СЕПТЕМВРИ`09-тема 41

• 81 309
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Ана Мария и тя е все болна, откакто тръгна на градина, два пъти отит  :roll "Очарована" съм от всички лекари, които я прегледаха тук  Stop Освен това се оказа, че догодина ще тръгне на училище, та все още избирам разни училища, да видим къде ще я приемат  Rolling Eyes
Купихме й Бейби Борн, синьо, много го иска, все за него говори от лятото, все иска да й търся филмчета с него в ютюб, все го търси във всички възможни каталози...И таблет ще има, но ще е от най-евтините, колкото да може да спре да ни троши телефоните  Simple Smile А, и някакви дискове с игри от вуйчо й, сега имаме един такъв диск и много обича да играе. Те са игри за деца от 3 до 7 години, които им помагат да учат разни неща (да разпознават цветове, букви, цифри и т.н.). И май това ще е всичко и до нейния РД не мисля да й вземем нищо друго.

# 646
Бебешондел, как е Тея? Спря ли с постоянното боледуване?
Уж сняг щеше да вали, да е студено. Пародия на зима е тук.
Имаме тържество в българското училище в събота. Винаги ме натъжават. Нз защо.
Нашият подарък е къща (малка) за семейство котки. Всички купени, но неопаковани.

# 647
Благодаря ти че питаш. Не знам дали писах тук но ни откриха алергична астма и алергичен ринит, след тест за алергии при д-р Мустаков. Сега сме на 4месечно лечение. Боледува 2 пъти но много леко и не слезе надолу. Като цяло съм много доволна, закрепи се детето определено. Февруари сме на контрола в София, април сме на контрола за сърцето  hahaha въобще през 2 месеца си трамбоваме.  Laughing

# 648
  • София
Ехааа добре, че се разписахте, че помислих, че никой не влиза в темата...Интересни идеи за подаръци...
Столче - ние взехме на Кати едно столче Мони или нещо такова още като стана на 3 години и беше под 18 кг....гърбът се маха и сега е само седалка...доста практично излезе..и беше евтино, около 100 лева...ама ще трябва да потърся линк... от Хиполенд го взехме...гръбчето падаше на 5 степени и беше добро и за пътуване...а като стана още по-голяма, просто гърбът го махнахме и сега си е само седалка....Ангел все още си се вози в малкото столче и скоро няма да го сменяваме...екстра си му е...Е сега със зимните дрехи май не му е много удобно...ама има още хляб...докато стане 18 кг хахаха...
Намерих го ей такова е http://kasida.bg/stol-za-avtomobil-junior-orangeblack-moni-142-5358.html

# 649
Честита Коледа!  Бъдете живи, здрави и благословени! Късмет и благополучие за вас и вашите семейства!

# 650
Честита светла Коледа!Здраве и щастие!

# 651
Здравейте, мили мами!

Предстои ни кръщене.Моля кажете ми само в неделен ден ли се прави кръщене или и в делнични дни?

# 652
  • София
Честита Коледа, момичета! Бъдете живи и здрави и вие, и семействата ви!

gary, кръщенето може във всякакъв ден от седмицата да се направи. Ние на Ники го направихме в събота, защото предпочитахме да е почивен ден.

# 653
Весела Коледа! Живи и здрави да сте всички!

# 654
  • Испания и Стара Загора
Честита Коледа и от мен!!!
При нас днес партито мина много добре.Децата си изкараха супер,а и ние майките също.Всички са доволни от подаръците. Wink

# 655
Честита Коледа и от нас! Да сте живи и здрави и вие, и любимите ви хора!
Аз да ви почерпя по повод рождения ми ден и рождения ден на порасналото ми момче, като си пожелавам да са ми живи и здрави любимите същества

# 656
mam_ma, да си жива и здрава! С пожелание за много щастие, красота и усмивки с любимите хора!!!

# 657
  • Испания и Стара Загора
mam_ma  bouquet

Имам въпрос към мамите с по-големи деца.Вчера Алекс ме попита какво е секс и аз на момента блокирах и нищо не можах да му отговоря,поне не се сетих как да му отговоря за да ме разбере.Само му казах,че догодина ще го учат в училище ooooh!Та какъв отговор бихте дали вие на такъв въпрос. newsm78

# 658
  • София
Аз бих му обяснила съвсем по детски, че сексът се прави, когато мъжът и жената се обичат.  И в общи линии бих разказала как се прави, но без да навлизам в подробности.

# 659
  • София
Ха добро утро мацки!
mam_ma на патерица да сте живи и здрави и двамата!
anita29 и аз като Соник съм казала, че като се обичат двамата се гушкат и целуват. В подробности точно как се прави секса не съм навлизала. Знае от къде излиза бебето и че се прави от мъж и жена...надявам се после да надграждам на тази основа. На нея пък едно момче й казало, че е секси хахаха...То самото едва ли разбира какво е това, но аз  пък как да й го обясня това, че е секси...и само ме пита какво е...Казах й, че е хубава и привлекателна и до там..хахаха. Нопследък я гледам, че доста се заглежда по сцени с целувки...и т.н. съвсем случайно давани по нормалните канали....та й следя реакцията и като сменим канала, чисто по детски си казва...Ама мамо искам да гледам какво правят хахаха...Та явно скоро ще ни се наложи и с по-подробни обяснения да навлезем в темата....Но и аз смятам да си кажа нещата, както са си...
Падна й и първото млечно зъбче, и я усещам, че някакси пораства много бързо:))))По тоя повод Ангел реши да си маха пломбите на първите два зъба, защото искал и той като кака му хахаха...

Общи условия

Активация на акаунт