СЕПТЕМВРИ`09-тема 41

• 81 295
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
Христос Возкресе!Желая ви един хубав и много весел празник! Heart Eyes

# 166
Христос Воскресе! Здраве, мир и любов в домовете ви на всички.

Боряна е влязла във фаза, в която не иска да спи следобед Crazy с триста зора я слагам в кревата и, там почва едно бясно ритане и въртене и това е от една седмица, капака беше вчера и онзи  ден, когато грам не затвори очи, а я намерих със събута пижама и гащи ooooh! Изцяло копира брат си, тормози го, рита го, хапе го и въобще не го брой за нищо освен ако не иска нещо от него  Tired
Всички болни да се оправят Hug

# 167
  • София
Добро утро мацки!

Хайде на кафето и бърз отчет:)))
aguto какво става..Дара оправя ли се само с капките? Иначе вчера и ние ходихме с бате и гледахме Американски пай -отново заедно..Доста се посмяхме....независимо, че психическото ми състояние беше такова след първото раждане и на доста повече години хахаха... Wink Ама много добре ми дойде филмчето...Във Фокса и в Некса има прилични намаления, но стига да намериш размер...Купих им по едни дънки и на двамата...Новите колекции са на цени над 50 лв...става въпрос за детските дрехи...Дънките ги взех по 20 лв...Та вчера малко живнахме и ние....Друго интересно няма....Кати ще я държа и тая седмица в къщи...още си подкашля...от време на време...Иска ми се да я пусна напълно излекувана на ДГ....а на нея вече така й се ходи, че само мрънка...ама това е положението...Ангел пък е фен на филмчето "Аристокотките" и ходи и мяука...ще ме скъса хахаха..От снощи от както сме се прибрали вече го гледа не знам си кой път...хахах...Докато бяхме по бабите, явно му е липсвало....

# 168
  • София
Добро утро!
Аз оставих Ана Мария на детската градина и сега ще пооправя малко къщата...Тати замина вчера и сега къщата е празна  Rolling Eyes Поне му се вижда края  Simple Smile Иначе добре си изкарахме, излизахме всеки ден и по много, обиколихме всички паркове в София, Ана Мария умря от кеф  Simple Smile Сега само разправя как и тя ще ходи с тати в Лондон защото и там има паркове и трябва да си играят и там Laughing Успях и доста неща с документите да приключвам миналата седмица, доволна съм. А мъжът ми ми се смее защото само му мрънкам по скайп за задръстванията сутрин и затова, че детето не яде, а миналата седмица няма задръствания, а детето яде супер добре  Crazy Сигурно си мисли, че нещо аз преувеличавам  Laughing

# 169
Покахонтас  Peace пожелавам ви по-скоро да се съберете накуп, за да дивее малката и с тати повече  Flutter

Дара поне не кашля вече, чуват се някакви задни сополи все още.. ама е мн по-добре ситуацията. Капките ще ги слагаме до петък, та мисля, че ще се справят .. или поне се надявам  Peace
не другия.. ми по-другия понеделник ще пуснем пак мб да видим дали са изтрепани.
На градина е, дива и щастлива. А аз имам два изпита уикенда и купища домашни, които тр да предам и дипломната работа да я започна най-накрая, че до края на май тр да я предам... направо ми е лошо  Tired почивните дни само четох.. и пак съм пълна 0.

дара я хванаха лудите.. да се оплача.. не иска да заспива сама, иска да спи при нас, не иска на тъмно, нощем пие по 2 млека.. сутрин пие мляко.. стана бебе отново .. вчера съм я приспивала 2 часа Sad а допреди няколко дни лека нощ, гася лампата и всичко е супер.

хайде.. че мн се отплеснах, да си сядам на гъза да уча  ooooh!

да се посмеете Wink
http://www.bgstuff.net/vreme-za-gubene/horoskop/9089-%D0%BA%D0%B … D0%B4%D0%B8%D0%B8

# 170
..Купих им по едни дънки и на двамата...Новите колекции са на цени над 50 лв...става въпрос за детските дрехи...Дънките ги взех по 20 лв...

Направо ме е срам да пиша за колко купувам панталони на С. Много бе! 20/50 за 2-4 годишно. Моите са по- евтини.
В отбора на болните сме и ние (аз и детето). Не чуваме, кашляме, хрема, трудно преглъщаме...Вчера се е събудила 15 мин след като е заспала от кашлица. В 7.00 беше трудноиздържима.

# 171
Ники, да се оправяте...

я кажете какво закусвате .. и вие и дребните?

# 172
Агуто, напоследък пържени филии с мед; една шепа мюсли в кисело мляко (добре разбито) оставено в хладилника предната вечер с някакви дребни плодове за нея (най- често грозде), за мен ябълка или банан; филия с крема сирене; вчера и днес козунак с айран; бъркани яйца с настърган кашкавал.

