aguto

)) Гледам да правя снимки и да записвам какво говори или прави често. И на мен ми се струва, че времето лети. (с първо дете така
А и навън вече има много деца, вчера си говорихме с една майка на площадката колко много пораснали бебета има
Иначе няма нищо ново при нас, малката беше малко сополива, но й мина за един ден, а аз вече 5-ти ден не мога да се оправя
Сега договаряме с тати идването му за празниците и ми е едно хубаво и нямам търпение вече да си идва, да я вижда колко е пораснала, а и малко да й отговори и той на безбройните въпроси
, че аз вече понякога не знам какво да й отговарям. Примерно вчера мина покрай нас синя кола и Ана Мария казва: "Мамо, синя кола! Защо е синя?"
Днес видяхме една котка на улицата да се мие. "Какво прави писи? Мие се. Защо се мие? Защото е мръсна. Защо е мръсна? Защо се мие с лапите? Защото няма къща и баня, за да се къпе като нас. Защо няма баня?
и така продължава да пита за всичко, което вижда
Имам една супа топчета от вчера...но може бате с нещо по така да изненадам...
Сутринта направих един сладкиш с вафли
, но пък стана доста добър...Харесах си и едни хапки с царевично брашно и кашкавал..скоро и тях ще пробвам...
За предишното разболяване на Дара, бях сигурна че е бактерия...най-вече заради ухото...тези чести сополи за мен не са нормални..и има неизлекуван причинител според мен де...Но може и нищо да не излезе, ако предишния път сте уцелили АБ..сега с това променливо време...Другото е, че ДАра е много светла, бяла..може и нещо повече да отделя като секрети...алергия или така известния алергичен ринит...който се изостря пролетта....ама ще разберем след 3 4 дни 
..и зелеви сърми 

сега баща й е в румъния.. дара си е поръчала розов подарък с колелца 
следващия път ще знам и за гърлото.. ама ще тр да сменя явно личната, за да взимам талончета, че така ме одрусаха 35лв 

но бактробана е разработен основно за стафилококи и трудно податливи бактерии...не знам защо на Миа такова трябва да мажеш...Какъв е стрептокока на Ивата?
Така или иначе...като тръгнем на работа..най-вероятно нямат да имат такива екстри и след 5 7 дневно лечение ще ходят на ДГ и ще са в омагьосан кръг от болести...ако не си наемем гледачки за да ги държим след болестта, по някоя и друга седмица за възстановяване.