СЕПТЕМВРИ`09-тема 41

• 81 279
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
  • София
И аз съм тук, но не ми остава време да пиша тия дни. Нещо ме затрупаха в работата. Crazy

Много се смях с този Свил, как му е дошло на акъла. hahaha

# 76
  • sofia
Хехехе, Атракцион, предлагам на Свил да му викаме Дякона!  hahaha
И тук нищо интересно.
Пецата пак е с памперс...Оказа се, че можел да стиска...твърде дълго. След, като вчера ми се инати, привива и присвива, по обяд не ми остана нищо друго, освен да го възнаградя с памперс...Много ме е яд, значи...Плюс това пак спря да ака...Не искаше на гърне и откара четири дни така...Оф.
Сега след две седмици смятам да идем да купим ново гърне и пак. Мъъкааа....

# 77
Кришка, води го да пишка през час- два дори и с памперс. И ние не сме махнали памперса напълно, но ползваме 1 за 1 денонощие (слагаме гащи, на вън памперс, после обратно). Имаше период, в който пишкаше винаги като сложим гащите. Памперсът си беше сух. Напоследък и нощния памперс е сух.

# 78
  • София
Ха добър вечер  Grinning
ЧИД на БОян..жив и здрав, все така да готви и лудува!
Свил ме уби направо хахахах  Laughing
ТИя дни - насам натам...уж по дълги разходки правим с Ангел, ходим по магазините, книжарници..че нещо ми писна в тоя парк...В Галакси центъра в магазина на "Матстар" има момчешки гуменки/по скоро долната част на кеца, не са съвсем гуменки с две лепки/ и кецове - дооста прилични от 8 до 12 лева. За момичета има още по-голям избор.
За памперса - ами водя го свален. Навънка излизаме без памперс...Имаше една издънка, още като беше студено и днес  ooooh! Но бяхме в  "МАт стар" и той явно стискал, стискал и тъкмо излазнахме на улицата..и мамо пиш...и направо си се напика...Но обикновено гледам на 1 час, като сме навънка да го подсещам и изпишквам...следобяда пък сам си каза 2 пъти, че му се пишка, независимо, че се беше заиграл...Та такам...Следобяд спи без памперс...нощния не съм го пробвала, сутрин понякога като се сетя веднага да го сваля е сух..но в 6 часа, честно казано не ми се занимава...та го оставам понякога да пишка в памперса...но ще трябва да се стегна и като се събуди, веднага да го махна....Та това е..Кати се готвят за тържество..дано устискат, че с всеки изминал ден, групата им става все по сополива...На 02/04 ще е...та й стискам палци да устиска и да участва в тържеството...купихме тюлена пола/такива са изискванията за тържеството/, въобще голяма еуфория...Обаче не знам как се плете плитка рибена кост...в нета намирам за дълга плитка, а аз искам от тази, която почва от бритона и надолу /не знам даи ме разбрахте де/ Та ако някой има нагледно инфо или знае..да подскаже....
За спорта - утре е на пробен урок по тенис на корт....докато още съм в къщи ще я водя..после не знам как ще е с организацията...ще го мислим в движение...Два пъти седмично на стадион Академик, близо ми е и до в къщи и до детската /с кола, не е за пеша от ДГ до стадиона/
Ами това е при нас... Grinning

# 79
  • София

Добро утро!
ЧИД на Боби със закъснение  Blush
Емир, гледай в тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=285122.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=587515.0. Тук също има много прически: http://www.youtube.com/user/CuteGirlsHairstyles#g/u
Аз забравих да похваля малката ми госпожица, която се държа супер добре на фризьор. Толкова й хареса, че сега всеки път като я взимам ме дърпа към салона и иска пак "на фидьор"  Joy Ама наистина хубаво я подстригаха, че й прическа й направиха накрая и й дадоха и близалка, е как да е иска пак?  hahaha В понеделник е моя ред, все още обмислям прическа...може би този път да е на етажи  Rolling Eyes
А тати днес ми обърка плановете, бях решила сутрин да правя 100 неща, а той щял да ми праща пари следобед... Rolling Eyes

# 80
Покахонтас - бодита купувам от карфур... супер доволна съм Wink дара нали си въври едричка.. та досега си ходи с бодита от там
Пробвах с гащи и потник да я водя на градина - все е разгащена и ме помолиха поне зимата да й слагам боди, защото много се мъчат иначе в градината.

И дара умира от кеф да ходи на фризьор
за през деня е без памерс вече над година.. но за нощния или за следобедния памперс не мисля, че ще го махнем скоро. пие много вода и винаги е препълнен.

ние сме във франция с мм на ски.. много ни е добре Simple Smile
дара е добре с баба си .. ходи на ясла.. не се оплакват.
въобще.. живот си живеем  Whistling

# 81

въобще.. живот си живеем  Whistling

Така е! "Леко" ти завиждам! Mr. Green
Аз се чудя дали да ида днес до Варна, ти как лежерно пишеш, че си във Франция. Хем ми се разхожда, хем си мисля колко домакинска работа имам, а и дали ще му е добре на беб, че и ваксина бихме вчера newsm78.

# 82
Добро утро Simple Smile

Да се отбележа, нямам какво да споделя.

Мисля да врътна 1-2 козунака за отскок, само да си спомня кой правих и беше успешен  Crazy

aguto, супер, предполагам се забавлявате страхотно.

Еми, Наде, слушахте ли онова за хомеопатията онлайн? Аз забравих  Crazy Нещо полезно?

# 83
  • София
Добро утро мацки!
Бе не е като да кажеш добро утро от Франция... Wink
Ама размазахте се бре....ама така е, като има кой да гледа детето... Grinning
Атракцион влязох в  стаята така си останах..замотах се, излязохме навънка..и не съм го слушала..мислех да търся повторението да гледам...
pocahontas80 мерси за линковете...
Вчера уроко по тенис мина добре...каза, че ще ходи..хареса й ..пък да видим до кога, че 5 годишните много бързо си менят мнението...Вчера ми каза, че всички кашляли и били със сополи в ДГ и не си играла с никой...ще падна...хахаха Повредила съм си детето...ама това е положението... Laughing Та ще очаквам включване...ама поне да мине тържеството...и дори и да няма включване..ще я спра малко..че някакъв вирус върлувал в другите групи с висока Т...
Ами няма друго интересно...вали гаден дъжд..ще водя Ангел на английски, поне ще се разнообрази..Атракцион дай линка на козунака - да взема и аз за отскок да метна един...че бате иска в къщи да посрещаме Великден и ще трябва да съм домакиня хахах..та освен агне..и козунак да направя...
Мая все забравям да пиша за пулсатилата в същото разреждане ...Кати се оправи с нея...когато беше зациклила с кашлицата/съмнения си бяха за трета сливица/...като се роди Ангел..но имаше и поддържащо амел....обаче при чиста микробиология...и в носа и в гърлото...Ако имате бактерия ....да не съм пророк, ама няма да ви помогне хомеопатията....

Последна редакция: пт, 30 мар 2012, 09:24 от EmiR

# 84
Еми, този на Джемма правя, поне 20 пъти все с отличен резултат  Peace

В момента пробвам този, защото нямам достатъчно масло за горния. По снимките в козуначената тема ми изглежда супер, на конци, дано се получи.
Следобед тази питка ще им направя - сестра ми вчера ми прати линка, каза, че се е получила невероятна.

Тук духа, студ, двамата се въртолят наоколо, оставих и Бужи ваканция днес, пък не можем да се разходим...

# 85
  • sofia
Бонжур...но от "Борово"...
Ми и тука нищо...Дъжд, кал и локви. За радост на Петко, който пошляпа едно хубаво. ма не става за дълго пребиваване по улици и площадки.
Много добре изглеждат тестените от горните линкове. Може пък и аз да се пробвам, въпреки, че освен прословутата "Солена Корона", нищо друго не ми се получава...
Онзи ден спретнах за сефте правени от мен пелмени и ми станаха чуднички. Друг е въпроса, че сама си ги ядох, щото Пепи и баща му не обичат...
Да ви споделя, как ме издразни една бабичка комшийка. Оня ден, застанала и ми дава модни съвети, относно прическата на Пепси. Аз съм свикнала, де, ма ме вбеси, като му вика на него: "Я кажи, ти момиченце ли си с тая коса?". Прост народ, ей!

# 86
Еми, ние преди пулсатила пихме сулфур и си му спряха жълто-зелените сополи. Сега има като излезем\влезем от студено на топло, като реве и са бели, прозрачни, не обилни. Но някакси не мога да кажа, че няма вече сополи. Има доста добър апетит, добре си хапва, ще изчакам засега, че съм все сама, а тук правели МБ в отделението  newsm78\много се учудих, а не искам да водя и бебето там\. Ако станат пак зелени - отивам Crossing Arms
Аз обикновена питка не съм правила, а козунаци -  #Crazy

# 87
Атракция, да напишеш резултата. Преди да се роди детето месех на ръка кузунаци. Сега ме мързи, та 2 не виждам.
Времето при вас е като при нас. Гръмотевици, превалявания и да не забравяме, че е март все пак- различни теператури всеки ден Simple Smile

# 88
Пиша - не съм очарована от козунака. Станаха 3 бр в продълговатите форми за кекс, втаса перфектно, има конци, но вкуса нещо не ми допада. Няма да я повторя тази рецепта, ще си карам по на Джемма, че там провал нямам. И този стана, но нищо общо нямат двата  Wink

# 89
  • София
Привет!
Аз с козунаците нямам никакъв шанс, освен да ги ям. Blush Хич ме няма по месенето. За моя радост точно до нас има пекарна, където правят разкошни козунаци, тази седмица вече се отчетох с един. Mr. Green
Днес много гадно навън, но трябва да пазарувам, така че май ще разходя Никола към Билла. Таткото замина на риба рано-рано, как му се ходи в тоя студ не знам. Ама щом го влече...

Общи условия

Активация на акаунт