# 173
Ники, оздравявайте скоро  Hug

aguto, Дара много фешън с новата прическа  Flutter
Макарони, палачинки, солени мъфини/ кекс, понякога пържени филии, баница, някоя намазана филия с нещо, принцеси - всичко със сок от компот или кисело мляко... зле ми е, като ревнат сутрин, че са гладни  Crazy Имам и 1 шкаф, позареден и с кроасани - ако много не ми се занимава - бутам им по един в ръцете и закусват здравословно  Whistling

Утре отивам с двамата на очни  Laughing Преди това ще говоря с директорката на градината, като не пускат Свил на ясла, да го вземат в групата на батко му, че там са изкарали всичките варицела. Че то мога ли да съм 2 месеца в отпуска, щото Свил е бил контактен? Много знаят Иванчо с кой се е плюл на площадката и дали не е контактен и той  ooooh! странна практика е това...

# 174
  • Испания и Стара Загора
Болните бързо да оздравяват. Hug

И аз доста се изненадах от цените.Тук им взимам дънки по 5-6 евро и на двамата. Peace

За закуска-правя им макарони,принцеси,корнфлекс,кекс и мляко с какао и май е само това.Друго не искат. Rolling Eyes

# 175
  • София
 newsm78 миииии то затова основно пазаруваме от английски сайтове. Лично аз не бих купила дънки за 54 или 63 лв, колкото бяха в некста...Намалени 20лв оки...Предполагам, че на Илиенци има по поносими цени, но отдавна не съм ходила там...
Атракцион ама нямат никакво основание от яслата да ти връщат Свил...Проучих въпроса, просто много работа ще им създадеш и затова, но нито педиатъра може да ти издаде бележка, че детето е контактно, нито пък ти си длъжна да си гориш дните или да плащаш такса в ДГ...така че..да не се правят на интересни. Аз спрях КАти, просто защото си бях в къщи и защото беше Коледа...цялата група под карантина...заради нея, наистина тъпо ми се стори...но ако бях на работа, щеше да си ходи на ДГ...докато се изшари...
Закуска - препечена филия с масло и чубрица, всякакви филета, кашкавали, маслини, задължително краставица или домат, чай с мед, пържени филии, принцеси, бъркани яйца - само Ангел, сандивичи с яйце и сирине, топъл сандвич с кашкавал..абе моите обичат сутрин филии да ядат...кус кус и такива неща не ядат...
Niki1 да минава бързо...

# 176

добро утро

зимните панталони на дара са около 20лв . летните.. около 10 Simple Smile  50лв за дреха дава само баща й в пристъп на извратен нарцисизъм.. ама има яки попадения  Peace

атракция - и аз като емир мисля. да си гледат работата

# 177
  • София
Добро утро! Времето днес е отвратително  Sick
Много ми харесва новата прическа на Дара  Heart Eyes
Съгласна съм с вас, че цените на детските дрехи тук са просто ужасни  Rolling Eyes Купувам само ако нещо ми трябва спешно или много ми харесва, иначе поръчвам на тати да й купи от Лондон...Сега й е донесъл пролетни блузки и тениски, купени с по 1-1,5 паунда...а са доста хубави..просто няма сравнение...Никога не бих дала 50-60 лв да дрехи, които ще носи 2-3 месеца  Peace Единствено за обувки съм склонна да давам повече.

# 178
A здравейте и от мен Party

Завърнахме се от любимия Кръвеник, изкарахме си супер, определено ако имаше още някой друг ден нямаше да е зле.
Естествено си носим и изненади, снощи ми се обади едната майка, че нейното е със скарлатина, съответно днес Калоян вече е с болки в гърлото и темп. заради контакта му включиха аб. Аз още се колебая дали да го давам, ама май натам отиват нещата.
За Боби мисля Изопринозин и вит. Ц повече, ако някой има идеи да казва. Засега е добре, ама като го взема от яслата, ще стане ясно как е всъщност.

Атракцион, интересно решение на яслата по отношение на варицелата. При нас е принципа - докато не се разболее, значи му няма нищо, независимо колко му е близък контакта.

За закуските - основно сандвичи, макарони, американските палачинки на Атракция (голям успех пожънаха в къщи), нескуик с мляко.
По отношение на дрехите - и аз съм на такова мнение, но се отпускам малко ако нещо супер ми хареса.

# 179
  • София
Брех какви са тез американски палачинки...нещо съм изпуснала...я споделете... Grinning
Наде скарлатината е бактериална инфекция...изопринозина едва ли ще помогне - изцяло е насочен към вирусни и грипоподобни състояния... Thinking Като имунистимулант бих предпочела нещо по пречистено...ама ти си знаеш...а и не се сигурно, че Калоян е със скарлатина ....Трябваше вече тук да си пуснеш МБ, че със скарлатината шега не бива...Тоя бета-хемолитичен стрептокок си е гадна работа и има не знам си колко разновидности....А и знам, че дори и само при конткат се прави натривка от гърлото, за да се знае дали е или не е носител на този стрептокок....
Егаасиии и времето....днеска излизахме в дъжда...Ангел реве от сутринта, че иска да излиза и дъжда да спре...Е как да му обясня, че няма начин...та изялзохме да си вземем храната и се и поразходихме...бяхме единствените естествено....

Общи условия

Активация на акаунт