Мъж Телец - 7

• 68 869
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
O, ти даже не си омъжена. В един слънчев ден ще разбереш, че принца на белия кон не съществува.
А и говоря принципно, нищо че ти използвам името, нищо лично към теб.

# 661
Deniti, мила - ще си париш д...то, ама то като си на крилете на любовта - живота е песен! Проявявам голяма емпатия - понятие, което не е понятно на българина като цяло, защото емпатията не е естествно състояние, а се учи и тренира. А емпаизирам, защото както се казва "been there, done that". Мисълта ми е... и дано не съм лош пророк, че тези връзки ( няма значение теле ли е или друго говедо) дават много и отнемат двойно повече. С времето, ще осъзнаеш, че мъжа в тази ситуация продължаеа живота си в нормалните си релси, развива се и върви напред, а на теб живота ти остава на stand-by в очакване на поредните откраднати часове и дни. Съвета ми е  - наслади се на това, което имаш в момента, но когато усетиш, че вече нещо недостига - намери силите да сложиш край за твое добро! А... телците не си зарязват жените, просто защото жените им ги зарязват първи, като им писне от лъжи и изневери.

# 662
Щастието... Отдавна няма съмнение, че то е в нас самите - състояние, до което желаем да достигнем. И по пътя към него откриваме... себе си. Осъзнали силата на този стремеж, любовта е тази, която ни отвежда до нас самите - за да се открием. След това откриваме и останалите - някои, намерили себе си, други, забравили изобщо, че могат, че съществуват, че са! Накрая осъзнаваме и постигаме единение, в което от самото изначално сме! Можем и да не обръщаме внимание на вярата, щастието и любовта, можем да си останем такива, каквито сме - дори и да не ни харесва. Това е право на всеки!

За съжаление темата се измести от коментари за зодия телец, в обсъждане на личния ми живот.Нямах ни най-малко такава цел.

# 663
Чета, чета и все ми се струва, че не говорите за телец, а за водолей примерно. "Моите" телци не поглеждаха друга жена. Вечно на линия, долепени до половинката и обсебващи са те. Тази страна на телеца, за която говорите, не съм я виждала. Като оставим на страна връзките ми, имам и доста познати телци - приятели, колеги. Винаги са се държали стабилно в това отношение. Дори да не вървят връзките им, остават верни. Един-единствен се разведе, поради други причини. Познавам и един дълбоко нещастен в брака телец. Като сме си говорили, той ми е признавал, че въпреки кафетата с колежки и любезното държане, няма намерение въобще да се занимава с нещо странично, докато е обвързан макар и в нещастен съюз. Просто имат невероятно чувство за дълг.  Naughty

# 664
За чувството на дълг съм абсолютно съгласна, Меда.Дадат ли някакво обещание, изпълняват го безпрекословно.В това отношение Телците са страхотни bowuu
И все пак не може всички представители от зодията да ги сложим под един знаменател.Както и при всяка друга зодия си има изключения от общото правило.

# 665
И още нещо да добавя. Невероятни бащи са. За ината им - важното е да не им се връзвате, а да подходите с хумор.  Grinning Толкова са сладки, когато се инатят, приличат на сърдито тригодишно дете  Party Никак не търпят шеги и закачки по свой адрес, и за това умирам да дразня половинката. А като направи "онази" засегната визиономия, която изглежда супер смешно на 86 килограмов як мъж, не мога да устоя и си го гушкам  luvbed

# 666
  • където мечтите се сбъдват
Чета, чета и все ми се струва, че не говорите за телец, а за водолей примерно. "Моите" телци не поглеждаха друга жена. Вечно на линия, долепени до половинката и обсебващи са те. Тази страна на телеца, за която говорите, не съм я виждала. Като оставим на страна връзките ми, имам и доста познати телци - приятели, колеги. Винаги са се държали стабилно в това отношение. Дори да не вървят връзките им, остават верни. Един-единствен се разведе, поради други причини. Познавам и един дълбоко нещастен в брака телец. Като сме си говорили, той ми е признавал, че въпреки кафетата с колежки и любезното държане, няма намерение въобще да се занимава с нещо странично, докато е обвързан макар и в нещастен съюз. Просто имат невероятно чувство за дълг.  Naughty
Ето това е телеца,който аз познавам.Моят мъж ми е казвал,че не е от типа да се занимава с паралелни връзки.Казва,че не обича да си усложнява живота.
От доста време чета тази тема и все ми се струва,че или моят мъж не е телец или съм попаднала на тема за друга зодия  Simple Smile

# 667
има ли някой наблюдения как изневеряват мъжете телец. т.е. какви са симптомите. на мен моят ми изглежда толкова прикрит, че си мисля, че и да има нещо, много трудно ще го хвана. а от отва, което чета тук и от челния ми опит, телците са кръшкаща зодия като цяло Sad

# 668
Аз си мисля, че май попрекалихме с тези изневеряващи Телци Rolling Eyes Всяка зодия е склонна да изневерява.Nimphea, ще спечелиш ли нещо, ако го "хванеш"?Ако искаш да се разделите, дерзай. Знам обаче, че ако си настоятелна за разговор, ако иска да ти каже, ще ти каже.
Понеже на мен ми се е случвало, затова ти го казвам това.Не го оставих на мира докато не си изпя всичко.И се разделихме тогава, де.Та си прецени сама какво точно искаш.

