138 Northern flags in South winds flutter! Hurrah! Нов BG юнак в US се ражда!

• 35 142
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Христос Воскресе и от мен!  Ние празнуваме днес.   Flutter

Бейби, на плик от писмо пробвах.  Грам нищичко не е останало.

Ирка, честит рожден ден със закъснение!   newsm67  bigdance2

# 541
Baby* на обикновен лист хартия, като за принтер, най-лесно си личи петното. По другия въпрос:
Това отговаря на изискванията за апликация, но състава не е изчистен.
Това мисля, че отговаря на всички изисквания, но не съм сигурна дали има как да се поръча от Европа.
Това най-вероятно се намира най-лесно при теб, но мисля, че е възможно да ти идва малко мазен, трябва проба.

Ший купувам от сайтове за съставки, няма марка,но търси задължително нерафинирано, с  жълтеникаво - кафяв цвят, рафинираното си е направо бяло, ако купуваш на място - трябва да има лека миризма, нещо като ядки, зърнеста структура. ПО възможност и да е маркирано като  fair trade.

Честит Великден на празнуващите днес!

# 542
  • Чикаго / София
Благодаря Агентке и на всички останали за пожеланията.  bouquet

Христос Воскресе, Бъдете здрави и щастливи.

# 543
  • The QC to be!!!
MissNellie   bouquet

Малко дистракшън за коментари: http://www.nydailynews.com/news/national/600-pound-man-needing-m … article-1.1059471
Преди като работех в болница в щатите, имах пациент на който не се знаеше теглото, само, че преди 5 месеца се е бил мерил е бил 580 паунда, но от тогава бил качил малко.  ooooh! Няма да описвам какво имаше на таза и гърба си.  Sick Нашите легла мериха до 400 паунда само, и нямаше с какво да го премерим. Кардиолога вика - ще го водим в зоологическата да му направим снимки и да го премерим, или на тези отбивки дето мерят тировете.  Crazy

# 544
Мишки, просто предпочитам по-атлетичните стилове йога, а най ми е на душа Хот Пауър йога, а за нея трябват поне 95+, а още по-добре 100+. Литри пот се леят и пестиш от фейшъл  Mr. Green

Фейо, при нас не е популярна, но си намерих студио и ще опитам непременно Aerial. Между другото това е едно от нещата, които ме карат да ходя на клас вс. да правя вкъщи - всеки инструктор си има стил и спин, дори в рамките на един стил и разнообразието ми е в кърпа вързано, което пък е много стимулиращо и мотивиращо (както и перфектният задник на някоя девойка, компетитив съм си аз)

При нас днес ще удари 29Ц и на маратонците ще им се види черен Бостън. Лека на всички, а на тези по пътя на торнадото - късмет!

ПС Кой питаше за паспорт... според мен в НЙ!

# 545
  • Boston, MA
... При нас днес ще удари 29Ц и на маратонците ще им се види черен Бостън. Лека на всички, а на тези по пътя на торнадото - късмет!
...

Аха, ние заминаваме да сефтосаме плажа.  Laughing

# 546
Агент, интересно с тези видове йога, не знаех, че има толкова стилове.
Аз питах за паспорт.  Яд ме е, че не намирам работно време и какви документи да нося.  Открих скорошна обява, че консулът е идвал в Нютън (Бостънско) на 11 март и са извършвали всички услуги по смяна на документи, които по принцип се извършват само в НЙ.  Явно продължават да идван до МА.  Ще се пробвам на място или по тел, пък ако не стане, ще ида в Чикаго като се прибера от Бостън.
Хубав ден!

# 547
Агентката, и при нас няма инструктори по АнтиГравити. Иначе поне веднъж седмично щях да зарежа мъжо, децата и домашните жЮвотни, за да се вея в оранжев пашкул.

Гледам, обаче, че люлката се продава заедно с ДВД. Още се оглеждам за това къде да бъде инсталирана подобна джаджа, че май стаята за йога ще ми се види тясна, като полетя. За сега спалнята изглежда най-достойния кандидат, понеже е с много висок таван. Остава да убедя ММ, ама това може и да не е толкова сложна задача предвид някои от позите  Twisted Evil

BTW, намерих страхотни wedges, та реших да ви дам линк в случай, че има и друг почитател на този модел обувки http://www.lulus.com/categories/view-all/179_653/wedges.html

# 548
  • WA, USA
Ние вчера открихме сезона с пръскачката навън и децата - диви и щастливи. ПОсле ходихме на гости на едни приятели за Великден и ми събраха очите - тяхното момченце с две блузи, поларен анцуг, чорапи... чак се стреснах да не съм разсъблякла моите рано рано по потници.
Днес бая се зачудихме с мъжа дали да не се колнем аут, да изпратим децата на градина и да се отдадем на наливна бира и мързелив, ТИХ ден, ама решихме да сме отговорни възрастни и ей ме на - студувам в офиса, пак са набримчили климатиците, нямам и един прозорец за цвят да се полюбувам да прекрасното слънце.
Хайде, прекрасна седмица на всички! Аз отивам да си доям козунака от вчера.

# 549
Мис Нели, сърдечни благодарности за отзивчивостта   bouquet  bouquet  bouquet

много работа при мен и 2 годишен Медунко с перка на дъто... реша да напиша и точно след 30 секунди е до мен и ме дърпа да ставам да играя с него.

Фейчке, ама много сладък твоя куч, много Heart Eyes

Ирка, да си здрава и много обичана   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пн, 16 апр 2012, 20:20 от vanhorne

# 550
Днес бая се зачудихме с мъжа дали да не се колнем аут, да изпратим децата на градина и да се отдадем на наливна бира и мързелив, ТИХ ден, ама решихме да сме отговорни възрастни ....

(Без бира) Супер идея Simple Smile
Ние си правим "среща на кафе в Панера" като изпратим детето на училище в събота.  Много добре ми се отразява.

# 551
  • САЩ
Ники какво училище в събота и защо при нас го няма??!  Crossing Arms

Миналата година като се преместихме за кратко бях на една уж фул тайм работа от която обаче ме пускаха редовно да си ходя по обед, а детето беше записано на градина цял ден. Ех, хич не ми харесваше пей чека, но не мога да си кривя душата и да не си призная че свободното време което имах за шматкане само за мен беше супер. Абе ако не беше така ограничен броя на дните за отпуска сигурно и аз щях да пускам по някой тук там изневиделица като много ми изпуши главата, но пусто все не стигат и няма за такива дни.

# 552
Хитруша, на българско до обяд. После спи 2 часа, така, че има време за всичко Simple Smile
Иначе и аз пазя. За Бг, рд на детето, тази година кръгла годишнина, болести...

# 553

Ами какво да коментирам, тъжно е. Не ми е ясно защо е трябвало да го изтъпанчат в новините горкия човек.

# 554
Честит рожден ден на сладък Дани, да расте здрав и засмян!
Ирка, да си много много щастлива с прекрасното си семейство! Вярвам, че добре сте си изкарали празника!

Търся идеи за подарък на 6 годишно момиченце, до към 30-40$. Принцеските работи не са й чужди, но нямам никакви идеи за какво точно.

Общи условия

Активация на акаунт