СЕПТЕМВРИ`09-тема 41

• 81 292
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
  • София
]Добро утро мацки!
aguto какво стана, как ще лекувате Дара?
Да спретнем Великденско албумче...или вече ви омръзна да качвате снимки  Wink
Надина още не съм чела в подробности за Шуслеровите соли, а и педи тепърва почва, мен ме полза за експерименти, защото знае, че харесвам хомеопатията....та ще видим...Ферума каза да го давам на гранулки 9CH не знам защо...явно знае, че действа и е по-спокойна знам ли....
Весело изкарване на Великденските празници! Спретнали сме една програма....и не знам дали ще имам време за пред компа.... Laughing

# 151
Дара е на капки..забравих им името и сироп за кашлицата.
с уговорката ако след няколко дни не е по-добре да почнем антибиотик

та така.. нищо интересно  Whistling чудя се кво да обядваме

# 152
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

Аз замесих козунака.Сега започвам яйцата.
Иначе при нас нищо ново и и нтересно. Peace

Как са болните днес? Hug

# 153
Привет  Hug

Боядисах яйцата на ранина, опитах с децата, но не се получи. Охх, все се карат и бият тия моите  Whistling Иначе добре се получиха.
После през Хиполенд, че искаха лунен пластелин, съгласих се, щото е на -60%, е, накрая излязохме със стикове за голф за Свил и Бен 10 за Бужи, без лунен пластелин и двойно по-скъпи играчки  Crazy От там до Скобелевия да играем голф , после тук и т.н.

# 154
  • София
Аз се скатах от боядисването на яйцата тази година - баба ми каза, че ще боядиса и за нас, та следобед ще ходя да ги взема. Mr. Green

Тук времето се скапа, добре, че сутринта успяхме да се разходим подобаващо.

# 155
  • Испания и Стара Загора
И аз съм готова.Козунака се получи много добре.Утре ще го опитаме.Яйцата си ги боядисвах сама.Дребните се скараха за две лепенки и за това реших да действам без тях.
Атракция,и мойте много се карат.По цял ден само пищят и се бият.За това ще гледаме да опрвим на Алекс стаята по-скоро,че да ги разделя. Crazy

И тук времето се развали.Ама и на мен хич не ми се излиза. Rolling Eyes

# 156
  • София
Ха добър вечер  Grinning
aguto прочети и сподели името на капките... Wink ще знаем, че морят стрептокок и мораксела едновременно...
Бяхме на вилата...ама вчера времето беше гадно...днеска се отвори едно хубаво„„дори и не валя за разлика в Сф, доколкото разбрах и град валяло...ама се прибрахме, че утре и при нашите ще трябва да отидем...Козунаци не месих...с това ходене на вилата не стана...там боядисвах яйцата, ама за козунак не си и помислих...Децата и те помагаха за яйцата, но бързо загубиха интерес, защото кучето Буба ги чакаше на двора...та на спокойствие си свърших работата с яйцата...Ходихме и на разходки, набрахме коприва, имаше още минзухари тук там...и такам...
Кашлицата на Кати намаля значително, но и редките пъти в които кашля е доста гадно звучаща, но определено няма нищо общо с  първите два дни...Явно по-бавно ще стане с инхалациите и аб капки...
И моите се карат....няма оправия...все някой иска точно това, което другия е взел...Вече им се карам по-равно, щото имаше период, в който Кати го отнасяше, но Ангел почна да хитрее...явно вече е достачно голям и разбиращ...та такам...гледам да съм честна...няма малък, няма голям....

Последна редакция: сб, 14 апр 2012, 22:29 от EmiR

# 157
# 158
  • Испания и Стара Загора

# 159
  • София
Христос Възкресе, момичета! Хубав и усмихнат празник ви пожелавам!

Анита, Емир, много сте ранобудни бре. Grinning

Ние ще ходим към вилата днес, барабар с цялата рода. Crazy

# 160
  • София
Соник  Mr. Green не аз съм ранобудна, а набора на Никола  Laughing

# 161
  • София
И аз така си помислих. Mr. Green

# 162
  • Испания и Стара Загора
Аз пък винаги ставам към 7ч.Не мога да спя до късно.Ако се случи да стана след 7.30ч после целия ден ми е крив. CrazyИ към 8ч будя дребните. Peace

# 163
Христос воскресе  Peace
Цилоксан са капките  Flutter
Тия дни с мм гледаме американски пай -новия и първите 3.. Simple Smile много ни пасват на психическото състояние и нахлуват едни спомени.. та препоръчвам Simple Smile

# 164
Христос Воскресе! Живи и здрави да сте всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт