Бродирана красота - Гоблени 94

• 103 128
  • 770
  •   1
Отговори
# 150
  • с.Николово, обл. Русе
Мис Емерал под "Магазин" има опция да промяна на валутата - този с отстъпката от 10 % е 27,80 долара /без транспорта/.

# 151
  • UK/София

newsm78, vishenka, искаш да кажеш, че и на трите линка все се води оригинал на Лука-С ли, оплетох се и за това питам?Иначе, че разобличи английския сайт го разбрах. Simple Smile Wink

# 152
Момичета, момичета, бива ли така? Такива красоти да показвате?  #Crazy Където съм доникъде със заплануваните, където съм си харесала още, където имам да си шия и от томболките, ами сега и това!  Crazy

Вишенка, хич ме няма с рублите, ама кажи душичке, колко излиза ето тази красота? И не знам какво ще правя! Освен да се откажа от спането, друг начин не виждам, за да мога да ушия всичките ми гобленчета!  Thinking
в района на 50 лева +- 5-6 лева

# 153

newsm78, vishenka, искаш да кажеш, че и на трите линка все се води оригинал на Лука-С ли, оплетох се и за това питам?Иначе, че разобличи английския сайт го разбрах. Simple Smile Wink
да, и трите линкове - един и същият гоблен.
Само, че двата в украински - кръстчета и гобленов бод (кръстчета по-скъпи по просто причина, че повече конци отиват)
 Peace

# 154
Мис Емерал под "Магазин" има опция да промяна на валутата - този с отстъпката от 10 % е 27,80 долара /без транспорта/.
не точно така Flutter
защото при таово конвертиране - конвертират по курс на официална централна банка, а ниой не ви продаде долари за тези пари Laughing
тази цена възможно ако платиш в доларова карта - ама кой я има това чудо Joy

# 155
  • с.Николово, обл. Русе
не точно така Flutter
защото при таово конвертиране - конвертират по курс на официална централна банка, а ниой не ви продаде долари за тези пари Laughing
тази цена възможно ако платиш в доларова карта - ама кой я има това чудо Joy

Съгласна съм, но поне дава по-ясна представа за цената, отколкото когато я видим в рубли или в украинската валута.

# 156
  • UK/София

Мерси, Вишенка.Би ли обяснила по този  линк дали има доставка до Англия и на каква цена е.

http://rukodelki.com.ua/dostavka-i-oplata.html

# 157
Да се запиша (с гол запис Blush), че преполвихте темата без мен Crazy
Аз съм с "Пълнолунието", ама този сребърен конец много ме мъчи и бавно ми върви. От всички схеми, които имах на разположение, благодарение на вас     bouquet  избрах една , на която 80% от луната е метализиран конец. Гледам всички шиете от средата или от пумата, аз обаче започнах от луната Mr. Green , та немога да направя сравнение с вас .....вашите луни имат ли много метализиран конец newsm78 Ще видим накрая какво ще ми се получи..... Rolling Eyes

# 158
  • МАРС
Много харесах зайчето от тази покривка, но никъде не можах да намеря схема.
Ще помоля някой ако намери да я сподели  bouquet

http://www.herrschners.com/product/Easter+Time+Bunny+Table+Runne … ssStitch+Kit.aspx

# 159
Аз съм с "Пълнолунието", ама този сребърен конец много ме мъчи и бавно ми върви. От всички схеми, които имах на разположение, благодарение на вас     bouquet  избрах една , на която 80% от луната е метализиран конец. Гледам всички шиете от средата или от пумата, аз обаче започнах от луната Mr. Green , та немога да направя сравнение с вас .....вашите луни имат ли много метализиран конец newsm78 Ще видим накрая какво ще ми се получи..... Rolling Eyes
Аз съм в стрес от този конец, днес даже си купих нов, защото този няма да ми стигне. Има един на макари, 3,50 е при нас и с него се шие по-лесно. Обаче чак днес го разбрах ...  #Cussing out

# 160
Аз съм в стрес от този конец, днес даже си купих нов, защото този няма да ми стигне. Има един на макари, 3,50 е при нас и с него се шие по-лесно. Обаче чак днес го разбрах ...  #Cussing out
а ако ще ти кажа че имам за 1.5 - http://www.brodiranibijuta.com/?page=subcat&id=45 на макари, и не разнишваш Wink и лесно шиет се с него

що преди да почнете тези пуми кака Оля не питали Laughing

# 161

Мерси, Вишенка.Би ли обяснила по този  линк дали има доставка до Англия и на каква цена е.

http://rukodelki.com.ua/dostavka-i-oplata.html
Може ще ти изпратят, но Украйна третя страна - пейпал не става, само превод - а това бая пари ooooh!

Мини на лични ще ти уредя Wink

# 162
Отново сте напълнили темата с красоти, сега ще се върна да чета, но преди това имам един въпрос.
Започнах за Великден за подарък на едно дете това зайче

не ми харесва синия цвят, дайте идея с какъв да го заменя като яйцето ще бъде само червено и ще се опитам да изпиша името на детето вътре.

Последна редакция: пн, 19 мар 2012, 16:38 от Tsetsa2

# 163
 Напоследък много ми харесват руските и украински дизайни. Уших 2 гоблена по схеми от нета, получиха се много добре. Днес намерих и пренабор на Божурите на Риолис 1259.
А всъщност от Осинка научих, че трябва да се подаряват божури или макове на човек, който му пожелаваш да си намери половинка в живота, или разбира се дизайни с двама. Вие как мислите, дали може да помогне. В Осинка има цяла тема за това. Там момичетата много вярват

# 164
Lady N аз точно с такава макарка шия - за 3.50лв я купих миналата година. Ако не се лъжа 285 номер пише отгоре на етикетчето.
vishenka, мила, аз го имах тоя конец и реших да го използвам и за пумата. Не съм го купувала специално за нея като си я окомплектовах. Гледам, обаче този който показа за 1.50лв е по-тъмно сребърен Laughing. Моето е светло сребърно. Незная по оригинална схема на пумата тъмно или светло сребърно трябва да е newsm78

Общи условия

Активация на акаунт