СЕПТЕМВРИ`09-тема 41

• 81 282
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
Бебеш, ЧРД! Много здраве - за теб и децата ти, щастие и усмивки   bouquet

Готвене, мрънкащ Свилен, капризен Божидар, мъж, работещ и в събота, щур вятър навън - това споделям  Crazy

# 91
  • Испания и Стара Загора
Ч.Р.Д. Бебеш.Пожелавам ти много здраве и дано Тея бързо се оправи(разбрах,че операцията е минала) Hug

При нас нищо ново.Започнаха жегите и вече вадя летните дрехи.Алекс излиза във великденска ваканция другата седмица и ще е лудница пак.Двамата като са заедно ,е някакъв ужас. Tired

За  козунаците-мисля да направя един.Атракция,щом казваш че на на Джемма е хубав,ще пробвам него тогава.
Днес купих и боите за яйца.За първи път ще боядисвам с желатинови бои.Дано станата хубави. Peace

# 92
  • София
ЧРД, Бебешондел, дано Тея бързо да се възстанови!  Praynig
Козунаци ще правя и аз, по рецепта на майка ми. Тази година, за мое щастие няма да ходим при свекървите, а ще сме вкъщи и ще мога да се организирам да празнуваме както искаме. Най-вече с домашен козунак и яйца, боядисани с люспи от лук. Ще ходим с малката да съберем разни тревички и листенца за украса, дано да й харесва  Grinning Днес пак беше на занималня, направиха човешки лица от тесто (тя ми каза, че е направила намръщен човек Simple Smile ), а следващата събота ще си ги боядисват с боички. Много й хареса цялата работа, а съм сигурна, че следващата седмица пак ще й е много интересно Simple Smile
Това е от нас, чао засега, че след малко излизаме, че утре пак щяло да вали цял ден  Crossing Arms а малката ще иска да излиза, защото има нов чадър  Whistling

# 93

Добро утро мами!

Свил е страшен! Мама ще му разказва като порасне весели истории.

Бебеш, как е Тея?

# 94
Честито бебеш! Пожелавам ти всички проблеми да останат зад гърба ти вече и много здраве и щастие и на явор и тея, на мама и тати Wink

Ние се прибрахме.. изкарахме уникално хубаво Simple Smile
Сега се захващам отново с купищата задачи ..  и да боря дара с нейните сополи.. утре сме при личната за талончета за мб от носа и гърлото.

# 95
  • София
Къде сте всички?  newsm78
Бебешондел, вие как сте?
Ние чакаме тати да си дойде в събота, Ана Мария е много развълнувана, направихме календар и всеки ден надраска с едно Х-че и брои Simple Smile Не знам как ще я водя в събота сутрин на занималня без тати, почти съм сигурна, че няма да го остави да спи и ще го вземем с нас  Mr. Green А искам да ходи, защото щели да боядисват яйца и лицата от тесто, които са направили миналата събота. Иначе нищо ново, каня се утре и петък да изчистя малко по-основно, ако може така да се каже  Mr. Green Да подреждам малко шкафовете и най-вече гардероба на малката, че няма да има място за новите дрехи.
Това е от нас, приятен ден!

# 96
  • Испания и Стара Загора
И аз съм тук,но няма нищо интересно при нас.Андреа вече се научи сама да ходи до 00 и сама да си бърше дупето LaughingМного се радва,че вече е пораснала.В началото на май,ще я записваме на ДГ,но тръгва през септември.
Алекс от утре е във великденска ваканция и не ми се мисли какво ще е в къщи.Много се карат двамата и само пищят.Пълна лудница.Решили сме да му направим неговата стая и да го преместим там,защото така вече не издържам. Crazy

# 97
Покахонтас - извинявай ако е лично или си казвала.. къде живее мъжът ти? и защо не идете при него да живеете? Пусто любопитство   Blush

Анита - поздравления  Laughing

аз взех на дара едни маратонки от дайхман, доста ми харесаха, приличат на истински кецове за 25лв Simple Smile
надявам се да излязат и здрави

иначе ние нищо интересно.. мб е чиста.. дара по цяла нощ се спуква да кашля, през деня е ок де, та днеска замина на градина. почвам да си мисля, че може да е някакъв пролетен ринит..

имам и друг проблем - двамата котараци са решили, че диванът им е новата тоалента  #Cussing out  колко бой изядоха, пак не помага.. пръсках с дезедоранти, търках с чесън, лук.. няма братче. ако имате някоя гениална идея как да се справя, споделете  newsm78

и за капак.. вчера се видях с мм и едни съученици на паркинга на фантастико.. и в еуфорията съм си забравила покупките в количката  ooooh! мн съм проста, усетих се чак късно вечерта..

