138 Northern flags in South winds flutter! Hurrah! Нов BG юнак в US се ражда!

• 35 539
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Бубка, много готска снимка! Щастливо хлапе с лъснали очи, залято от морска пяна.

Агентката, искаме да знаем изхода от войната Wink

# 511
  • Boston, MA
Сега прочетох за твоите пътешественически планове, Агент. Ще ти правя фъндрейзинг за терапия след като се върнете.

# 512
Бубка, честит рожден ден на Дани! Heart Eyes Здрав, усмихнат и добър батко да е.

Сърдита съм на Фейсбук задето купиха Инстаграм. Crossing Arms

# 513
  Видях го пораснал Дани. + 2 валентино чанти.  Laughing

# 514
Да е здрав и щастлив Дани на Бубка!    bouquet  Весел празник!

Момичета, как си поливате цветята когато пътувате?  Търся вариант за цял месец.  Като чели се спрях на две неща - по-жадните във ваната с няколко пръста вода, а на другите - туба с вода и от нея тръбички до всяка саксия.  Дали ще издържат месец?  newsm78

Тези дни откривам доста коментари за ползването на масло от чаено дърво за изчистване на възпалено лице.  Някой ползвал ли го е?

# 515
  • Чикаго / София
Честит Рожден Ден на Дани! /с малко закъснение/! Да е здрав и все така чаровен малък джентълмен!   bouquet

Агентке твоята свекърва огън жена, няма отказване  Laughing

# 516
  • САЩ
Момичета, как си поливате цветята когато пътувате?  Търся вариант за цял месец.  Като чели се спрях на две неща - по-жадните във ваната с няколко пръста вода, а на другите - туба с вода и от нея тръбички до всяка саксия.  Дали ще издържат месец?  newsm78

Мишки, оставяме ключ на приятели, а сега ще е на брат ми и те ходят до нас веднъж седмично да вземат пощата и да полеят цветята. От там нататък което оцелее. То аз като съм в къщи понякога дълго ги забравям  Embarassed та хич не се тревожа ако някое не оцелее когато ни няма. Предупреждавам и хората на които давам ключ да не се тревожат.

# 517
Аз май не се уточних, че от скоро сме в този щат, още нямаме познати, на които да се доверя и да дам ключ.  Ще направим каквото можем, пък което не оцелее, не оцелее, това е.

# 518
Мишки, маслото от чаено дърво е силен естествен антисептик, а и регулира секрецията на себум. Понеже е етерично масло, за употреба се смесва с базово масло. Ползват се буквално капки , защото е доста силно и щипе. Пробвай първо на сгъвка на ръка, за ухо, дали ти понася. МОга да ти предложа  рецета за домашен лосион - 1 част  масло от жожоба(нормална кожа)/гроздови семки(мазна)/арган(суха) + 3-4 капки чаено дърво(според указанието), смесват се и се добавят към 3 части розова вода. Разклащаш енергично преди употреба, нанасяш на цялото лице вечер след измиване с тампон. Без чаеното дърво същото може да се ползва вместо двуфазен дегримьор. АКо ти понася, може да третираш локално пъпки с чисто масло.
Цветя не гледам. Евентуално трика с обърнатото шише, забито в пръстта?

# 519
МисНели, стана ми любопитно точно заради чаения шампоан усетих подобрение  кожата на лицето, не се замърсява и омазнява както преде, хвала!!!  Отивам на лов за масло и тръбички  Mr. Green

# 520
  • Boston, MA
Благодаря на всички за поздравите за Дани!

Видях го пораснал Дани. + 2 валентино чанти.  Laughing

I wish...   Laughing

# 521

Щипе, ако има рана или ако е некачествено маслото, т.е. със смески някакви.
Често го ползвам за директна употреба върху малки участъци от кожата (примерно ухапано от комар) и няма никакъв проблем.  Peace

# 522
  • The QC to be!!!
И как занете/разбирате какво е качеството на това масло преди да го купите? Или колко е концентрирано?

# 523
  • USA
Бубка, честит ти рожденик, да е жив и здрав и все така очарователен!

Солей, препоръчай ми някаква добра марка от това чаено масло, моля те! Моя мъж има много пърхут и доколкото си спомням това помагаше.

# 524
Бейби, купих вчера масло, но наистина не пише концентрация.

Маймун, шампоана с чаено дърво ми подейства противопърхутно включително.  Аз го развих от година-две, като много се съмнявам, че ММ ме зарази, той винаги е имал проблем.  Втора седмица го ползвам и забелязвам само добри резултати  Flutter

П.С. Олиото, което купих е на Sundown Naturals, пише 100% Pure Australian Oil.  Не можах да видя Grape seed oil и розова вода в нашия магазин, така че още не съм го ползвала.

Общи условия

Активация на акаунт