Подсъзнанието може всичко 48(линкове за всички техники на първа страница)

• 77 841
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, макар да имам малко време и да се намесвам изведнъж в разговора ....
Промяната е процес! Както Десс многократно призовава, позитивното мислене без позитивно действие е едно голямо позитивно нищо.
Ритуалите, мантрите, картите .... Всичко това са начини да си помогнете, но ако не започнете да обичате себе си и да действате според тази любов ... резултат няма да има.
Нито в отношенията ви с другите, нито във финансовото ви състояние, нито в любовта. Да ви кажа за толкова години четене стигнах до заключението, че много четене+ малко действане = малка промяна.
Един пример ( може да ви се вижда елементарен, но си е класика). От 2-3 години съм качила едни 4 килограма дето не ми харесват. Дали, защото не се чувствам дебела и не ми пречат толкова, но никога не се заемам сериозно да се лиша от тях. В един момент осъзнах, че правя заявка пред себе си как уж се боря с тези килограми.... ама само уж ... всъщност здравословното ми хранене не е особено здравословно макар да промених доста навици, нито спорта ми е спорт като хората. Амиии... дори да се обаждам на 90-60-90 .... или трябва да си размърдам задника, или няма смисъл да си губя времето. Друг е въпросът, че ако не се обичам ще ме преследват постоянно. Но, когато се заобичам толкова, че да се разделя със тях, просто грижата за моето тяло няма да ми тежи. Аз виждам нещата така.... просто е свързано.
Последно , в Attract Money Now  на Витале, която е свободна за теглене през неговия сайт, първа точка е да променим начина си на мислене. А първото е именно да се обичаме!!!
И наистина последно.... В книгата за Хоопонопоно съвсем ясно пише ПОЕМЕТЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА ВСИЧКО, КОЕТО ВИ СЕ СЛУЧВА !!!! ( не вина) Дълго време не можех да проумея как да поема отговорност за грубото отношение на хората около мен. Та какво общо имам с това ... Е имам общо.... И то толкова много общо, че то май няма почти нищо общо с тях Simple Smile
Целувам ви! Извинявам се за нахлуването!

Къде изчезна Любляна последните няколко теми?

# 241
  • Под кленовите дървета
Аз днес си залепих пеликана на южната стена, над котлоните Simple Smile Сега чакам да ми се обасят за работа Simple Smile

Ваничка, звучиш ми много позитивно. Относно излишните килца, ето моят "скромен' опит:
в гимназията всички ми втълпяваха, че съм дебела и грозна. НЕ се харесвах, мразих тялото си. После намерих приятели, които ме харесваха, заобичах се и свалих 7 кг. Дотогава все диети, диети, диети...Обаче не се сваляха.
После пътищата ни се разделиха с тези хора, но аз вече знаех как да се обичам, бях благодарна, че съм здрава и ядях всичкооо, без да се замисля за "ей това сега ще ми се лепне". Така свалих още 7-8 кг.
Това за 5 години, през различни периоди, но нямаше чувство за глад.

Мисълта ми е, че когато обичаш тялото си, когато си благодарен на Вселената, че си здрав...всичко идва на мястото си.

Ние онзи ден научихме, че наши близки приятели ще се женят и сме тооолкова щастливи, че летя два дни! Тооолкова е хубаво да видиш любовта как цъфти през март, просто сгрява душата, нали Blush Blush Heart Eyes

# 242
Не съм правила карта, но снощи и аз се скарах с М. Днеска ще се сдобрявам, ако имам сили след работа.  Laughing

И аз така. Прибрах се от работа, опитах се да говорим, не иска, накрая от безсилие се разплаках, а той замина на работа.

Та какво общо имам с това ... Е имам общо.... И то толкова много общо, че то май няма почти нищо общо с тях Simple Smile

Ето това, ако може някой да ми обясни.

# 243
  • Universe

Затова, както си направите карта на желанията след това си организирайте емоционално счетоводство. Разделете едни лист на четири части- част "А", част "Б", част "В", и част "Г".
и планирайте
А- спешно, но важно
Б- неспешно , но важно
В- спешно , но неважно,
Г- неспешно и неважно- тука е кошчето за боклук

Написваме си програмата в съответствие с целите и всяка вечер си слагаме точки в зависимост от изпълнението  на набелязаните цели. Целите се пишат  първо в петгодишен план, после в годишен , месечен и всекидневен. Това се нарича енергийно счетоводство.
Не си лягайте вечер без самоанализ на изминалия ден и план за следващия ден- така не се трупа карма;
Всичко, което и  написано има много по-голяма вероятност да се сбъдне.