# 98
Агуто- кастрация. Ако не държите на поколение разбира се. Надявам се, че няма да ми  излезе име на мразеща животните  Peace

# 99
Здравейте и от мен.

Не съм писала от няколко дни, ама и не измислям какво. Пропуснала съм РД на Бебеш, за което се извинявам. Със закъснение Бебеш, много щастие и здраве ти желая на теб, а и на хлапетата   bouquet Пиши как е малката  Hug

Атракцион как са дечията?

aguto - да не се повтарям, ама нещо противоалергично даваш ли?

А Емир и тя не е писала от няколко дни, изобщо скука.

При мен стандарта, децата на ясла/градина - аз на работа. Сега за Великден правим украси с децата, изобщо все с нещо се занимаваме.
Обмислям за празниците някъде да мръднем, но нещо с мм не можем да стигнем до съгласие къде и как. Уж съм запазила в Кръвеник, обаче докато не пристигна там не вярвам вече.
Та така, от мен толкова.
Диетичните девойки - много ви се радвам на резултатите, продължавайте в същия дух   bouquet

# 100
  • София
Ха добър ден..ЧЕта ви, ама нищо интересно...Е мина тържеството на Кати...ще кача и снимки..Много бяха сладки...
За котараците - абсолютно за кастрацията...в долния апартамент семейството гледа  7 8 котки...смърди ужасно....Не искали да ги кастрират, щото не било не знам си кво...
aguto заведи я на пулмолог...и да най-вероятно има хипер активна лигавица..прави се профилактика с флекзоназе и нещата минават...Айде и диагноза поставих  Wink
За бърсането на дупета, смятам, че са още малки....предпочитам аз на тоя етап...Кати от преди половин година почна да се бърше добре...преди това имаше отпечатъци разни  Laughing  е не винаги разбира се...ама айде няма нужда...Сега се справя прекрасно...дори иска да я мия, защото всъщност до скоро тя се бършеше и аз след това си я мия..имаме си на тоалетната приспособление...та такам...В ДГ е акала 1 2 пъти...обикновено в къщи...
Айде ще ходя да я взема...нещо ме мързи да пиша, а и нищо интересно не ми идва в главата...

# 101
Котковците са кастрирани.. именно заради смрадта, а и започнаха да се бият двамата мн сериозно..
това сега е по-скоро нещо напук и лиготия според мен..   ooooh!  ама пак си миришат..

емир- наща лекарка при която я водя е детска пулмоложка от александровска (не личната ми другата  Heart Eyes ).. та е под стриктен контрол Simple Smile ще идем тия дни. каза едни капки правени да слагаме, ще видим какъв резултат ще има. и противоалергично пие .. през деня е екстра.. вечер е драмата..
ще се оправя де.. няма къде да ходи  Whistling

# 102
Агуто, питай си ветеринаря тогава. И аз щях да стрелям ако препикават диван, килим или нещо, което не мога да изчистя после.
...
За неделя съм подготвила по план програма разчистване на гардероба на детето. Купих летни, но поне половината са големи. Някои замених, други оставих за догодина. Не съм и предполагала, че така се трупа безумно количество багаж. За играчки дума няма да отварям. Чакам да ме удари сляпата неделя и да раздам почти всичко.

# 103
  • sofia
Привет и от мен!
И тук нищо интересно. Аз сколасах и подредих дрехите на Петко. Със задоволство забелязвам, че ще си носи миналогодишните летни дрехи. Късите панталонки, просто ще са му по-къси. hahaha
Инъче, разходки, игри, запек и..все същите драми... Wink
Бебеш и от мен Ч. Р. Д. на патерици и много прегръдки за Тея! Hug

# 104
  • София

Добро утро!
Ми и Ана Мария се бърше сама, но само след пиш (акото при нас все още се случва рядко Simple Smile). Давам й, доста добре се справи  Laughing Пишка обаче само на гърнето (а за акото иска пък само на тоалетната чиния  Rolling Eyes). Обаче трябва да й помагам с обличането, вдига си гащите и чорапогащника, но все още не се е научила как да си закопчее бодито  Laughing
Агуто, мъжът ми е в Лондон, а ние все кроим планове кога да ходим при него и засега все нещо става и отлагаме...надявам се скоро да успеем, че вече станаха две години откакто живеем така, а Ана Мария вече е голяма и...

Общи условия

Активация на акаунт