Мъж Телец - 7

• 69 894
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
Аз също съм съгласна с Redbull, който макар и рядко да се включва, дава абсолютно точни преценки!   bouquet
Redbull, обичкаме си те!   Hug
С нетърпение очаквам да се включи различна86 да разкаже дали е получила достатъчно доказателства. Надявам се нейният любим да й е дал доказателството, от което се нуждае.  Heart Eyes

Вчера се върнах от морето и нямах време да Ви чета и за това сега Ви пиша. И аз съм на същото мнение и съм съгласна с всички Ви. Истината обаче е една- той постоянно е разнопосочен,  не знам дали е от зодията  или до човека. Сигурна съм обаче, че е объркан и за това ме обърква и мен. Мислех да му задам въпроса на Редбул този път, но той ми се измъкна по най-бруталния начин и сега дори не искам да го чувам на моменти и да го направя на луд като се обади следващия път.
До сега при такова поведение аз винаги съм се държала така и сега мисля да направя точно обратното- играта на Егота при мен приключва и чувствата ще проговорят. Ако и тогава не се разберем, значи аз съм до тук с чиста съвест и без връщане назад никога.

# 346
Какво стана? Върнахте се в начална позиция?
Разнопосочен казваш... Не мила, просто предпазлив.
Той каза ли ти, че държи на теб? Да? Знаеш ли колко чувства е скрил зад тeзи няколко думи? При това истински?
Телец няма да ти каже, че държи на теб ако не го чувства. Ако те възприема като жена за развлечение просто ще идва и ще си тръгва без никакви уговорки и при опит от твоя страна да получиш отговор на конкретен въпрос, той учтиво ще избягва темата... И ще се появява все по-рядко.
Мисля, че твоя Телец просто не е сигурен в теб. Ти даде ли му някакъв знак, че твърдо си застанала зад думите си, с които си се опитала да го убедиш, че искаш връзка с него?  Не?  Може би просто си непостоянна или пък, както казва RedBull се опитваш да бъдеш тайнствена, като смяташ че това ще му замае главата до безумие... Не мила, с Телец игри не се играят. А такива те ги усещат отдалече. И в момента, в който са убедени, че става въпрос за някаква игра – изчезват...

# 347
Какво стана? Върнахте се в начална позиция?
Разнопосочен казваш... Не мила, просто предпазлив.
Той каза ли ти, че държи на теб? Да? Знаеш ли колко чувства е скрил зад тeзи няколко думи? При това истински?
Телец няма да ти каже, че държи на теб ако не го чувства. Ако те възприема като жена за развлечение просто ще идва и ще си тръгва без никакви уговорки и при опит от твоя страна да получиш отговор на конкретен въпрос, той учтиво ще избягва темата... И ще се появява все по-рядко.
Мисля, че твоя Телец просто не е сигурен в теб. Ти даде ли му някакъв знак, че твърдо си застанала зад думите си, с които си се опитала да го убедиш, че искаш връзка с него?  Не?  Може би просто си непостоянна или пък, както казва RedBull се опитваш да бъдеш тайнствена, като смяташ че това ще му замае главата до безумие... Не мила, с Телец игри не се играят. А такива те ги усещат отдалече. И в момента, в който са убедени, че става въпрос за някаква игра – изчезват...

Какво стана ли - не знам, но явно аз бъркам нещо. Казах му какво чувствам и какво искам от него, а той само говори за работа и само казва, че иска да се видим, но нищо не прави, за да стане това. Последния път, в който му звънях дори не ми вдигна телефона или да ми  отговори на смса, което от много години не ми го е правел. Сега въпреки всичко ще го изчакам и ще му го докажа, че го искам, а той да решава. Никога не съм му играла някакви игрички, защото не съм такъв човек. Просто когато ме е наранявал не съм искала да съм с него и съм му го показвала и казвала. Не мисля, че това е някаква игра, а само защита, но ако така излиза - приемам го, ще се опитам да го променя и каквото е писано.

# 348
когато ме е наранявал

?   Rolling Eyes
Това истина ли е?  Sad
Как те е наранявал?

# 349
когато ме е наранявал

?   Rolling Eyes
Това истина ли е?  Sad
Как те е наранявал?

Не ми се говори за това, защото не искам да живея в миналото. Ситуацията от моя страна е тотално различна и ако той я приема- ок, ако не желае да бъде с мен, просто да ме остави да си подредя живота.

# 350
Така ли ми се струва
или ти наистина се страхуваш от нещо?
Прави ми впечатление, като че ли едновременно заемаш две позиции - искам стойностна връзка - не, не искам, ще си подредя живота без него... Ще му докажа чувствата си - не, ще оставя инициативата на него, пък ако реши да си тръгне - прав му път...
Сякаш ти предварително си обрекла на край едва започващата връзка. Като че ли ти липсва ентусиазмът да се бориш... Не знам какво да те посъветвам, ако има искра, си заслужава да се опиташ да я разпалиш... Ако обаче искаш всичко да приключи преди да е започнало нещо хубаво, то това е твое право...