Това, което ви написах е от  Стийв Ротър

Много сложно ми се видя или не го разбрах  newsm78
darena, дай повече инфо   или някакъв източнк, моля Praynig

# 244
Как да се измъкна от тази натрапчива роля на жертва ???
Спри да бъдеш жертвата.  Peace Прочети тази книга. Има я в спиралата. ИГРАТА НА ЖИВОТА
и как да я играем.Флорънс Сковъл Шин

Имам чувството , че е писана за мен Shocked

# 245
  • Universe

Та какво общо имам с това ... Е имам общо.... И то толкова много общо, че то май няма почти нищо общо с тях Simple Smile

Ето това, ако може някой да ми обясни.

В интервю попитаха д-р Хю как  е лекувал пациентите си, работейки само по досиетата им?
А той отговори, че не е лекувал тях, а себе си, защото след като са в живота му, това означава, че има стари кармични програми за триене и за това тези хора, населяват сегашния му мир. С едно изречение - чистиш себе си; поемаш 100% отговорност за всичко, което става в теб и което изпитваш от този проблем  И като резюме

Благодаря ви, че сте в живота ми, за да изчистя тази програма.
Обичам ви, защото ми давате възможност за изчистя себе си, да достигна до нулата и да се свържа с Бог!

ХО`ОПОНОПОНО трябва да ползваме не за други хора, а за себе си   Hug

"Моля висшите сили да изчистят в мен това, което предизвиква такова поведение у Х (У,Z)."

Работата трябва да бъде със себе си и над себе си. Тъй като това е нашият свят. И този проблем е създаден, за да ни покаже нещо.
Х (У,Z) в някаква степен отразява самите нас.
Нужно е да поемем отговорност за създалата се ситуация и (ако можем) да дадем на другата страна възможност също да стане отговорна. 

Избрани части от интервюто на Мабел Кац с д-р Хю Лин

# 246

Работата трябва да бъде със себе си и над себе си. Тъй като това е нашият свят. И този проблем е създаден, за да ни покаже нещо.
Х (У,Z) в някаква степен отразява самите нас.
Нужно е да поемем отговорност за създалата се ситуация и (ако можем) да дадем на другата страна възможност също да стане отговорна. 
Качвам се в маршрутка и шофоьора ми се развиква, просто ей така. Аз ли имам стара кармична програма?!
Желая да имам контакт с най-добрия ми приятел, пиша го в картата на желанията, слагам го в два сектора, просто искам този човек и аз пак да сме приятели, пак да се познаваме. И той, няколко часа след това, ме изтрива и от Фейсбук, и от Скайп! Вярно, времето показа, че не желае да общува с мен, но се чудя че реагира толкова светкавично!
За "чистенето на себе си" и поемането на отговорност.
Работата по себе си за мене не е молитва - опитвам се да давам най-доброто на което съм способна. Винаги.
Гледам да не мисля лошо за другите, научих се да уважавам свободната воля.
А точно защото поемам отговорност, станах много плаха в начинанията ми.
Любов към себе си - дали само не развивам егоизъм?
Сигурно аз нещо не съм доразбрала...

# 247
  • Tам през Атлантическия океан
The Happy One Hug прави нещата както ти ги чустваш и усещаш  hug майната му на книжките ,ритуалите,  тантри , мантри ,това какво говориме тук  и т.н.  Hug Ти си си ти  yes

От Faceboock  Grinning попаднах на това , харесва ми  Hug споделям го  Grinning

Доброто възпитание не е в това да не разлееш сос на покривката, а да не правиш забележка на този, който го направи.
Чехов

# 248

Затова, както си направите карта на желанията след това си организирайте емоционално счетоводство. Разделете едни лист на четири части- част "А", част "Б", част "В", и част "Г".
и планирайте
А- спешно, но важно
Б- неспешно , но важно
В- спешно , но неважно,
Г- неспешно и неважно- тука е кошчето за боклук

Написваме си програмата в съответствие с целите и всяка вечер си слагаме точки в зависимост от изпълнението  на набелязаните цели. Целите се пишат  първо в петгодишен план, после в годишен , месечен и всекидневен. Това се нарича енергийно счетоводство.
Не си лягайте вечер без самоанализ на изминалия ден и план за следващия ден- така не се трупа карма;
Всичко, което и  написано има много по-голяма вероятност да се сбъдне.

