138 Northern flags in South winds flutter! Hurrah! Нов BG юнак в US се ражда!

• 35 044
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • САЩ
Ние сме с MetLife. До сега сме ги ползвали само за редовното почистване и прегледи и сме нямали проблеми. Какво имаш предвид че са ти недостатъчни?

# 121
Почистването, дори и дълбокото, не ми е достатъчно. Зъбите ми са блякс и обикновено става въпрос за по-сериозни интервенции и условията се променят точно по отношение на коронки, почистване на каналии, подмяна на пломби и  прочие чуднотийки, които са моя слабост.  Crazy

# 122
  • САЩ
Ясно. Не ти е проблем смяната на застрахователната компания, а на покритието на застраховката. До сега сме били с Делта Дентал и Метлайф, като и двете не са имали кой знае какво покритие. За съжаление зъбните застраховки не покриват кой знае колко от тези по скъпи процедури и имаш доста аут ъф покет. Ако имаш много проблемни зъби и знаеш че ти се налагат такива процедури, няма ли начин за секондари застраховка? Но първо да знаеш тя какво и как ти покрива след първата.

# 123
Точно това се чудя. Дали има смисъл от втора застраховка, или е по-добре да си плащам разликите между покритото от застраховката и цената на услугата.

# 124
  • The QC to be!!!
lena1  Shocked колко често правите дълбокото почистване - scaling and root planting? За допълнителна застраховка не мога да дам мнение, била ми  е достатъчна основната през работодателя. Но е имало периоди когато нямах и ми беше предложена зъбна застраховка от зъболекара ми. Ползвах я, покриваше сравнително малко, за това от което имах нужда си заслужи.

# 125
Lena1, ние сме с Aetna Dental, от работата на мъжа ми.

# 126
  • usa
Анет, къде ще ходите на ски? Сигурно имат изкуствен сняг там. И при нас всичко нацъфтя за един ден, много е красиво.

сигурно ще идва тук, съвсем си е естествен снегът даже, гледам си го през прозореца как вали (добре поне, че не трупа) и си топля краката на парното. чух по радиото, че пролетта била дошла. брех, с кво ли се друсат тия от радиото, че пролет им се привижда вместо розови слонове???

цоне, ти да не постиш, че си се развълнувала по колко пият другите?

# 127

Ha-ha Laughing Просто търся си тема за разговор. В интерес на истината не ме интересува. Ама ми стана смешно с това предствяне. Имала интерес жената да следи, записала се. Какво да напише-Извинете, че нахлувам в темичката ви, мами, но е много уютно при вас и реших да поостана. Е, има ли смисъл? Laughing Карай. Затваряме скобата.

# 128
  • usa

Ha-ha Laughing Просто търся си тема за разговор. В интерес на истината не ме интересува. Ама ми стана смешно с това предствяне. Имала интерес жената да следи, записала се. Какво да напише-Извинете, че нахлувам в темичката ви, мами, но е много уютно при вас и реших да поостана. Е, има ли смисъл? Laughing Карай. Затваряме скобата.

съгласна съм  Wink

# 129
Наздраве тогава. Laughing

# 130
# 131
  • САЩ
Имам и аз един разкрасителен въпрос  Grinning Реших най после да се разделя с четката си за коса, купена за 1 лев от един панаир преди поне 100 години  Embarassed Обаче какво да си купя? Почетох малко и излиза че дървен гребен с широки зъби е най доброто. Вярно ли е това? Косата ми е права, твърда, гъста и не много дълга. Нямам проблем с разресването, но все пак след миене доста се скубя докато я разресвам. Съмнявам се че от това след това се скубе и пада. За сресване само гребен ще ми свърши работа, но си мисля че ми трябва и четка за да мога да я оформям докато се суша, че с гребен няма да стане. Та дайте идеи моля? Мис Нели плиииз!

# 132
Хитруша, и децата, и аз ползваме Goody Ouchless четки, защото почти не скубят. Пратила съм даже на майка ми и на сестра ми. Продуктите на Goody се продават в магазини като Уолмарт и Джайънт.

# 133
Имали сме зъбни застраховки с по 1500 или 2000 долара лимит. Новата ми е на Метлайф с 5000 лимит, което ми се струва супер щедро и съм зейнала широко за процедури. Обикновено така са нагласени, че освен за почистване и обикновен кариес трябва да доплащаш солидно. Обикновено не може да се изхарчи лимита освен ако не изхарчиш още толкова в кеш.

# 134
Taka i taka govorite za zabni zastahovki, da popitam- pravili li ste plombi na dete 4iito zabki teparva ste se smeniat. Dnes Plami beshe na pregled i mu otkriha 2 malki kariesa i se 4udia zaslujava li si pri polovenie 4e sled 1-2 godini ste gi smenia tezi zabi, da hodim pak i upoiki i 4udo i edna plamba da se sloji otnema okolo 40-50 minuti, ami toi niama da izdarji
Izviniavam se za latinicata

Общи условия

Активация на акаунт