Бродирана красота - Гоблени 94

• 103 119
  • 770
  •   1
Отговори
# 90
Според мен линка на zori_man е www.snimka.bg/daily/moeto-hobi.648049.26380971. Просто не е копирала пълния текст. А този прогон и аз не мога да го разпозная.

# 91
  • Балчик
Много е дребна картинката, че и разграфена, не се вижда добре, но според мен не е прогон.

# 92
  • Стара Загора
Благодаря момичета, надявам се наистина да е читава тази схема, защото тийнейджърка трудно ще убедя, че не трябва да шия нещо, което наистина не става! Сета тичам да довършвам нещо, което ще показвам съвсем скоро!

# 93
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Според мен линка на zori_man е www.snimka.bg/daily/moeto-hobi.648049.26380971. Просто не е копирала пълния текст. А този прогон и аз не мога да го разпозная.

може и да не съм права  Hug
но аз лично силно се притеснявам като видя, че вместо снимка на гоблен са сложили снимка на картината по която гоблена е направен  Confused

оригиналът на Майа - вижда се, че не е като картинката на зори, но е гоблен

"творението" на световно неизвестна фирма с описание: "това не е снимка на готовия продукт, а компютърно генерирано изображение. така би трябвало да изглежда готовия гоблен"  Tired

за схемата нищо не мога да кажа, но ако не е за морско синя Аида 16, 16/30см,  и не се използва ламе, значи не е прекопирана схемата на Майа  Peace

# 94
  • Балчик
Да, права си за картинката и аз като видя такава и бягам надалеч от фирмата. Аз не я висях, видях само схемата, но е доста дребна и нечетлива, не се вижда добре.

Готова съм и с третата магнолия. Непрани и негладени са все още:

Следващият на ред е този:

Последна редакция: сб, 17 мар 2012, 18:45 от Джемма

# 95
  • София
Абсолютно съм съгласна с Добри  Peace

Да допълня само, че "Золотое руно" също го имат като вариант, само че при тях е на черна панама
http://dony.ru/2011/01/17/page/15/

В случая на "Майя" ми харесва повече  Peace

Последна редакция: сб, 17 мар 2012, 19:39 от -=Деси=-

# 96
  • гр.Плевен
Разписвам се с един малък подарък за една попораснала госпожица.
http://margoto66.snimka.bg/tapestries/moite-gobleni.451824.26643166.big

# 97
Джемма невероятни са магнолиите!   bouquet нямам търпение да ги видя в рамки!
 smile3501 smile3501 smile3501
margoto66 прекрасно е това сладурче! Hug

# 98
имам въпрос, взех си малко канаваца, искам да пробвам да направя една апликация върху дрешка с кръстчета - та някой от вас правил ли е подобно нещо с канава и ако да бихте ли ми показали/споделили как точно се разнищва канавата след като ушиеш мотивчето? newsm78

Имам бегъл спомен от ученическите си години. Отрязваш от канавацата плат, който е поне с по 1,5 см по-голям от всички страни от мотива, който искаш да бродираш. Пришиваш с цветна тропоска към дрехата. При бродирането внимаваш да си точно в дупките и при завършването да не "хванеш" някоя от нишките на каваната. Когато си готова с мотива, махаш тропоската и една по една почваш да теглиш нишките на канавата.

# 99
  • София
Джемма, разкошни са!   bouquet Много искам да видя как ще ги оформиш  Hug

Марго, страшно сладко е!   bouquet

# 100
  • До сърцето...
Готова съм и с третата магнолия. Непрани и негладени са все още:

Eй, кога ги избоцка тези магнолии!!! Направо като за Гинесс ги опатка  Hug

Следващият на ред е този:

И аз току что го получих от http://www.123stitch.com/. Сърбят ме ръцете, ама колко съм отпочнала и не съм завършила... ooooh!

# 101
  • ГОре на черешата...
Лелееее, нова тема, че и цели 7 страници...Джемма, магнолиите са невероятно красиви  bouquet!

Показвам готовия и подарен вече подарък и се връщам да разглеждам карости:

# 102
  • Стара Загора
Джемма, Деси и st. Dobri, благодаря ви много! Без да съм специалистка, все още, мисля като вас! Аз също се плаща от подобви схеми! Ще дам на девойката да изчете какво сте ми писали, подкрепихте ме и дано на ваз хване вяра!  Важното е че има оригинали на този син пеперуден тигър!  Като му дойде времето ще ви питам как да си поръчам!

# 103
  • До сърцето...
zori_man, обещаната ти вчера схема на този гоблен:

Сложила съм схема в pdf формат в DOX.bg, ще бъде там до края на март.

mari_eta , извинявай за объркването   bouquet

Последна редакция: сб, 17 мар 2012, 20:43 от Radika

# 104
  • ГОре на черешата...
Радика, бъркаш нещо - в момента шия Дим, на  Ланарте ми е само Момичето с коня...

Общи условия

Активация на акаунт