Това, което ви написах е от  Стийв Ротър

Много сложно ми се видя или не го разбрах  newsm78
darena, дай повече инфо   или някакъв източнк, моля Praynig

Лени, книгата се казва „Спомни си” на Стийв Ротър и групата. Това, което ви написах е   от един семинар .
Просто е- умните хора мечтаят, планират. Енергията на човака расте с голяма сила до 25 г.,  и малко с по-малка до 40 г. След това спада бързо. Защо? Нашето усещане за времето е в пряка зависимост от новата инфармация , която поемаме. До 25 г- човек се учи завършва училище, университет, поема нова информация много, посел до 40 г се утвърждава в живота, квалифицира се, научава много от работата и после спира, защото вече всичко е научил – обичайно. Това не се отнася обаче за хората, които непрекъснато се учат, непрекъснато откриват нови светове, планират, мечтаят, поемат нова информация- те запазват енергията си и изглеждат млади.
Умните хора мечтаят, поставят си цели. И понеже тук сме се събрали все умни хора- планираме и мечтаем и искаме да осъществим целите си ето с какво можем да помзогнем на мечтите ни да се сбъднат.Поставянето на цели се нарича планиране или емоционално счетоводство. Всичко, което е написано има много по-голяма вероятност да се сбъдне. Затова правeнето на списъци на желанията е много важен момент. Веднъж правим карта, после го обличаме в емоционална украска, после го написваме на лист , а можем и да го нарисуваме- чисто символично. Целите, които са записани имат 85 % изпълняемост.
Затова планирайте. Разделяте лист на четири квадрата- и си пишете целите, програмата за деня или седмицата, а може и по дългосрочен план. Вечер гледате какво сте изпълнили- и си поставяте точки или оценки- 6 точки – отлично изпълнение.... 5- мн добро- ... ясно ви е.
Четирите квадрата са-  А,Б,В,Г  -
А- Спешни , но важни задачи- тук отделяте най мн време
Б- неспешни , но важни – може да ги отложите , но трабва да се изпърнят
В- спешно , но неважно – това трябва да го махне- т.е тези задачи ни отнемат от енергията без смисъл – пилеем се
Г- неспешно и неважно- тука е кошчето за боклук- това или някой друг трябва да го свърши или да ги неглижиламе тези задачи, т.е. да ги „хързулнем”
Това е. Дано е станало по- ясно.

# 249
  • Tам през Атлантическия океан
Цитат
Вечер гледате какво сте изпълнили- и си поставяте точки или оценки- 6 точки – отлично изпълнение.... 5- мн добро- ... ясно ви е.

По-добре всяка вечер да отделяте такова време на любимите ви хора   Grinning

Струва ми се безунмо това горе  Crazy но какво пък може и да работи за някои  Wink

Всички тези неща са тоооолкова относителни  че знае ли се  Wink То и аз не знам  Mr. Green ей на The Happy One , тотално се обърка  Wink

Какво стана с премъдростите като тези :

Животът е това, което си тече, докато правим планове за него - Джон Ленън

Aкo искаш да разсмееш Бог, разкажи му плановете си  Wink

Трябва да сме готови да се откажем от плановете си за живота, за да изживеем живота, който ни очаква.

# 250
Абе момичета, вие преди да направiте картите не се ли карахте с мъжете си?!Това за първи път ли ви се случва,че му отдавате такова значение? newsm78
''Кризите'' идват и отминават,не ги подхранвайте с  допълнителна енергия.А всичките несгоди да се свързват с направената карта...?
vanichkaa много добре ги е казала нещата.На мен ми се струва ,че препъни камъчето е всичко ,което знаем,сме прочели и т.н., да приложим в действие(поне при мен е така),дори простичкото нещо-да се обичаме!

