Мъж Телец - 7

• 68 915
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
Познаваш го от цели 6 години, защо се притесняваш?

# 301
Момичета на кръстопът съм!!! искам да пратя смс на моето теле от сорта на - как си, как я караш, но незная дали няма да се унижа тотално.незнам какво да направя, не искам да изглеждам съвсем отчаяна както се и чувствам де Blush

# 302
Познаваш го от цели 6 години, защо се притесняваш?

Защото той 6 години никога нищо конкретно не каза само идваше и си отиваше.......Аз си мислех, че проблема е нещо в нас и сме несъвместими и за това не се получават нещата, но като прочетох тук вече почти всички теми се оказа, че при телците това положение си е класика.

# 303
Господи, 6 години са мнооооого време, незнам дали ще имам сили, колкото и да го обичам

# 304
Сигурно е бил в режим "На изчакване.  Wink
Не се притеснявай, нали вече изяснихте най-важното!
А щом и си прочела темите, значи вече си готова за връзка с Телец.  Peace

# 305
Simple Smile))) ти ме преби Grinning Grinning Grinning
Спокойно, ние бяхме деца почти, когато се запознахме и живота беше пред нас. Мисля, че за това така се получиха нещата. Не си мисли, че ние сме били в тези любовни терзания през цялото време. Имало е много месеци, в които дори не сме се чували, но повечето случаи той ме е търсил.
А каква е вашата история, че нещо аз не се сещам или поне не съм стигнала до нея?

# 306
Сигурно е бил в режим "На изчакване.  Wink
Не се притеснявай, нали вече изяснихте най-важното!
А щом и си прочела темите, значи вече си готова за връзка с Телец.  Peace

Ами не знам до каква степен сме се изяснили, защото от тогава пак нищо конкретно не  е направил и казал вече няколко дни newsm78

# 307
да така по - може Simple Smile)) при нас всичко беше прекрасно, правене на велики планове, и една прекрасна неделя вечер ми обясни колко е болен и му е зле и в понеделник просто не ми вдигна телефона и така вече трети месец, спрях да му звъня отдавна само му писах няколко смс да ми върне дрехите който бяха в тях , но и на тях не получих отговор, незнам какво стана, нямам обяснение до ден днешен.Както си говорихме, че ще се местя да живея в неговия град, че не може  повече да пътуваме така и край...

# 308
Ами не знам до каква степен сме се изяснили, защото от тогава пак нищо конкретно не  е направил и казал вече няколко дни newsm78

Това май означава, че е твой ред.  Hug
Но ако ти продължиш с нерешителността си, това което сте постигнали засега, ще се върне отново на начално ниво.

ПС  Всъщност...  newsm78   Защо наистина си толкова нерешителна? Нали вече ти е показал, че има сериозен интерес към теб? Телецът започва точно така - показва, че държи на теб и следва едно такова изчакване - оставя на теб да докажеш останалото - а ти просто трябва да го засипеш с любов и внимание, както цитирах инфо от един сайт...

Последна редакция: нд, 05 авг 2012, 21:46 от Бунтар

# 309
Сега като ви чета си мисля колко глупаво съм постъпвала към телето, с което работихме заедно. Яд ме е, че избрах по-лесния вариант - да напусна работа / беше ми шеф /, вместо да му кажа, че съм луда по него. И повече 1 година след това не мога да го забравя ooooh! 

# 310
напълно те разбирам, какво е да се събуждаш и заспиваш с мисълта за един мъж и да не даваш шанс на никой друг, да те направи щастлива

# 311
напълно те разбирам, какво е да се събуждаш и заспиваш с мисълта за един мъж и да не даваш шанс на никой друг, да те направи щастлива
да, не мога да си представя, че е възможно да обичам някого повече от него. Моля се някой да ме разубеди в това или съдбата отново да ни събере.
П.С. Ако искате ми вярайте, но съм изчела всичко за тази зодия в целия нет   bowuu

# 312
да така по - може Simple Smile)) при нас всичко беше прекрасно, правене на велики планове, и една прекрасна неделя вечер ми обясни колко е болен и му е зле и в понеделник просто не ми вдигна телефона и така вече трети месец, спрях да му звъня отдавна само му писах няколко смс да ми върне дрехите който бяха в тях , но и на тях не получих отговор, незнам какво стана, нямам обяснение до ден днешен.Както си говорихме, че ще се местя да живея в неговия град, че не може  повече да пътуваме така и край...

Аз лично никога не съм го взимала него на сериозно заради това му отношение и това ми е помагало, защото си изживях много хубаво студентския живот и това той го знае. Сега съм по същия начин с много отговорности и забавления и гледам много много да не го занимавам, а го оставям и той да ме търси, а не само аз.

# 313
Ами не знам до каква степен сме се изяснили, защото от тогава пак нищо конкретно не  е направил и казал вече няколко дни newsm78

Това май означава, че е твой ред.  Hug
Но ако ти продължиш с нерешителността си, това което сте постигнали засега, ще се върне отново на начално ниво.

ПС  Всъщност...  newsm78   Защо наистина си толкова нерешителна? Нали вече ти е показал, че има сериозен интерес към теб? Телецът започва точно така - показва, че държи на теб и следва едно такова изчакване - оставя на теб да докажеш останалото - а ти просто трябва да го засипеш с любов и внимание, както цитирах инфо от един сайт...

Така ли мислиш, че пак аз Simple Smile Той все зает и на работа казва, че е. Нали пространство искат newsm78
 А защо съм нерешителна ли, може би защото съм с Асцендент-Телец и Венера в Телец, Луна в Риби.
По принцип той знае, че ще ходя с приятели на море и ме пита онзи ден кога. Дали ще е добре да го поканя или ще е прекалено?

# 314
В разговора ви за изясняване на отношенията и чувствата ви последният отговор нали беше негов? Логично е сега да е твой ред. Преди да си доказала своите чувства, не чакай да бъде много инициативен.
Поканата за море не мисля, че е прекалена. Даже подходящ повод да изживеете нещо романтично.

Общи условия

Активация на акаунт