Мъж Телец - 7

• 68 923
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, отдавна не съм писала понеже няма какво да кажа. Моето теле не ми вдига трети месец телефона ( то явно не е мое вече де ), но ми беше интересно какво става с вас. Поздрави и късмет на всички. ПС : и това за търпението, аз го проявявам вече трети месец, но се замислих дали си струва, да много го обичам,през цялото време в което бяхме заедно давах много, направих много компромиси със себе си , примирих се че не е до мен и защо? Момичета наслаждавайте се на любовта си докато я има, защото нищо не е вечно  Simple Smile, а болката и разочарованието са си за ваша сметка  Hug

# 286
  • Варна
Моето теле не ми вдигаше цял месец. Винаги, когато съм го питала защо не ми вдига, той изчезваше. Не ми отговаряше. След няколко неуспешни опита да го накарам да ми даде отговор, накрая той каза, че искал да бъде сам, даже понякога му се е искало да няма и телефон, а и заради работата...А то какво мислите се оказа, момичета? Добре, че аз отворих темата да го попитам няма ли друга до него, че.....Ами, да , точно това се оказа - има си друга. Болката след това беше неописуема...

# 287
мдаа, не си казват дирекно, а предпочитат да се "крият".

# 288
Незная, за мен това поведение е смешно, аз също съм телец и ако искам да приключа отношенията си с някои просто казвам довиждане с теб бях дотук и толкова

# 289
Опит... грешки... бла бла...
Не виждаш ли че това което изпитваш към тая крава се случва рядко? Нещичко отвътре не ти ли подсказва че тая крава е за тебе? Вярно е нали? - подсказва ти.
Та сега се запитай това същото нещичко отвътре какво ти казва да направиш? И като си помислиш да го направиш, стомахчето ти става ли на топка? Ако да, значи точно в този момент, трябва да направиш точно това което си мислиш.

Всичките се прецаквате със силни думи от самото начало - любов моя, единствена бла бла... и като дойде момента да изразиш наистина дълбоки, искрени и откровени чувства какво ще кажеш?

Много точно и ясно го е написал телеца преди време. Хората трябва да спрем да мислим много, защото колкото повече мислим толкова повече сценарии измисляме, а те в повечето случай са различни от реалността на обстоятелствата, в които се намираме. Трябва да се научим да следваме интуицията си, защото тя е по-вярна и обективна.
Жив и здрав да си! Извинявам се за крайните ми постове спрямо теб, но наистина ми е трудно с Вас в началото!

# 290
С моето Теленце началото без да искам го пропуснах  Mr. Green и много се радвам защото частта с отдръпването нямаше да се получи. щях да вдигна рамене и  newsm78 - ок Simple Smile. Даже го питах- ти защо не си се отдръпвал, както правели телците? и той ми каза, че тази част сме я минали (а аз не съм разбрала)  Hug
Скрит текст:
и в случай, че моето теле чете тази тема- айде няма нужда да прибягваме до крайности на този етап  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 291
колкото по-недвусмислено и открито му показвам чувствата си, толкова по-близки ставаме.

Радвам се, че намери верния път.
Защо беше толкова ядосана в първия си пост?
Интересът при вас е взаимен. Защо му мислиш толкова? Просто бъди естествена и открита...

# 292
колкото по-недвусмислено и открито му показвам чувствата си, толкова по-близки ставаме.

Радвам се, че намери верния път.
Защо беше толкова ядосана в първия си пост?
Интересът при вас е взаимен. Защо му мислиш толкова? Просто бъди естествена и открита...

Защо ли:) Много са причините, които са предизвикали моята реакция (6 години лутания- отдръпване от негова страна, после от моя, после негова, следвано от моя на трета степен). Така се породиха много игри на Его, които предизвикват много страхове като проява на защитна реакция, докато не пораснахме и двамата. Трудно е да общуваш и разбираш заинтересован, но все пак мълчалив телио. Подценявах всяка крачка към мен, докато не осъзнах няколко неща, които му споделих наскоро и сега вече съм по-сигурна в него, което ме направи и по-спокойна за развитието на връзката ни.  Сега той има време от мен да реши дали ще е с мен в пълноценна връзка, само че не знам как точно да му го кажа newsm78.
Определено всички Вие тук от форума ми бяхте от полза. Голямо БЛАГОДАРЯ от мен за вас и за идеята на форума!

# 293
 Казваш му го директно. Без игри, без нацупени устни, без натяквания, без упреци... Прямо, открито!
 Много е хубаво това, че вече си осъзнала, че крачките са били към теб. А мълчаливостта - разбира се, че е защитна реакция. Нима е комфортно човек да се чувства наранен, ако след откриването на чувствата си бъде отхвърлен? Явно и той не е бил достатъчно сигурен в теб, та не е бил директен.
Ама, искрено ви се радвам!   bouquet

# 294
razli4na_86, поздравления за успеха ти с телето!
Искам да ви питам как би реагирал мъж от зодия телец, ако момичето първо / преди той да е казал/показал нещо / му признае, че го харесва?

# 295
Аз първа казах, че го обичам.Отговорът беше: "Да, знам" Laughing Laughing

# 296
Аз първа казах, че го обичам.Отговорът беше: "Да, знам" Laughing Laughing
Много мъжки отговор. И реално от тогава ли започнаха вашите взаимоотношения? Преди да му кажеш, той показа ли ти неговите чувства по някакъв начин? Извинявай за любопитството, ако искаш не отговаряй Confused

# 297
Тогава бях ( и съм) толкова влюбена, че едвам се сдържах да не му изкрещя, че го обичам.Той доста се пазеше от емоции.Но да, мисля, че точно в онзи момент нещата се преобърнаха и той даде свобода на чувствата си към мен.Но по-късно, де.Явно е искал да се убеди, че наистина държа на него.

# 298
Мога само да повторя това, което е писала Аня.   Hug    И при нас се случи точно така.
Но преди да му кажа тези думи, бях се уверила, че Телеца отдавна е чувствал привличане към мен. На малко по-друго ниво...  Wink

# 299
Много Ви благодаря още веднъж за всичко момичета.
И аз мислех такъв да е начинът, но все пак исках да чуя и от Вас мнение. Аз също мисля, че съм на прав път, но никога нищо не се знае. По принцип аз съм позитивен човек, но спрямо него си имам притеснения, а дали са основателни само времето ще покаже. Само се надявам в скоро време тези притеснения да са мит!:)

"Искам да ви питам как би реагирал мъж от зодия телец, ако момичето първо / преди той да е казал/показал нещо / му признае, че го харесва?" residence- не разбирам за какво харесване говориш, но мога да кажа, че на първата ни среща след 4 часов разговор, когато ме прибра в нас той на ме целуна, а след това ми прати смс да ми благодари за хубавата вечер.
За изясняване на чувства той никога не е започвал разговор, само ми е казвал, че ме ревнува на няколко пъти. Преди няколко дни за втори път аз отворих темата за моите чувства към него, но той не каза нищо конкретно. За това му зададох много конкретен въпрос, в който трябваше да отговори с "да"или "не" и от него останах доволна:)
Пожелавам много спокойни и безгрижни дни на всички тук!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт