Мерсиии 
При нас какво - Свил изкара много тежка ангина миналата седмица - пи Панцеф. Иначе са на градина, учат песни и стихчета. Госпожите му са много мили, впечатлена съм!
За Коледа - искаше Нърф вортекс, вчера купихме от Хипото, че бяха на -25%. 44 кинта пищовче, ама Нърф. Нърф, ма пищовче
Само това искаШЕ. Сега има и други желания, но си има баби, леля, в градината също ще идва дядото, та ще го уважа.Тук, вътре, се избиват - такова каране се карат, че ми е мъка. И се удрят, и се обиждат
А в градината и двамата са супер кротки...Аа, Свил започна всеки обед, докато спи в градината, да се напикава. От 1 месец насам. В къщи не го прави, дори и нощем. Като го питам защо - "Ми щото така", "Защото пикаем в леглата". От 2 дни го вдигат спящ, носели го да пишка и пак го гътали да спи, че да не пера пижами. На мен ми е по-зор защо го прави, но не казва.

Този път й изписа двойна доза АБ,защото тъпанчето й било като балон пълен с гной и можело да се спука.И за да предотвратим това спукване ,ще пие повече АБ.
Така ми обясни педиатърката.