Бродирана красота - Гоблени 94

• 104 002
  • 770
  •   1
Отговори
# 555
zhak къде се събира поръчката newsm78 писах на лични на Графиня фон Дж-то
В 123 има ли го Confused по-евтино ли излиза? Не го намирам Confused
отговорих ти на ЛС, за същата поръчка става въпрос  Peace

# 556
Джемма, наистина много сполучлив избор на рамки за магнолиите, браво!
Ина, ще стане чудесен!
Бяло Цвете , чудесни са!
Аз нещо нямам настроение да шия тези дни. Вчера изобщо не ших, а днес сякаш насила ... Дано ми мине апатията скоро.

# 557
И аз така, но имам някакви грижи и някак не ми идва отвътре да седна и да шия. А имам толкова голям избор какво да почна и да има как всички наведнъж Simple Smile Ще започна от най-дребните, да виждам готови по-скоро, че така ми стоят като несвършена работа някак  Mr. Green
Много красиви неща видях!

# 558
zhak къде се събира поръчката newsm78 писах на лични на Графиня фон Дж-то
В 123 има ли го Confused по-евтино ли излиза? Не го намирам Confused
във нашият форум до 2.04 се събират поръчки и попитах за вторият-фортофино ще излезе около 37лв със доставката мисля че си струва ето линка http://www.goblenite.org/showthread.php?t=7526&page=19

# 559
Жак , аз да питам Миро кой е от вашия форум    и мъж ли е  ........ защото ти показа един негов голям гоблен Peace

Последна редакция: чт, 29 мар 2012, 21:08 от ina.

# 560
Джемма много красиви са магнолиите, а и много красиви рамки си подбрала, кога успя да ги избродираш. Поздравления  bouquet
Момичета, много красиви неща сте показали, неуморни сте.
Аз направих едно зайче за подарък на едно дете, но ще покажа когато го рамкирам и ми го снимат, големия гоблен седи и чака реда си

# 561
  • София
Джемма, много са красиви. Къде ги рамкира?

# 562
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Жак , аз да питам Миро кой е от вашия форум    и мъж ли е  ........ защото ти показа един негов голям гоблен Peace

Wink мъж е  Wink рокер, моторджия и гобленар  Peace имаше и статия в един вестник за него Simple Smile

# 563
  • Балчик
Джемма, много са красиви. Къде ги рамкира?
Благодаря ви, момичета.
Аз ги дадох тук в Балчик, но ги рамкират във Варна и ми ги връщат. Не знам кое ателие точно.

# 564
  • Пловдив

Wink мъж е  Wink рокер, моторджия и гобленар  Peace имаше и статия в един вестник за него Simple Smile

Обърка ги малко, ама няма нищо...........
Този за който пишеш е Галин, а Миро  - не съм чула да е рокер, а ветеринар и гобленар, той шие многоооооооо големи гоблени

Последна редакция: пт, 30 мар 2012, 08:12 от did_tag

# 565
Късен запис и от мен.

Показвам етап на кончето:

# 566
Щото аз четох  за един хирург , който шие гоблени и плете ,но той е на години човека
http://www.segabg.com/article.php?id=00002&issueid=1175&sectionid=11

# 567
  • София
ИнаТ ти ли търсеше преди време нещо на сватбена тематика, ако не е късно, попаднах ето на това и лично на мен много ми допадна (е може и да не е в червен цвят)

http://teddybearm.snimka.bg/tapestries/new.665673

# 568
Ще изпусна поръчката, много ме е яд ...

# 569
  • с.Николово, обл. Русе
St. Dobri може ли да помоля за схемата на закачливата стриптизьорка? Мисля, че ти я беше пускала преди. Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт