколкото разбирам, Телеца зарязва като просто изчезва и чака сама да се сетиш. При мен изчезва и се появява, но явно не съм неговата смирена женичка, дето ще го чака с влажен поглед месеци наред, за да се дърржи така един мъж, каквато и зодия да е, значи просто не те иска достатъчно, особено ако е обвързан.
Според мен всяка в такава ситуация трябва да се оттегля навреме. Не само за мен, казвам го за всички. Защото си боли, а колкоъо повече време минава, толкова по-трудно става.

# 200
@Mia, ако той е обвързан, не мисля, че поведението му е чак толкова озадачаващо... Не казвам, че е правилно, но пък и не мога да съдя никой.

# 201
  • където мечтите се сбъдват
Аз пък разбрах,че той е обвързан с нея  newsm78

# 202
Не, историята е много сложна, но за жалост не мога да я изтипосам тук 1:1. Имаме история, това е ключовото, той в момента е обвързан, виждаме се, но не знам какво точно се случва. Любов, желание, закачка, убиване на време...С мен не е обвързан. Инициаторът е той. И понеже ей така изчезва, не знам какво да мисля.

# 203
Не, историята е много сложна, но за жалост не мога да я изтипосам тук 1:1. Имаме история, това е ключовото, той в момента е обвързан, виждаме се, но не знам какво точно се случва. Любов, желание, закачка, убиване на време...С мен не е обвързан. Инициаторът е той. И понеже ей така изчезва, не знам какво да мисля.
Ами,ако той е обвързан с друга няма какво да го мислиш.Аз поне не бих се занимавала.Ако е някаква тийнейджърска история както и да е ,но ако става въпрос за големи зрели хора,такъв мъж само би ми паднал в очите.За човека се съди по делата.

# 204
не мисля, че поведението му е чак толкова озадачаващо...
Същото бих казала и аз. Сложно си е.
За да приключи връзка или брак, един Телец трябва да е бил много нещастен и да са се натрупали мноооого отрицателни емоции.
Макар че би търпял доста (със своето Телешко търпение) - ако има деца - в тяхно име.

# 205
@Mia, според мен, имаш шанс само, ако той е нещастен в настоящата си връзка и нещата там не вървят никак. Дали ти можеш да си позволиш да се надяваш на това е друг въпрос...
Не мисля, че един Телец /пък и който и да е здравомислещ мъж/, ще си разруши току-така връзката.
Остава, разбира се, въпроса защо те търси?
За съжаление, и болката, и времето, и терзанията са си за твоя сметка. Както и да се развият нещата, ще те измъчват съмнения... прецени си струва ли си.
  bouquet

# 206
Анджали, пропуснах да видя какво си написала, но явно сме на едно мнение.

# 207
  • Варна
Къде сте всички? Какво стана с телетата ви?  Grinning

# 208
Вашите телета обичат ли да ви подаряват подарък по повод например -  рожден ден?

# 209
Вашите телета обичат ли да ви подаряват подарък по повод например -  рожден ден?
Е,как по повод разбира се,проблема е,че през останалото време парите са разчетени до стотинка  Close

Общи условия

Активация на акаунт