Подсъзнанието може всичко 48(линкове за всички техники на първа страница)

• 77 832
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
  • Costa Rica
Добро утро!
Черпя с ароматно турско кафе и добро настроение.

Една суперлесна техника от арсенала на Лисси Мусса. Можем да обърнем всяка ситуация в наша полза само като разменим местата на думите ИСКАМ и ТРЯБВА/ДЛЪЖЕН СЪМ. Обяснението е елементарно – тъй като мозъкът ни реагира с готовност на ИСКАМ и със съпротива на ТРЯБВА/ДЛЪЖЕН СЪМ, защо да не се възползваме от това?

Пример:

Преди: Вътрешното ми Аз тропа с краче „ИСКАМ да изям тази поничка!!!!” Резултат – дъ-то ми бавно но славно придобива размерите на Руската федерация. Mr. Green

Сега: „ТРЯБВА да изям тази поничка!!! ТРЯБВА да се влача цял ден с подут корем. ДЛЪЖНА съм да пухтя и да се задъхвам по пътя към втория етаж. ТРЯБВА да изхвърля старите дрехи, които така и не успях да понося и СЪМ ДЛЪЖНА да отида на пазар за два размера по-големи!!! ТРЯБВА пък!!!” *тук е моментът да тропна с краче за по-голяма убедителност*
Дали след тази тирада ми се яде поничка, как смятате?
Методът работи успешно и за отказване от пушене и всякакви вредни навици.

Обратният вариант (за такива като мен, които смятат домакинската работа за тежък каторжен труд, но може да се приспособи за всяка ситуация, в която нещо ТРЯБВА да се свърши):
-   ИСКАМ да направя пролетно почистване!
-   ИСКАМ да измия банята!
-   ИСКАМ да метна на боклука всичко, което не съм употребявала през последната една година!!!
-   ИСКАМ пък!!!

И т.н. и т.н. Схващате идеята.

А сега ви оставям, защото ИСКАМ, АМА СТРАШНО ИСКАМ да отида на работа. Wink

# 31
  • Добрич
ice, Разбирам те как се чувстваш. Когато децата ни ги боли, а не можем да помогнем, се чувстваме страшно безпомощни. В групата на дъщеря ми в детската градина също има едно момиченце, което, когато някой не направи каквото то иска, настройва другите деца да не играят с въпросното дете и най-странното ми се вижда, че всички се поддават на манипулацията.  Така, че много добре разбирам за какво говориш. Знам го не само от собствен опит, но и защото няколко майки са споделяли с мен за случки с техните деца. Все си мисля, че вината не е само в споменатото момиченце. То явно е намерило начин да си отстоява желанията, но нашите деца са будаленца, щом изпълняват каквото им каже. Следващата година живот и здраве, се надявам моето и това дете да не са в един клас. Обаче това решава ли ми проблема? Конкретно - да, но глобално - не, защото в класа може да има друго дете с такова поведение и всичко да се повтори. У дома сме говорили много пъти по темата. От известно време сякаш има подобрение в отношенията им.

Тъй като при вас се знае точно кога става конфликта /по време на тренировка/, си мисля, че е техниката на Дона Идън за закопчаването с цип е много подходяща да се прави непосредствено преди самата тренировка. Само, че ти като не водиш детето става по-сложно. От личен опит мога да кажа, че техниката действа много добре. В общи линии тя се състои в следното: Все едно, че имаш яке с дълъг цип, който закопчаваш с движение от пубисната кост до брадичката.  Повтаряш движението три пъти, като си мислиш, че по този начин енергийното ти поле е защитено и всичко се развива по-най-добрия за теб начин, според конкретната ситуация. В случая, че въпросното момиченце и всички други деца се държат добре.

Ако предварително потренирате техниката и инструктираш детето преди да влезе в залата за тренировки да я прилага, се надявам да има ефект. Когато карам дъщеря си да приложи някоя техника, например ТЕС, обикновено казвам, че сега ще направим едно вълшебство, което ще помогне.

Ето темата - Енергийна медицина по Дона Идън

# 32
  • Под люляка

Пит, благодаря за цветята изпълниха ми погледа с цветове. Видях ги преди приблизително 1ч и още продължавам да се усмихвам.  Simple Smile

simplyaven, права си мисля на дребно  Grinning от днес се ориентирам към  еврото. Благодаря ти !

Слънчев и усмихнат ден ви пожелавам мили момичета   bouquet

# 33
# 34
Вела - Благодаря ти   bouquet Днес и утре ще я тренираме, за да мога да я подготвя за понеделника, сама да си я прави  Peace

# 35
  • Добрич
ice , успех! После можеш да и обясниш, че "вълшебството" се прави непосредствено преди всяка срещата за протичането на която човек се притеснява.