# 669
искам истината ... мисля, че няма да изтрая да живея в лъжа  Sad  но моят телец, когато реши да извърта, ще извърта и отрича до последно. затова се чудя какви симптоми да търся евентуално. много е студен напоследък...

# 670
Те симптомите са както при всички мъже.Но определено когато нещо друго му е привлякло интереса, то става разсеян най-малкото.Студен не е задължително.Обикновено прилагат техниката на "атаката е най-добрата защита".Поне моя така направи.При всяка моя дума, че имам съмнения за друга жена, той скачаше като попарен.Няма как да сбъркам това поведение.Когато човек няма какво да крие, той си реагира нормално и спокойно.Сексът също не е задължително да куца.Може да си е както преди, без да има грам отчуждение.Но пак казвам, при всеки мъж малко или много има разлика в реакциите.

# 671
А... телците не си зарязват жените, просто защото жените им ги зарязват първи, като им писне от лъжи и изневери.
Много точно казано, друг е въпросът че май го зарязах основно защото е голям егоист, само и единствено мисли за собственото си удобство и спокойствие.

# 672
Аз съм телец и моята половинка също. Имам доста приятели телци, роднини и изобщо. Със сигурност мога да кажа, че характерите на повечето телци са сложни, винаги има умисъл в действията на телеца. Целеустремени със силно развито усещане за справедливост. Не сме бавни, просто по-малко експресивни в битови ситуации, мудни сме понякога в очите на околните, защото обичаме да изпипваме детайлите. Рядко съм срещала сприхав, свръхактивен телец. Обичаме удоволствията на живота, да си правим "гъдел" - може 5 блузи и дънки да имам, но да са качествени. Търсим удобство, качество и си плащаме подобаващо за това. Държим си на позицията, понякога се налагаме, да, инатим се, не преекспонираме. Искаме винаги истината в целия и блясък. Обичаме забавленията и предизвикателствата. Аз лично винаги съм се мятала на най- трудните неща- от образованието, професията. Обичаме да разбираме от едно нещо, ама да разбираме. Не познавам по-лоялни хора, направи му добро и ще ПОЛУЧИШ. Simple Smile много уравновесени в социалните контакти, траем до дупка, но да не покажем слабост. Обичаме спонтанните неща, но и уюта и сигурността на дома. Никога не съм обичала по- силно от този мъж телец. Мога да разчитам, мога да се забавлявам до полуда, мога да рева като магаре и въпреки неговото каменно лице, той плаче с мен със сигурност. Адското качество на телците е ненадминатото собственическо чувство - а посегнеш, мъртъв си.Simple Smile) но с такт можете да получите всичко от мъжа телец. Дори като буреносен облак си го обичайте, преди всичко е мъж, а замъжките потребности има томове изписани. Много страст и любов има в телците, много. Винаги ще се изцедим до край, а от морала на човек зависи изневярата. Аз и моето теленце, вярвам, мислим еднакво. Още в началото си казахме: ако смяташ, започвайки връзка с мен да бъдеш и с друга, друг, по- добре изобщо да не почваме. Доверието и вярата ни адски трудно се печелят. Телците са много магнетични - карат те да ги искаш с цялата си пасивност и очарование- само по начина, по който те гледат и изпиват и не казват дума. Повечето телци мъже имат природно добра телесна структура, някак закрилящи и надеждни изглеждат. Мъжа телец глези и обича да напомня с малки жестове, че е там някъде при теб. С моята кравичка се караме, да, но и много силно сме свързани един с друг. Традиционалисти сме телетата в любовта, но аз и не искам нищо изчанчено. Важното е, че никой никога не ме е карал да се усещам повече жена- факт. Аа.. Забравих да добавя нещо важно - няма по- големи чревоугодници от нас телците. Гастрономи до мозъка на костите. И жените и мъжете. Май се олях с дълъг пост... Но даже е малко. Всички казват, че една от малкото хубави черти на телеца е тази дето разделя дупето на две, но аз не смятам така!:) ам.. Хубав ден на всички мами тук!

# 673
cvety.gd, определено си човек, който познава дълбините на характера на телеца. Много, много вярно написано.

# 674
днеска моето теленце ме изненада с вечеря ... и цяла вечер ме подпитва защо толкова много работя напоследък и ме гледаше подозрително... май студенината му ще се окаже обида  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт