Мъж Телец - 7

• 68 833
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Може ли някой, да разтълкува какво означава - " телеца знае всичко за докосването", какво влагат в това докосване? Как се държаха вашите телци в началото на връзката ви? За кое докосване става на въпрос ?

# 676
  • Резерват "Северозапад"
Държи да те усеща през цялото време и навсякъде Heart Eyes....докосва те по ръката, прегръща, милва...обожават допира....по този начин обаче и демонстрират притежание Mr. Green

# 677
Зомбайо - благодаря за отговора.

Това преди много години, малко ми се струваше как да кажа....Зрял мъж да те държи за ръката с часове, все едно сме на по 15 год. При някой друг да се е случвало нещо подобно?

# 678
Не е само в началото на връзката, а постоянно. Държи те за ръката докато ходите, докато кара колата, в леглото плътно се долепя до теб. В началото би могло да донесе неспокоен сън, освен ако и жената не е телец като мен. Необяснимо е донякъде, дори при секс колкото повече от тялото усеща, толкова по- сигурен се чувства, че си негова и е способен на чудеса. Докосването на телето не е чувствено и страстно, то е повече даващо сигурност и те кара да се усетиш малка малка..Simple Smile

# 679
Да чувстваш се сигурна и малка. А мъжа как се чувства ? Защо  го прави, за него какво означава - че те притежава ли..?
Да това с колата да кара 2 часа и да те държи за ръката - голям майсторлък си е това.

# 680
За него важи същото, само че се чувства голям и силен Simple Smile))))

# 681
  • Резерват "Северозапад"
Телците са земни и натурални - докосването ги кара да се чувстват добре, както други - думите Wink...някъде бях чела, че те имат най-силното биополе сред зодиите newsm78...на мен например, когато нещо ме боли - глава, корем и карам мъжа ми да си сложи ръката на болното място - и ми помага Heart Eyes
В интерес на истината аз хич не обичам да ме пипат и в началото на връзката ни ми беше много странно това непрекъснато докосване...сега вече го отучих, вместо аз да свикна Mr. Green...сигурна съм, че не доволен, но търпи.

# 682
      Ето точно това докосване, тогава назад в годините ме караше да се чувствам някак специална, липсата на думи ги усещах с дланите му.
      Държеше ме за ръка и сладкодумно ми разказваше поредната истина за живота. Изпълваше ме с едно размазващо спокойствие,сякаш нищо лошо не можеше да ми се случи.
       Това ме зареждаше с толкова емоции,сякаш летиш, сякаш си в друго измерение.......
       Докосването, в което почваш да изгубваш границите си, да размиваш контурите на формата си, да влизаш в ръката която си докоснал сякаш тя е не просто ръка , а едно огромно живо безплътно пространство, в което влизаш и влизаш и влизаш и има още и още и още нататък.......              И тази силна привлеченост да се изгубиш в тази ръка да се превърнеш в неделимо цяло с нея....  Сливах се с него,  потъвах, ....

"дали ще се скрием в нощта...сладък е всеки момент,по-сладък от шоколад.....
дали ще се смеем с теб ,объркан е целия свят .....сладък е всеки твой ден , по- сладък  от целия свят."

# 683
Денити,  Heart Eyes

# 684
Здравейте, вместо к'во ста'а? Може ли едно бързо обобщение на темата, понеже не мисе четат ~50 страници? Simple Smile

# 685
Обобщението е: повечето Телци са заклети женкари, но ги търпим, защото са неотразими чаровници Laughing

# 686
За женкарите нищо не мога да кажа, но че сме чаровници така е Grinning

# 687
RedBull , кажи за докосването нещо. Влагате ли някакъв смисъл,  или  така усещате  човека ,който е до вас.  Разкажи от твоя гледна точка.

# 688
Абе Deniti - твоята работа стана точно "да търсиш под вола теле".
Никой мъж не влага абсолютно нишо в "докосването". Просто хората с развито въображение  "влагат" смисъл в неща, който са абсолютно първични.

# 689
Dokosvam te zashtoto obicham da te useshtam. Zashtoto znam che tova te kara da se chuvstvash dobre i zashtoto vqrvam che ti deistva otpuskashto i vsqva spokoistvie v inache natovarenoto ti ejednevie. A i ne mi e nikakyv problem da usetq emociite ti v momenta, kogati ti dyrja rykata. Razbira se ne vsichkite sme ednavi i vseki vnasq razlichna umisyl v dokosvaneto, no spored men to e kliucha kym sblijavaneto.

Общи условия

Активация на акаунт