# 351
Така ли ми се струва
или ти наистина се страхуваш от нещо?
Прави ми впечатление, като че ли едновременно заемаш две позиции - искам стойностна връзка - не, не искам, ще си подредя живота без него... Ще му докажа чувствата си - не, ще оставя инициативата на него, пък ако реши да си тръгне - прав му път...
Сякаш ти предварително си обрекла на край едва започващата връзка. Като че ли ти липсва ентусиазмът да се бориш... Не знам какво да те посъветвам, ако има искра, си заслужава да се опиташ да я разпалиш... Ако обаче искаш всичко да приключи преди да е започнало нещо хубаво, то това е твое право...

Искам го, но как да проявявам този ентусиазъм, след като той не ми вдига телефона, примерно?

# 352
Виж сега, може да си има някаква сериозна и извинителна причина. Човек, който те е уверил в това, че не си му безразлична, едва ли ще се държи така без определена причина. На мен например, вчера ми се случи нещо много особено и тъпо. Приятелка (от 30 години), на която държа страшно много и за която мисля много често, ми звънна съвсем неочаквано, а точно вчера на мен ми беше толкова зле, че не бях изобщо в състояние да провеждам каквито и да било разговори... Та, така - прояви разбиране и опитай пак...  Peace

# 353
Виж сега, може да си има някаква сериозна и извинителна причина. Човек, който те е уверил в това, че не си му безразлична, едва ли ще се държи така без определена причина. На мен например, вчера ми се случи нещо много особено и тъпо. Приятелка (от 30 години), на която държа страшно много и за която мисля много често, ми звънна съвсем неочаквано, а точно вчера на мен ми беше толкова зле, че не бях изобщо в състояние да провеждам каквито и да било разговори... Та, така - прояви разбиране и опитай пак...  Peace

ами той и на смса, който му написах не отговори, колко повече да се натискам?

# 354

николко - изчакай! Приказката, че "насила хубост не става" важи в най-силна степен при телетата.  Simple Smile

# 355

николко - изчакай! Приказката, че "насила хубост не става" важи в най-силна степен при телетата.  Simple Smile

Именно и аз съм на това мнение. Написах ти го, за да разбереш ситуацията в момента и защо нищо не правя.

# 356
различна,
извинявай, но ти наистина се колебаеш за нещо...
А ако на мен не ми е трудно да го забележа, то и за твоя Телец колебанието ти няма да остане скрито. Също така, някаква емоция те измъчва - ти сама знаеш причината, но тя явно ти пречи да вземеш адекватно решение в момента. В преден пост сама казваш, че не искаш той да ти се обади и ако го направи - ще го направиш на луд... Мисля си, дали малко не изопачаваш фактите и ситуацията... За да си внушиш, че той е виновния и тази мисъл да ти помогне да го забравиш по-лесно и бързо?  newsm78

# 357
различна,
извинявай, но ти наистина се колебаеш за нещо...
А ако на мен не ми е трудно да го забележа, то и за твоя Телец колебанието ти няма да остане скрито. Също така, някаква емоция те измъчва - ти сама знаеш причината, но тя явно ти пречи да вземеш адекватно решение в момента. В преден пост сама казваш, че не искаш той да ти се обади и ако го направи - ще го направиш на луд... Мисля си, дали малко не изопачаваш фактите и ситуацията... За да си внушиш, че той е виновния и тази мисъл да ти помогне да го забравиш по-лесно и бързо?  newsm78

В преден пост бях написала, че преди така съм се държала, но сега няма да го направя. Така мисля да му докажа приказките си в последните разговори.

# 358
И на мен телето не ми вдига телефона от време на време, обикновено, когато е затрупан с работа.
Струва си да му звъннеш още веднъж профилактично, колкото да знаеш, че си опитала.

Не ми се превъртат всичките теми за телеца, та да попитам направо: кога Телецът изкарва на показ чувствата си? Като в случая не говорим за привързаност, приятно прекарване на времето или влюбване, а изговаряне на заветното "обичам те" и то по собствена инициатива? Искрен ли е, когато го казва и заслужава ли си въобще да му се има вяра?

# 359
И на мен телето не ми вдига телефона от време на време, обикновено, когато е затрупан с работа.
Струва си да му звъннеш още веднъж профилактично, колкото да знаеш, че си опитала.

Не ми се превъртат всичките теми за телеца, та да попитам направо: кога Телецът изкарва на показ чувствата си? Като в случая не говорим за привързаност, приятно прекарване на времето или влюбване, а изговаряне на заветното "обичам те" и то по собствена инициатива? Искрен ли е, когато го казва и заслужава ли си въобще да му се има вяра?

Не мисля повече да опитвам, защото му казах, че топката е в него и че ще го чакам, но че не знам до кога и дали трябва.
За останалата част от писаното от теб, не мисля, че бих ти била от полза. Само едно мога да кажа, че като знам колко е скъп на думи телеца не мисля, че ще го каже само, за да запълва време или да поддържа разговора.

Общи условия

Активация на акаунт