извадих тежката артилерия - умкалор, цитросепт, витамин ц, физиологичен разтвор, капки макситрол.
в макситорла има антибиотик и кортикостероид..ако е проста хрема ще мине без него....Ако пък подейства точно макситрола, значи МБ дори и да е чиста, не се е хванала бактерията /ако има много сополи и секрета не е взет добре - много сополи са гной, умрели клетки и слуз/...или идва от гърлото..Към орната ти артилерия /без макситрола/ допълвам нещо противоалергично - зиртек, ксизал..през устата - отбъбват лигавицата. Мога и хомеопатични да ти споделя
довечера ще я огрее. 

) и сега имам 20 мин останали за мен

Иначе дано Дара си е здравичка и да няма неприятни изненади.
И тази седмица пак ще си е в къщи.За сега сме на Цинабсин и капки за нос,но той се влошава,не е спал от кашлица.Тази ясла явно е развъдник на болести.Отивам да го взимам,кой с кашлица,кой с разстройство,госпожата ми се сополиви насреща и се бърше,просто не е за пускане.
Вече не виждам и смисъл да ходи и без това и работа не мога да почна.Ако някой иска да станем приятели във фейс-а да ме намери - Христина Янева.Иначе и той вече става към 7-8 свикна и вече и в къщи си имаме режим.Хайде лек ден на всички и успешна седмица