Мъж Телец - 7

• 68 878
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Не казвам, че им харесва, а просто че са привлечени. Също като бикове пред червено  Laughing Жизнена и искряща жена просто ги опива.

Peace, мда, и аз мисля ,че това е правилния подход към господин бик.

# 631
Знам само, че трябва да им е постоянно интересно с жената до тях.Скуката поражда нечисти помисли у тях Laughing

# 632
Определено обичат да доминират, но ако са непрекъснато доминиращи - ще загубят интерес. Нужно им е да усещат някаква съпротива. Затова съм и съгласна с Меда, че са привлечени от силни жени Simple Smile

# 633
Дами, накарайте ги да се чувстват специални, не се отказвайте дори и да ви показват студенина и резервираност - вярно способни са да  охладят ентусиазма на всяка жена, но така като се замисля все пак огъня е по- силен от леда  Grinning

# 634
Толкова са тънко обидни, само малко да им покажеш студенина.....и веднага вирват нослето.  Възможно е пред-играта да им е фикс идея, да им доставя точно това удоволствие,- да те накарат неистово да го желаеш...и той леден като скала, капсулован, равнодушен и ужасно спокоен се наслаждава на своя трофей.. Laughing
Ау, колко точно казано ..... за жените телец обаче ( като мен )  Grinning за мъжете нямам такова наблюдение, поне за моето теле, с което сме повече от 9 години заедно.
Думите на Meda, са много точни също Simple Smile))

# 635
Ами нямаш такива наблюдения, защото си женена за него, пък тука много жени го играем " забранения плод"- за негово величество женен телец. Grinning

# 636
с риск да съм гадна, тези забранените плодове, дето се задоволяват да са винаги на второ място и развалят семейства, хич не ви харесвам...но всеки знае за себе си..
а за това, че телетата били леко драматични.. аз бих казала доста  Mr. Green

# 637
с риск да съм гадна, тези забранените плодове, дето се задоволяват да са винаги на второ място и развалят семейства, хич не ви харесвам...но всеки знае за себе си..
а за това, че телетата били леко драматични.. аз бих казала доста  Mr. Green

" Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил. "  Wink

# 638
може би е така, но ако искаше да е с теб, щеше да е с теб, не с жена си, нали? така, че ти си тази на втори план. щом това те устройва...

# 639
През сълзи от смях ти пиша това- втора,трета ,...пета цигулка, важното е да свирим в оркестъра. Grinning

# 640
както казах, всеки знае за себе си. мен това не ме устройва. НИКОГА не бих делила мъжа, когото обичам. или е мой, или не

# 641
но все пак си е до ценностната система на човек

# 642
И ако обичам трима с кого точно трябва да бъда.. Grinning  Сега сериозно, аз тази си страст в битовизъм няма да убия.

# 643
ами щом си щастлива и задоволена от това, което получаваш, тогава недей! след някоя и друга година ти ще продължаваш да си свириш втора цигулка или страстта вече няма да я има и ще те е заменил с някоя друга.
а може и да напусне жена си заради теб,кой знае...най-недопустимия вариянт..

# 644
Струнната секция в оркестъра на телето обикновенно е доста голяма. И никога не е ясно дали втората цигулка не свири по партитурата на първата всъщност...

Общи условия

Активация на акаунт