138 Northern flags in South winds flutter! Hurrah! Нов BG юнак в US се ражда!

• 35 149
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Бубка и тук да поздравя хубав Дани   bouquet Да е здрав и честит!!!

Мисс Нели, ти си енциклопедия  Hug. Ако дадеш предложение за много суха/чувствителна кожа ще съм много благодарна   bouquet

# 526
  • У дома
Честит празник на Бубка! Голям сладур е Дани!

От маслата съм доволна много - таману, боабаб, чаено, марокан, а последното, което купих - rosehip seed oil е точно за лице и против бръчки и не е неприятно на миризма.

Може ли препоръки за флат айрън? Боядисах се, постригах се и за пръв път в живота си си изправих косата. Колегите не ме познаха, а мъжо аха-аха да ме удари на вратата, защото не ме позна и решил, че чужд човек влиза вкъщи.

# 527
Боядисах се, постригах се и за пръв път в живота си си изправих косата. Колегите не ме познаха, а мъжо аха-аха да ме удари на вратата, защото не ме позна и решил, че чужд човек влиза вкъщи.
Laughing Laughing Атланта, Stop , че ще ме умориш!  Laughing  Laughing

# 528

Mr. Green Ех, мъж с късмет е твоят мъж! Сега ще си има и чуждо  Mr. Green

Chi flat irons са класика в жанра!

Ники, рецептите от блоговете на Танита и на Ани били супер лесни (макар, че не били баш панетоне, а само козунаци)

Скатавам се на йога преди да са ме подгонили хуните, в случай че някой се чуди какво правя онлайн в Събота ранно утро  Mr. Green

Весело посрещане и на тоз ВеликДен! Весел празник на нашата красавица Ирка!  Hug Hug Hug

Ние сме пак на нивата, пардон тревата:

The green grass of home 15/52

Последна редакция: сб, 14 апр 2012, 16:27 от Agent Provocateur

# 529
Агентката, и ти ли в домашни условия йогийстваш?

И ние сме на тревата, ама с друга цел:

# 530
Вашата цел много по-хубава от нашата цел, Фейо Simple Smile))

Не, в домашни не мога - нито да се съсредоточа, нито да затопля стая до 95+... воля нямам с 2 думи, затова спомоществувателствам местните студия  Rolling Eyes според мен си заслужава цената.

# 531
Аз пък засега нямам време да ходя по студиа. Оборудвах си една от по-малките стаи в къщата и там си правя йогата. Иначе ме накачулват всякакви млекопитаещи: куче, котки (обичат да се отриват в мен докато медитирам), деца, мъж...

Иначе единствената студийна йога, която наистина ме блазни е AntiGravity.

Що се отнася до тревата, ММ коси и поддържа. Аз не мога и стайно растение да отгледам, освен ако изключим air plants, които съм си нависила в стаята за йога.

П.П. Чак вчера разбрах, че имало име за обаждането, което е плод на натиска, упражняван върху копчетата на мобилен телефон, докато той е в задния ти джоб: butt call.  ooooh!

Последна редакция: сб, 14 апр 2012, 18:37 от Фея Кръстница

# 532
Atalanta, мъжа ти щял да те тупне, и затова реши да се изправяш редовно>?  Laughing

първи избор
втори избор
трети избор

Подредени по реда, в който ги препоръчвам. Тук са най-добрите цени, освен ако не дебнеш за някой спешъл в улта или фолика например.
Провери в ТДжМакс дали не се намира някоя Чи, често има на добра цена пак.

[Задължително ползвай с термопротектор.

vanhorne  Конвенционален продукт, серията за суха кожа  на Дермалоджика -

крем
серум
спрей

Серума е на-доброто от серията, може и самостоятелно да се ползва, но най-добре под крем . Спрея е чудесен ако например си цял ден в помещение с климатици да кажжем, няма как да подновяваш крема, спрея може да се ползва и върху грим, и дава малко допълнителна хидратация.
Ако не искаш конвенционални продукти, заложи на чисти масла и гел алое вера. Масло, може да пробваш различни, за да видиш кое ти допада, но например може да пробваш арган и  ший за начало . Нанасяй на влажна кожа, масажирай маслата по минутка в кожата. Отнема малко повече време да попие от крем, но резултата пак е чудесен.  