Последната лекция на д-р Ранди Пауш: Как да изпълним детските си мечти

Не зная защо, но от известно време не мога да вграждам във форума клипове.

# 36
  • Добрич
ice, ето цитат от книгата на Дона Идън

Закопчаване с цип
Когато сте тъжни или уязвими, репродуктивният меридиан — енергийният път, ръководещ централната нервна система — може да бъде като антена, приемаща чужди негативни мисли и енергии. Като че ли сте открити и изложени на показ. Репродуктивният меридиан е като цип, който върви от пубиса (срамната кост) до долната устна, и с помощта на електромагнитните или други фини енергии на ръцете си можете да го „закопчеете". Издърпването на ръцете нагоре по меридиана изтегля енергията по неговата линия. „Вдигането на ципа" ви помага:
• Да се чувствате по-уверени и позитивни относно себе си и вашия свят . Да мислите по-ясно
• Да пробивате във вътрешната си сила
• Да се предпазите от вероятните негативни енергии около вас
За да извършите процедурата (време — 20 секунди):
1. Потупайте енергично върху двете точки К — 27, за да сте сигурни, че меридианите ви се движат в правилната посока.
2. Поставете ръка върху долния край на репродуктивния меридиан, който се намира на срамната кост (фиг. 10).
3. Поемете дълбоко въздух, като едновременно с това движите ръката си нагоре, през средата на тялото, до долната устна. Повторете три пъти.
Фиг.10. Проследяване на репродуктивния меридиан
Това е естественият път, по който тече репродуктивният меридиан. Прослушвайки неговия ход по този начин, вие го засилвате, а той засилва вас. Можете „да закопчавате" репродуктивния си меридиан, колкото често решите. Помнете да дишате дълбоко през това време и ще се почувствате по-центрирани, овладени и разполагащи със собствената си сила. Енергиите на лечителските ръце излъчват електромагнитна сила, която прониква в меридиана при проследяването му.
Репродуктивният меридиан е изключително чувствителен към мислите и чувствата на другите хора, разбира се, и към вашите. Освен това директно влияе върху вашите чакри. Когато сте добре, „ципът" като че ли е постоянно затворен и ви предпазва.

Аз съм написала до брадата, а то било до долната устна.

# 37
  • на острова на мечтите
sladurka, mijjjka Страхотно оформление! Благодаря ви!
Чудесна идея да не се оплакваме  вновата тема! харесва ми, ама не съм от тях,как'Сийке Joy
Ми аз съм си по реването и сополивенето Embarassed hahahaШегичкаааааааа!
Четох ви на верев и ми дойде на ум едно анимационно филмче за зодиите,където всяка зодия беше представена по много сладък, и според мен, много точен начин,имам предвид зодия стрелец по конкретно. Ето как, въпросният стрелец, свиркайки си, опъваше лъка и уцелваше винаги центъра Thinking. После се оказа, че той пуска стрелата,тя се забива в стената, после той се доближава и очертава център Mr. Green,т.е. дори и да не е точна целта, за него е постижение! Много оптимистично и поднесено страхотно!
Приятен ден!

# 38
ice, ето цитат от книгата на Дона Идън

Закопчаване с цип
Когато сте тъжни или уязвими, репродуктивният меридиан — енергийният път, ръководещ централната нервна система — може да бъде като антена, приемаща чужди негативни мисли и енергии. Като че ли сте открити и изложени на показ. Репродуктивният меридиан е като цип, който върви от пубиса (срамната кост) до долната устна, и с помощта на електромагнитните или други фини енергии на ръцете си можете да го „закопчеете". Издърпването на ръцете нагоре по меридиана изтегля енергията по неговата линия. „Вдигането на ципа" ви помага:
• Да се чувствате по-уверени и позитивни относно себе си и вашия свят . Да мислите по-ясно
• Да пробивате във вътрешната си сила
• Да се предпазите от вероятните негативни енергии около вас
За да извършите процедурата (време — 20 секунди):
1. Потупайте енергично върху двете точки К — 27, за да сте сигурни, че меридианите ви се движат в правилната посока.
2. Поставете ръка върху долния край на репродуктивния меридиан, който се намира на срамната кост (фиг. 10).
3. Поемете дълбоко въздух, като едновременно с това движите ръката си нагоре, през средата на тялото, до долната устна. Повторете три пъти.
Фиг.10. Проследяване на репродуктивния меридиан
Това е естественият път, по който тече репродуктивният меридиан. Прослушвайки неговия ход по този начин, вие го засилвате, а той засилва вас. Можете „да закопчавате" репродуктивния си меридиан, колкото често решите. Помнете да дишате дълбоко през това време и ще се почувствате по-центрирани, овладени и разполагащи със собствената си сила. Енергиите на лечителските ръце излъчват електромагнитна сила, която прониква в меридиана при проследяването му.
Репродуктивният меридиан е изключително чувствителен към мислите и чувствата на другите хора, разбира се, и към вашите. Освен това директно влияе върху вашите чакри. Когато сте добре, „ципът" като че ли е постоянно затворен и ви предпазва.

