Бродирана красота - Гоблени 94

• 103 126
  • 770
  •   1
Отговори
# 120
  • Стара Загора
Благодаря, Lady N! Ето и нещото, което обещах да покажа http://zoriman.snimka.bg/daily/moeto-hobi.648049.26649813. Забавният ми дебют на черна панама с полукръстчета и смесени конци и т. н. Само френските конци, за които пишете няма, но някой ден и тях ще пробва  Thinkingм!

# 121
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...Аз прекарвам всяка свободна минута в шиене на пустата пума ... майка ми казала на колежките си, че шия лъв ...  Laughing ...

Wink споко  Hug оня ден я видях на английски сайт и беше ягуар  Wink

# 122
  • София
...Аз прекарвам всяка свободна минута в шиене на пустата пума ... майка ми казала на колежките си, че шия лъв ...  Laughing ...

Wink споко  Hug оня ден я видях на английски сайт и беше ягуар  Wink

Абе нали все е котка  Wink

# 123
  • ГОре на черешата...
Мари–ета,лесно ли се шие това гобленче,запланувала съм го за едно бебе ,но не знам ще ми стигне ли времето

За 3-4 вечери го уших, много леко се шие Peace.

Петитобг, прекрасен е  bouquet!

# 124
petitobg Страхотен гоблен. Поздравления!   bouquet

zhak Очите ми останаха в тези яйца. Дано за следващия Великден и аз се науча как се правят тези яйца.

Да се похваля с едно малко етапче на моя лилиум

Джемма,прекрасни орхидеи   bouquet

# 125

Мислите ли , че е добре за подарък по едно такова бискорню на госпожите в градината , че моят синковец сега завършва или да шия гоблен Rolling Eyes

# 126
благодаря ,че харесвате моите яйца правя ги за първи път, Krisi никак не е трудно а тази година пуснаха в магазините за 1лев такива че само монтираш от едната страна другата е вече фабрична украсена и става по-бързо а и са много по-евтини   bouquet

# 127
  • София
Като шия с един конец става много рехаво и панамата ясно прозира. При вас как е? Дали да не повторя отгоре или ще се скрие при прането?

# 128
  • Балчик
Прозирането на панамата не трябва да те притеснява, ако става въпрос за указание на производителя да се шие с 1 конец, то точно този ефект се гони.  Peace Крайният резултат ще е чудесен, ще видиш.

# 129
  • София
мерси

# 130
  • До сърцето...

Мислите ли , че е добре за подарък по едно такова бискорню на госпожите в градината , че моят синковец сега завършва или да шия гоблен Rolling Eyes

Много ми харесват твоите бискорню-та, аз нали отскоро съм им фен  Mr. Green

Моето мнение,че е по-добре за госпожата да подариш бискорню. Първо е рядкост в нашите ширини, и второ - при желание може да се ползва или като игленик, или като украшение, или и като двете.
Докато гоблените са често срещани и не е сигурно дали ще улучиш вкуса. Аз лично има два подарени гоблена, не ми харесват и се чудя какво да ги правя.
Но пак ти напомням, че съм малко субективна по този въпрос.

# 131
  • в две хубави очи; - музика - лъчи
страхотни сте - плакна си окото с вас - не ми остава време да си пусна етап от моя огнен кон

# 132
 до великден има още време за тези които се интересуват тук има доста схеми за яйца
http://www.facebook.com/media/set/?set=oa.301909066536904&type=1

# 133
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Снощи късно довърших две "неща" - тип дребос, като пиленца с меланжираните конци. Тъй като за подарък няма да Ви ги покажа сега, чак като ги подаря.  Embarassed
Мислех, че ще има на по близки разстояния преход от един цвят в друг при конците, но и така си личи, че  е ползван такъв конец.

Много ми харесват твоите бискорню-та, аз нали отскоро съм им фен  Mr. Green

Моето мнение,че е по-добре за госпожата да подариш бискорню. Първо е рядкост в нашите ширини, и второ - при желание може да се ползва или като игленик, или като украшение, или и като двете.
Докато гоблените са често срещани и не е сигурно дали ще улучиш вкуса. Аз лично има два подарени гоблена, не ми харесват и се чудя какво да ги правя.
Но пак ти напомням, че съм малко субективна по този въпрос.
Аз пък съм на обратното мнение, но Radika е права - всеки си има мнение.

# 134
до великден има още време за тези които се интересуват тук има доста схеми за яйца
http://www.facebook.com/media/set/?set=oa.301909066536904&type=1
Не се отваря, пише, че съдържанието в момента не е достъпно.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт