Подсъзнанието може всичко 48(линкове за всички техники на първа страница)

• 78 602
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
  • София, под Карлсон
Аз искам да ви питам, какво правите, като влязат да просят или да искат дарение?
Вече май спрях да им давам, прекалено много станаха, а и това си е бизнес за някои  #Cussing out Правя нещо друго- директно превеждам пари по банкова сметка, която е сигурна, като тази на БГ Коледа.
И аз ще се включа с цитат от една песен на Bon Jovi "Welcome To Wherever You Are":

"Be who you want to, be who you are
Everyone's a hero, everyone's a star
When you wanna give up, and your heart's about to break
Remember that you're perfect, God makes no mistakes..."

# 286
  • София
rainbow, а дали пък няма шанс след време да преминеш на тази длъжност, на която желаеш? При положение, че ще си в същата фирма?? Хич не ми се струва нереално това...  Peace

mijjjka, това ме мотивира да започна там (ако стане), въпреки, че не е за същата позиция.
Дано и другата седмица издържа "изпита".  Ще докладвам  Simple Smile

Много е прав този Ошо.  Grinning

"Когато се чувстваш тъжен, не пропускай тази възможност. Затвори вратата, седни на пода и се чувствай толкова тъжен, колкото можеш да бъдеш, сякаш целия свят е просто ад. Навлез дълбоко в нея… потъни в нея. Позволи на всяка тъжна мисъл да проникне в теб, всяка тъжна емоция да те разбърка. И плачи, и ридай, и казвай неща – казвай нещата на висок глас, няма за какво да се тревожиш."

Понякога когато имам проблем и се наплача хубаво, някак ми олеква.
"Пречиствам" си проблема със сълзите и сякаш виждам по друг начин нещата.
Но се усещам, че с годините все по-рядко го правя.

По въпроса с просещите.
И аз спрях да давам на просяци. Особено след като няколко пъти ги даваха по ТВ колко са "нещастни".
Ако имам възможност пари давам по банков път, иначе пращам SMS-и.

# 287
Прочетох Играта на живота...Хареса ми. В спиралата има избор, но бих искала някой да ми препоръча нещо за четене, а не сама да се лутам и да губя време в търсене. Благодаря  Hug

# 288
Преди бях супер милосърдна, давала съм винаги когато съм имала възможност - нали се казва, дай, за да получиш.
Случвало ми се е да заговоря музикант в подлез, музиката му ме беше трогнала.
Но напоследък поддържам източната философия, че не бива да се помага на просяците, че те са си избрали съдбата.
И че всъщност са добре.

# 289
Едно от желанията ми се сбъдна ааааааааааааааааа! newsm44 sun
 Благодаря на Вселената , Бог и на вас момичета !!!  bouquet
 Обичам ви !

Сега , обаче не мога да махна снимката на сбъдната си мечта , защото направих картата на колаж и за да я махна трябва да направя наново колажът. Пречи ли да оставя така картата на желанията и снимката на сбъднатото желание да ми напомня , че нещата се получават чудесно и лесно !!!

Последна редакция: ср, 28 мар 2012, 17:10 от klem4e

# 290
Джия, на мен много ми хареса и другата книга на авторката в спиралата "Силата на изречената дума", вчера я прочетох отново на един дъх, днес цял ден си я поглеждам от време на време. И двете книги ме промениха към по-добро. Това което ми светна е че много страх, тревожност има у мен, ето сега работя върху това и съм мнооооооооооого щастлива, че точно вчера и онзи ден когато бях загубила ентусиазма си Бог ме фрасна с тези две книги и ми подчерта дебело каква е била причината за това, че се бях поомърлушила.
Сега съм фурияяяяя Grinning
Клемче, честито миличка, ти май точно от това имаше нужда, за да запали и твоето моторче на вярата Hug
И си мисля, колко е прекрасно, че хората не спират да пишат, превеждат нови и нови прозрения до които са достигнали и че по този начин ние намираме своята истина, своя изход от дадена ситуация, не случайно книгите се наричат "духовна храна", аз приемам това название съвсем буквално  Grinning
Приятна вечер на всички!

Последна редакция: ср, 28 мар 2012, 18:00 от !Diva!

# 291
!Diva!, благодаря - да ти се връща. Между другото имам една приятелка , със същото име diva , с   която имахме една и съща ` съдба  и мечта . При нея нещата се сбъднаха  малко по- късно отколкото при мен , но сега е много щастлива със здравото си детенце и със новият си съпруг. Изкрено и се радвам - тя е едно от чудесата в моят живот ! Радвам се че с името си ми напомняш за нея !!
 Желая на всички ви щастие и сбъднати мети !!!

