Много се смях с този Свил, как му е дошло на акъла.

Но бяхме в "МАт стар" и той явно стискал, стискал и тъкмо излазнахме на улицата..и мамо пиш...и направо си се напика...Но обикновено гледам на 1 час, като сме навънка да го подсещам и изпишквам...следобяда пък сам си каза 2 пъти, че му се пишка, независимо, че се беше заиграл...Та такам...Следобяд спи без памперс...нощния не съм го пробвала, сутрин понякога като се сетя веднага да го сваля е сух..но в 6 часа, честно казано не ми се занимава...та го оставам понякога да пишка в памперса...но ще трябва да се стегна и като се събуди, веднага да го махна....Та това е..Кати се готвят за тържество..дано устискат, че с всеки изминал ден, групата им става все по сополива...На 02/04 ще е...та й стискам палци да устиска и да участва в тържеството...купихме тюлена пола/такива са изискванията за тържеството/, въобще голяма еуфория...Обаче не знам как се плете плитка рибена кост...в нета намирам за дълга плитка, а аз искам от тази, която почва от бритона и надолу /не знам даи ме разбрахте де/ Та ако някой има нагледно инфо или знае..да подскаже....

Ама наистина хубаво я подстригаха, че й прическа й направиха накрая и й дадоха и близалка, е как да е иска пак?
В понеделник е моя ред, все още обмислям прическа...може би този път да е на етажи
дара нали си въври едричка.. та досега си ходи с бодита от там

. 

\много се учудих, а не искам да водя и бебето там\. Ако станат пак зелени - отивам 
Хич ме няма по месенето. За моя радост точно до нас има пекарна, където правят разкошни козунаци, тази седмица вече се отчетох с един.