СЕПТЕМВРИ`09-тема 41

• 81 311
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
  • София
 wavey Анита, и Ана Мария е така с дрехите...Оставям я да облича каквото иска, стига да е съобразено с времето (да не й е студено/топло). Иначе няма мир  Rolling Eyes

# 631
Здравейте,момичета!
И при нас нищо интересно-Дани на градина,аз на работа и така...
За подаръците-като го питаме какво искаш да ти донесе дядо Коледа той казва подаръци-ама какви подаръци искаш-пак отговаря подаръци,та не знам какво ще се купува-мисля аквадудъл да му вземем,ама дали ще прояви интерес не знам ThinkingНа вълна Маккуин сме и само това иска-всички колички са такива,има една блуза с Маккуин и иска само с нея да ходи-като кажа,че е мръсна ми отговаря ааа не е за пАНЕ,още с Р-то сме далече...
Соник,къде ще ходите на плуване?

# 632
  • София
В хотел Берлин - http://berlinparkvitosha.com/spa/vodni-protseduri
На едни приятели хлапето го водят там и направо в неделя отидох с тях да видя какви са условията. Много приятно ми се видя, даже мисля и аз да плувам като го водя - децата са отделени в половината басейн, другата половина е за възрастни.

# 633
Честит рожден ден, Ани! Здраве и много късмет   bouquet

# 634
  • sofia
Честит Рожден Ден на Ани и от мен!!! Ма каква торти си е спретнала само! Ехааа! Hug
Открихме сезона на шейните! До сега влачих Пепи из квартала! Много е доволен!

# 635
  • Испания и Стара Загора
Благодаря ви момичета!!!

Тук пък е топло.Мойте искат сняг,ама няма. Laughing

# 636
Честит празник, Анита! Да си здрава   bouquet
Така като те чета за Андреа си отдъхвам, че не съм сама  Laughing
При нас температурите са с 15 над нормата. Миналата година нямахме зима, сега се очертава същото.

# 637
  • София
Соник да ти е жив и здрав Никола и да го приемат в ДГ:)))
При нас нищо интересно...монтираха детската стая, подреждаме я още..На Кати в групата са почнали да се връщат децата и аз ще я пускам...дано не се повтори скарлатината...И Ангел от понеделник пак ще го пробвам..засега уж щял да ходи, пък да видим...да не стане като преди...вече не го било страх от леля Цеца.... Thinking имам нямакаква надежда да тръгне нормално...успокои се отдавна...вече имат и играчки и надявам се наистина да му хареса, ако не друго поне другите деца ще са свикнали и няма да има много ревящи...Ако не му хареса ще си висим двамата в къщи..нали ще съм безработна:)))
Подаръци още не съм купила...е част съм  купила, но тия от дядо Коледа не съм...

# 638
  • София
Фииуу банда къде сте?
Хо хо хо КОледа почти дойде, а в темата пълно затишие...Кой какви подаръци накупи, как са децата, вярват ли още в дядо ти Коледа...и т.н. Къде ще сте...
Иначе Ангел подохо на ДГ и се сдоби с супер силна хрема....та сега пак си е в къщи....така не му е текъл носа никога досега...Почти съм сигурна, че е вирус...та действам с хомеопатия...и така...Надявам се до Коледа да е оки...че миналата година Коледата ни беше варицелна, сега вурисна...айде стига толкова...квото е да е да е леко...Та това е...др.интересно няма...а да вече си спят сами в новата стая....не очаквах, че ще стане толкова лесно хахах, но съм доволна....НОщеска съм спала без да се събуждам от 23 чак до сутринта, без да завивам някого, без някой да скача от кошарата в  леглото при мен....е сутрин Ачо като се събуди към 7 чака идва в нашето легло с бате....ама направо си е екстра това....
А да подаръци - конструктурите на БенБао били съвместими с легото и са на доста по прилични цени, макаронена фабрика, кучето Тито, книжки...това са всичките и от бабите....