# 292
Честито, момичета!  bouquet
Дай Боже, всекиму!

# 293
Цитатът на Ошо е точно моята техника. Аз мисля съм писала за сълзите. Никога не се въздържам, никога не се помпам изкуствено с измислено щастие. Ако ми е тъжно, оставам по-късно вечер и когато съм сама, рева, докато не остане нищо за реване и окайване. Горко и напоително. И после се изправям наново, и така.

Давам пари на музикантите, научила съм и сина си така. Защото ми носят радост, не ме преследват, не ме натоварват, а споделят това, което могат и ме карат да пея и да танцувам на улицата.  Heart Eyes

Честито за всички сбъднати желания! Браво, момичета!  Grinning Приемайте с благодарност, защото не се знае как ще криволичи пътя, дори сега да не изглежда точно вашето. Това не включва появата на черновици при мъжете, обаче или да пренебрегваме вътрешното си чувство. Ако отвътре твърдо ни иде да кажем "не", твърде вероятно е това да е верният отговор. Защото черновици се явяват и по другите желания, не само по партньорските. Аз в такива случаи казвам "Благодаря, оценявам предлаганото, но държа на моята конкретна поръчка."   Grinning

# 294
  • Под кленовите дървета
Много се радвам за вас, момичета!
Хайде да поведете хорото по сбъднати желания Heart Eyes

# 295
  • Шотландия
Dess, всеки вярва на това, което иска или може и съответно това проработва за него. Няма универсални истини.

И още нещо- с много обич и без укор, просто споделям- много време виждам, че отделяте за проблемите си- храните ги  с енергия. И тук се пишат и коментират повече проблемни отколкото успешни неща. Енергетиката на темата е силно спаднала. Няколко човека внасят нови неща, носят свежест винаги. Другото е -плачем на рамото на другарчето си- в случая другарчетата си. Няма точен отговор- защо се скарахме с мъжа ми, защо останах без работа, защо не мога да си намеря гадже- всеки сам трябва да го търси и търсенето е процес, не става наготово някой да ти каже. Отговорът е това, което ти чувстваш, но за да изостриш чувствителността си трябва да се научиш да се чуваш. За всичко се иска време и преминаване през него съзнателно. Не става извъднъж. Знам  по себе си -преди няколко години, каква бях  и как постепенно станаха някои неща при мен.  

Още веднъжмоля простете - тези, които се чувстват засегнати. Не хранете това, което ви тормози с енергия, като мислите за него непрекъснато и пишете за него . Забравете го, игнорирайте го и то ще загине поради липса на храна.
с много обич  Hug

Дарена  Peace

Случи ми се и на мене напоследък, с всичката ми позитивност  Laughing да поплача на рамото на другари - за щастие, за кратко. И си поплаках вечерта, на тайничко, както и други споделят. Но иначе, написах един пост и след това имаше 2 страници с мнения и съвети. Във всеки, подчертавам, в абсолютно всеки намерих още една, различна гледна точка върху това, което ми се случва - и за доста от тях не се бях сетила до момента - просто защото явно много се бях взряла отблизо в проблема си и не виждах общата картинка... В някои постове казаното ми подейства като светкавица - внезапно освети съвсем друга част от нещата, която си е била там винаги, ама някакси е била на по-тъмничко... Така че, споделянето на проблема със себеподобни смятам за полезно.

Обачеееее съм напълно съгласна, че разчепкването му до шушка не е полезно.  Влизаш в дупката, падаш надолу, оттласваш се от дъното и скачаш високо.  Flutter Flutter Няма как да напредваме, ако това не става. Поплаках си, потъжих за раздялата с някого, когото бях смятала за приятел -  и така. Ей това парче много успешно ми озвучаваше прощаването с бивша приятелка.   GrinningОтскачането ще е по-високо, отколкото сме били преди.  Heart Eyes

Вече 2 дена слушам тази мантра - много добре ме настройва на весело-спокойни вибрации.

# 296
  • Под кленовите дървета
Момичета, едно от желанията ми на картата е на път да се сбъдне и съм много щастлива Heart Eyes В следващите две седмици ще се разбере дали ще стане, но имам вътрешната убеденост, интуиция, че ще стане. Дори си представям всичко ясно.

# 297

Хайде мацкиии Simple Smile Забогатявайте !
 Money $$$$  Money

# 298
jasmin_veni , Klem4e бравоооооо! Ако знаете как ме радвате само!

# 299
jasmin_veni, хайде - само да не забрамиш да се похвалиш после   bouquet

vanichkaa , благодаря много си мила   bouquet

sladurka , да ти се връща тъпкано  Joy

Общи условия

Активация на акаунт