Baby* за качество, доверяваш се на изпитани марки. Теста за чистота на етерични масла - капва се веднъж на лист хартия. Като се изпари, от чистото масло не остава петно. Ако има примеси, остава мазно петно.

Фея Кръстница на мен ми се наложи да измисля име на обаждането, което се получава от натиска на котешка лапа върху телефона. Kitty dialing is the new pocket dialing.  Laughing

# 533
Фейо, страхотен куч и много хубава снимка  Heart Eyes
МисНели, ти наистина си като енциклопедия   bouquet
Моето чаено олио явно не е истинско, остана леко петно на листа хартия  Thinking
Агент, защо затопляш стаята за йога?   newsm78
Момичета, някой да знае дали Българския посланник/консул още ходи в Бостън веднъж месечно?  Бях чула, че го отменят, но не съм сигурна.  Оказа се, че ми е изтекъл паспорта и ще трябва да го сменя.  Ще бъда в Бостън цял месец, та или там или в НЙ трябва да ида да го сменя.   ooooh!
Много съм завеяна!  Весели празници на всички!   Hug  bouquet

Последна редакция: сб, 14 апр 2012, 20:52 от мишки

# 534
 Честито на Ирка Heart Eyes

Фейо, от вашето семейство ли е този красавец/а?

# 535
Поправям се за олиото.  Няколко часа по-късно няма и следа от олиото по хартията  Peace

# 536
Агент, бокето е трепач!

Феята, много хубав куча.

Ирка, РД ли празнуваш? Честито и от мен.

Още един глас за CHI.

И ние тази сутрин вдъхновени се заровихме в нашият двор, два часа по-късно мъжа каза "достатъчно", натоварихме катуна и прекарахме остатъка от деня в Island Beach State Park.

# 537
Фейо, от вашето семейство ли е този красавец/а?
Да, в нашата глутница е Simple Smile Осиновихме го с помощта на Carolinas Old English Sheepdog Rescue през септември миналата година. Най-благото куче, което съм виждала!

# 538
Маймун, това или това. Първото е medical grade.

Агент, държа те лично отговорна, че не ми подшушна, че краката могат да пораснат и след втората бременност.  Close Мина месец от раждането и няма надежда за някои от обувките ми.  Sad

# 539
  • The QC to be!!!
На патерици - Честит Рожден Ден на Ирка, с пожелания за здраве и спокойствие.  newsm59 Да намине и да почерпи виртуално моля.  Laughing

Христос Воскресе за празнуващите днес.

мишки - ти каква хартия ползва?
MissNellie   bouquet страшна си, и винаги отговаряш на ?сите относно козметиката... мерси от мое име, и от името на всички които четат!!! Има ли значение каква е хартията? Обикновенна салфетка за нос тава ли? Поръчала съм си ето туй. Не пише какъв грейд е, за това предполагам, че е 1 от другите 2. Ся се чудя да не взема ли да поръчам и фарма грейда?  newsm78 Преди време те питах за крем за лице, но да не е мазен, пробвах с олиото от гроздови семки, но ми е мн мазен. Препоръчай нещо друго чисто моля, но да има ефект като овлажнител по скоро.  Praynig И ако знаеш шиа масло марка/пройзводител чисто и без добавки? Praynig

Солей - давай за 3то, може пък да се върнат обратно. Като казваш пораснали - на ширина имаш в предвид нали? Като си върнеш кг.-те може пък да спаднат.  Thinking

Последна редакция: нд, 15 апр 2012, 11:13 от Baby*

Общи условия

Активация на акаунт