# 639
Здравейте Simple Smile
Ние взехме за коледа влакче брио + сума си локомотиви от бабите. Дядо Коледа в градината му донесе кола с дистанционно и общо взето дядо му и баща му се спукаха да я карат а малкия само плаче и си я иска  hahaha
Явор е с възпаление на едното ухо от прекрасното лечение на лл.   Confused На последния преглед беше почерпена, воняща на вино, напълно неадекватна, говореше забавено... ще я сменям но не знам кога ще е.

# 640
  • sofia
Привет, банда и от мен!
Мда, скоро и аз открих това за китайските конструктори, по случайност. Тази година, обаче, повече конструктори няма да се купуват. Въргалят се из цялата къща, а Пепи играе ицидентно с тях.
Ние още подаръци не сме купили. Мислим утре, или вдруги ден да скочим до Хиполенд, където съм харесала една Т-Рекс писта и боклукчийски камион на Абрик. На тази марка има влак и самолет, както и много блокчета за строене, така че, да допълним колекцията.
При нас нищо ново. Петко се плаши от Дядо Коледа, където го срещне... hahaha
Бебешондел, пак добре, че лл не ви е танцувала Гагнам стайл... hahaha
Бързо оздравяване на всички болни дечица!!! Hug
Весели и спокойни празници на всички! Heart Eyes

# 641
  • София
И ние още никакви подаръци не сме купили, надявам се утре да свършим тази работа. Никола мисля да го обзаведа със скейтборд, другото ще го решавам в движение. И без това е затрупан с играчки, с които не играе и само ги чупи, та мисля да не прекаляваме тази година.

Последните седмици бяха някакъв ужас в работата, да се надяваме, че от утре ще съм по-редовна.

Бебешондел, сега е момента да сменяте лекарката. Нали може само декември и юни месец?

Минахте ли вече на следващата категория столче за кола? На Ники вече му окъся това до 18кг и сега съм в търсене на такова до 36. Някакви съвети и препоръки?

# 642
Ние сме отдавна със следващия размер. Ето такова е нашето: http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/13455

# 643
Леле Бебеш гледам Тея и тя напреднала с годинките - 2 годинки скоро, как минава това време не знам просто.

Аз съм в отпуска от една седмица, ама не усетих нищо. Дребния започна да влачи някакви сополи и викам айде, да не кажат, че майката в къщи, а детето с хрема и се гледахме, а и баткото да не остане назад и с него някакви здравословни терзания. Та в тази връзка с подаръците сме тотален пас. Има само купени от майка ми пластелин и пиано (разб. подобие на йоника).
Боян иска книжки - все още си е на тази вълна, а и кухня да не забравя, нещо на което много държи, та и това ще търся. Иска и таблет, ама той май е само за искането, така го усещам. Филми на Дисни ще им купя и за двамата.

Последна редакция: пт, 21 дек 2012, 18:15 от Nadina

# 644
  • Испания и Стара Загора
И ние сме тук.Подаръците вече са купени.Днес беше последния срок да ги купим,защото от утре децата излизат във ваканция и няма как да идем с тях.И двамата имат по 3 подаръка.На Алекс пистолети Nerf ,червена кола с дистанционно(цвета е много важен Simple Smile ) и третото е нещо от сорта на лего( ето това е http://media.megabloks.com/catalog/products/megabloks-custom-gar … ge-95769-2256.jpg  ,като гаража и колата всичко се сглобява като лего).
А на Андреа една кола с дистанционно(за момичета) ,един микрофон на Hello Kitty  и един касов апарат( такъв http://jugueteriapepino.com.ar/wp-content/uploads/2011/11/1.jpg  ).Каквото са писали на дядо Коледа ,това сме купили. Wink

В сряда ще правим коледно парти в къщи ,с още 7 българчета и ще идва дядо Коледа. Party
На мен хич не ми е коледно.На вън е горещо 20-22 градуса и може би заради това. Rolling EyesА и ММ ще работи на всички празници и няма и да приготвям нищо специално.

Общи условия

Активация на акаунт