Аз съм написала до брадата, а то било до долната устна.

да, пак Благодаря   bouquet
Намерих я, и вече няколко пъти се закопча с ципа. Каза ми, че ще се притеснява да я прави пред другите, а аз и отговорих, че кога се почувства зле, да излезне от съблекалнята и да я направи там, където няма никой да я види. А и казах, че и някой и да я види и да я пита, ако иска му обяснява, ако иска не  Wink

Ще пиша за резултати. Сега на лист си пише желания и неща които иска  Crazy
Едно от желанията и е да и донеса да гледа филма за "Великденският заек" - това със сигурнос ще и се изпълни и така ще я стимулирам още от сега, винаги да си пише и да си поръчва на лист хартия това което иска  Peace

# 39
Пибавих следните нови линкове от предишната тема:

За момъкът Вован и как да ни помогне  Grinning

Размисли и страсти относно мъжете - Lilian_V  Wink

Подсъзнателните Блокове - как да ги изчистим и как това промени живота ми - Lyublyana

Симоронско сеене на жълти стотинки за богатство в четвъртък - Делфина  Peace

Моля, ако някои се сеща и за други важни неща, да ми пише на ЛС или тук, за да ги допълним своевременно  Simple Smile Въпреки, че правилата тук не се обичат особено  Wink това може да стане само до 19 ч днес   Hug

# 40
  • Canada
sladurka & mijjka , благодаря за прекрасната тема!  Heart Eyes Heart Eyes
Ей това с па4ките пари ми хареса много  Peace
Исках да ви попитам нещо: искам да продам имот, но нямам снимка за да вградя надпис "Продадено" , не мога да направя в този момент, дале4е съм...Какво ще ме посъветвате да направя?
4удесна идея е темата да е за хвалене  Peace
Аз също имам изпълнено желание за работа от няколко месеца, с малко изместване на мястото, но функцията е същата и знам 4е е за по-добро.
Това го скривам, 4е не е за фукане   Flutter
Скрит текст:
Другото ми много съкровенно желание уж съм го пуснала, но все се връща една мнооого малка миниатюрна мисъл на съмнение и на нетърпение  Rolling Eyes направо много се ядосвам на себе си  ooooh!
Може би трябва да направя нов списък и това желание да не го вклю4вам(като ве4е изпълнено)  Thinking

Прекрасен уикенд ви желая!   bouquet

# 41
  • Tам през Атлантическия океан

Чудесна идея да не се оплакваме  вновата тема! харесва ми, ама не съм от тях,как'Сийке Joy

Eх как ме подсети с това - как'Сийке  Hug за разказите на Чудомир  Hug в тях има толкова мъдрост , смях , живот .......   Grinning Препоръчвам ги  Hug

# 42
Вела,благодаря,че припомни речта на Ранди Пауш,съвсем в унисон с  новото настроение на темата.Аз и преди я бях гледала,но отново много ме разтърси.Сега като се замисля ,чак ми се струва, че нямам проблеми-това дали работата ти е  добра или не чак толкова,ами парите ,които все недостигат,дали мъжа ти не си е прибрал чорапите или пропуснал някоя годишнина,дали децата са сополиви или недоволни,ами свекървата и всички досадни роднини,които все ти се бъркат ...ми то бели кахъри излизат на фона на тази реч(поне на мен така ми се видяха)
Доста неща реших да преосмисля и променя .Дано успея да  ги приведа в действие!

# 43
На мен пък доста време ми отне да се отърва от точно това мислене, че такива проблеми не са ми проблеми. Далеч по-приятно ми стана като започнах да си искам най-доброто. От всичко. Защото го заслужавам.  Simple Smile

Още един фен на Чудомир в мое лице. Обичам го този човек!  Grinning

# 44
Здравейте прекрасни момичета!Благодаря, че ви има и че се грижите за темичката  newsm51
Да се похваля, имам чувство, че прекрасния Вован работи само за мен Two Hearts много съм доволна от него.
Портмонето ми редовно се зарежда със зарядното и паричките прииждат в него.Някой беше казал да се поръси пред офиса или магазина с кристална захар за повече клиенти, казах на мъжа ми изръсил един пакет захар пред офиса от тогава насам - много работа, много клиенти.
Пожелавам на всички вас да има много неща за които да се хвалите! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт