138 Northern flags in South winds flutter! Hurrah! Нов BG юнак в US се ражда!

• 35 041
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • У дома
Аз лотария не съм пускала, пък хей ма на - кога дойдох, кога станах на 92 год в тази държава.

Успех на Съни!

Вчера посадих коприва. От щастие чак забравих ръкавици да сложа и болииии

# 106
Ех, че съм замотана.  sunny2012, и аз пожелавам успех от първия път (май не се изказах правилно) и лека бременност!   bouquet
Атланта, полей ги със студена вода на чешмата, може да помогне малко...  Confused

# 107
Айде, дами, 5 страници останаха само, който чете да се запише, съдържанието не е от значение в момента. Simple Smile

Като е така, аз да питам  Laughing
Къде се продават кръпки? Панталоните на малкия пират се късат за две седмици на коленете, трябва нещо да слагам... Ако пък се залепят - трайно  Mr. Green - с гладене, най-добре!

ПП: Ей, вие доста сте дръпнали от горния цитат насам Simple Smile

# 108

Къде се продават кръпки? Панталоните на малкия пират се късат за две седмици на коленете, трябва нещо да слагам... Ако пък се залепят - трайно  Mr. Green - с гладене, най-добре!

От посочения вид съм вземала от Уолмарт

# 109
Кръпки има в craft stores.

# 110
Засега чакам да видя какво ще каже лотарията(първи опит), а ако не стане чувам имало работни визи, разни стажове и други такива.

Визи има, защото почти никой не иска да спонсорира за тях, така че ти пожелавам да спечелиш от лотарията.

Добре, че споменахте за кръпките, не бях се сетила за тях, даже питах тук как насмогвате на скъсани панталони, но си изтрих поста без да искам и ме домързя пак да пиша.
За догодина ще пробвам, вече е за шорти при нас.

Солей, как сте ?  Как реагира Алекс на Дани бой?

Лени, тактично да напомня за снимка. Wink

Аталанта, 92 е чудна възраст, дядото на мъжа ми ходел по любов на тези години. Laughing

Честита Пролет!

# 111
Благодаря за посрещането и пожеланията!

# 112
при наличие на панталони за 3 кинта нищичко на света не може да ме накара да шия кръпки;игла сън пипала не повече от 5 пъти в живота си и една от благините тук е че не ми се налага повече..
*
тук е 87 градуса,дърветата прецъфтяха за 48 часа,а аз на ски съм тръгнала..прогнозите за лятото са страшновати,дано не са прави и не е безумна жега..

# 113
  • САЩ
И аз като Анет, мнооо мразя да шия и изобщо не съм се и сетила за кръпки, но не са се и налагали. Обикновено като се изтрият и вече са и окъсяли и така или иначе се налагат нови.

Добре дошла на Съни и късмет с лотарията! Да знаеш че понякога се случва и от първия път!  Wink

# 114
  • WA, USA
Аз явно имам кротки деца, защото досега не са ми късали дрехи. Дрехите на Иво отидоха при едно приятелско дете, като ги израстна се върнаха при нас за Павел. Малко са избелели някои, но няма нищо скъсано.

Съни, късмет с лотарията. Ако трябва да става ще стане.

Анет, къде ще ходите на ски? Сигурно имат изкуствен сняг там. И при нас всичко нацъфтя за един ден, много е красиво.

# 115
тук е 87 градуса,дърветата прецъфтяха за 48 часа,.....прогнозите за лятото са страшновати,дано не са прави и не е безумна жега..

Климатиците в нашето крило спряха. Липсвала част. От миналия четвъртък сме така. Въздухът направо те натиска и имам чувството, че съм в безтегловност. Спрях 3 машини (2 компютъра и 1 принтер). Шефът е кренки, ама много. ...Оплаках се.

# 116
Блазе ви! Тук се спука да вали и най-високата Т е 45Ф, а за другия месец обещават повишение с цели 2Ф. Смешна работа..

# 117
AJ за първа година къса така панталони - 7 чифта от Октомври, а си носи дрехите поне по 2 години.
От другата учебна година ще е с униформа, там яко ще се кърпи, аз по $30 за нов панталон няма да давам всеки месец. Crossing Arms

Щях да питам нещо, ама забравих какво....

# 118
  • The QC to be!!!
Кръпки съм виждала и в Michael 's, в WalMart, Таргет.

# 119
Бихте ли споделили каква dental застраховка имате? Ние сме към тази на съпруга ми, но от първи май dependant-тите минават на MetLife, което ми е крайно недостатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт