А и говоря принципно, нищо че ти използвам името, нищо лично към теб.

Толкова са сладки, когато се инатят, приличат на сърдито тригодишно дете
Никак не търпят шеги и закачки по свой адрес, и за това умирам да дразня половинката. А като направи "онази" засегната визиономия, която изглежда супер смешно на 86 килограмов як мъж, не мога да устоя и си го гушкам
много уравновесени в социалните контакти, траем до дупка, но да не покажем слабост. Обичаме спонтанните неща, но и уюта и сигурността на дома. Никога не съм обичала по- силно от този мъж телец. Мога да разчитам, мога да се забавлявам до полуда, мога да рева като магаре и въпреки неговото каменно лице, той плаче с мен със сигурност. Адското качество на телците е ненадминатото собственическо чувство - а посегнеш, мъртъв си.
) но с такт можете да получите всичко от мъжа телец. Дори като буреносен облак си го обичайте, преди всичко е мъж, а замъжките потребности има томове изписани. Много страст и любов има в телците, много. Винаги ще се изцедим до край, а от морала на човек зависи изневярата. Аз и моето теленце, вярвам, мислим еднакво. Още в началото си казахме: ако смяташ, започвайки връзка с мен да бъдеш и с друга, друг, по- добре изобщо да не почваме. Доверието и вярата ни адски трудно се печелят. Телците са много магнетични - карат те да ги искаш с цялата си пасивност и очарование- само по начина, по който те гледат и изпиват и не казват дума. Повечето телци мъже имат природно добра телесна структура, някак закрилящи и надеждни изглеждат. Мъжа телец глези и обича да напомня с малки жестове, че е там някъде при теб. С моята кравичка се караме, да, но и много силно сме свързани един с друг. Традиционалисти сме телетата в любовта, но аз и не искам нищо изчанчено. Важното е, че никой никога не ме е карал да се усещам повече жена- факт. Аа.. Забравих да добавя нещо важно - няма по- големи чревоугодници от нас телците. Гастрономи до мозъка на костите. И жените и мъжете. Май се олях с дълъг пост... Но даже е малко. Всички казват, че една от малкото хубави черти на телеца е тази дето разделя дупето на две, но аз не смятам така!:) ам.. Хубав ден на всички мами тук!