Последна редакция: вт, 27 мар 2012, 09:01 от лора др

# 251
Здравейте, мили момичета,
Намерих този форум в много труден момент от живота си и благодаря на всяка една от вас. Разбрах, че трябва да променя нещата около мен, които не харесвам, но за целта трябва да променя и мисленето си.
Направих си карта на желанията и си сложих и едно лесно изпълнимо, с което да я активирам. И искам да ви попитам - след като вече се сбъдне някое от сложените, какво правя с него - свалям ли го от картата или продължава да си седи?
Благодаря и хубав ден  bouquet

# 252
Desss, и аз се обърках , ноооо реших следното - което не ми "говори " или "трепва" не го чета и не го правя. Даже имам случаи в които като започна да ги правя и ми прилошава или сякаш чета през ред и мозъкът ми не го приема , а бе усетя ли нежелание у себе си и спирам.
 Знам че картата работи - направих си
Започнах ХО`ОПОНОПОНО , ами чувствах се много зле , дори първият ден извиках майка ми да гледа детето - позабавих нещата и сега го правя през ден , два и се чувствам по- добре.
 Всичките техники , за които пишем постоянно не можем да ги спазваме /24часа няма да ни стигнат в денонощието/, но можем да си изберем една две от тях , които ни пасват най- добре и които работят за нас.  А с времето така ще тринираме мозъкът си , че и техники няма да са ни нужни..
 Тази сутрин мъжо пак ми се "зъби " нещо - този път не мълчах - "озъбих се" и аз - някак си ми олекн, а и се учудих колко точни неща казах на място . Като мълча с цел да отмине скандалът по- бързо после цял ден в главата ми ехтят отговорите , които бих казала ако не мълчах и така си пропилявам целият си ден а и привличам може би още .
 Не съветвам да правите точно това аз се стремя да мисля за нещо хубаво , но не винаги ми се получава.
 Пожелавам на всички ви много успешен и щастлив ден - обичам ви !!!  bouquet

Откъс от книгата "играта на живота"
Имам приятелка, която твърди, че нищо не е в състояние да я накара да мине под стълба. Един ден казах: "Ако се страхуваш, това означава, че вярваш в две сили вместо в една - в доброто и в злото. Тъй като Бог е единствен, за него не може да има противостояща сила, освен, ако човек не припише сила на неистинното зло. За да покажеш, че вярваш само в една сила - Бог, и че злото не притежава сила или реалност, следващият път, когато видиш стълба, мини под нея". Наскоро след този разговор тя отишла до банката, на която е клиент. Искала да отвори сейфа си в трезора, но на пътя имало стълба. Без да минава под нея не било възможно да стигне сейфа си. Изстенала от страх и се върнала. Не можела да се изправи пред "лъва" на пътя си. Когато обаче излязла на улицата, моите думи зазвънели в ушите и тя решила да се върне и да мине под стълбата. Това било за нея изключителен момент в живота, защото стълбата я бе държала в плен години наред. Тръгнала отново към трезора, но стълбата не била там! Често се случва такова нещо.[/i]

Последна редакция: вт, 27 мар 2012, 09:21 от klem4e

# 253
Dess, всеки вярва на това, което иска или може и съответно това проработва за него. Няма универсални истини.
Що се отнася да времето за  любимите хора вечер- чудя се как намирате време за темата толкова редовно  newsm78. На мен пък това ми се струва безумно. След като човек има време за това ще има и за друго.  Аз например вечер чета книга, когато всички заспят. Част от това време мога да отделя за планиране.

И още нещо- с много обич и без укор, просто споделям- много време виждам, че отделяте за проблемите си- храните ги  с енергия. И тук се пишат и коментират повече проблемни отколкото успешни неща. Енергетиката на темата е силно спаднала. Няколко човека внасят нови неща, носят свежест винаги. Другото е -плачем на рамото на другарчето си- в случая другарчетата си. Няма точен отговор- защо се скарахме с мъжа ми, защо останах без работа, защо не мога да си намеря гадже- всеки сам трябва да го търси и търсенето е процес, не става наготово някой да ти каже. Отговорът е това, което ти чувстваш, но за да изостриш чувствителността си трябва да се научиш да се чуваш. За всичко се иска време и преминаване през него съзнателно. Не става извъднъж. Знам  по себе си -преди няколко години, каква бях  и как постепенно станаха някои неща при мен.  

Още веднъжмоля простете - тези, които се чувстват засегнати. Не хранете това, което ви тормози с енергия, като мислите за него непрекъснато и пишете за него . Забравете го, игнорирайте го и то ще загине поради липса на храна.
с много обич  Hug

# 254
Дарена, абсолютно си права!
Човек не бива да скача по бетонираната плоча, каквито явно са моите проблеми.
Сигурно не бива и да ги мисли по цял ден. Вярно е това, че ги храним с енергия.
Ама...битието определя съзнанието понякога.
Пък и аз съм човек - мъчно ми е...

Общи условия

Активация на акаунт