Подсъзнанието може всичко 48(линкове за всички техники на първа страница)

• 77 825
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
Ей,Рози...не точно ти! Praynig Hug

# 616
Лора, вчера бях на ръба на нервите си, имах чувството че всичко ме затрупва, а аз едва ли не никога няма се измъкна от купчината ангажименти. Нещо бях прочела вчера, не помня какво, но си казах "всичко е въпрос на мисъл, аз съм моите мисли, мисля си, че ме затрупва работа и тя ме затрупва, логично, какво друго да очаквам?". Тогава почти със сълзи на очи си казах, "аз имам много малко ангажименти, справям се с тях с лекота", дори не вярвах на мислите си, но се насилих, е, като по чудо от този момент до днес, отхвърлих толкова много работа, колкото не си и представях, чувствам се добре, не съм уморена, по-скоро удовлетворена, и си викам, а бе тоя великан като му се изправих насреща и сякаш се оказа, че не е чак толкова голям.
Дано съм помогнала!

Рози  Hug
Напълно те разбирам, искам само да ти споделя нещо, което прочетох скоро и ми допадна, мисля че е подходящо в такива моменти. Нали знаеш, че един навик се гради в рамките на 21 дни, така поне съм чела. Та терапията е всеки ден да правиш по нещо добро на някого, просто спираш да мислиш за себе си и да се вторачваш в проблемите си, т.е изместваш гледната точка, и така 21 дни.
Помагала си ми толкова много, ако искаш просто си се отдай на отчаянието, но знай, че поне един човек някъде в един град в България ти е много благодарен! Благодаря!  : newsm51

# 617
  • София-в сърцата на моите деца
Рози, я горе главата Hug

# 618
  • I want it all and I want it now.
Всеки си има и хубави и лоши моменти. Когато ни се случват лошите ,тогава оценяваме и хубавите моменти. Не може да живеем само в любов,доброта и красота  Laughing Така ,че стегнете се и "Това ще мине" Laughing
Хубаво е че се приземяваме от време на време. Аз още си изплащам една грешка в работата от миналата година. Така си повярвах,че съм перфектна и мога всичко.  WinkПаднах от доста високо.
Ето една хубава статия по въпроса http://sebepoznanie.com/psihologiq/upravlenierealnost/pozitivno_mislene/

# 619
Рози-
Цитат
Помагала си ми толкова много, ако искаш просто си се отдай на отчаянието, но знай, че поне един човек някъде в един град в България ти е много благодарен! Благодаря!  : newsm51
Напълно се присъединявам.Ставаме двама Hug
!diva!    bouquetАма нещо моя великан все голям си стои,а и ми се зъби насреща.Май не му се опъвам както трябва. #2gunfireСлед като ви прочетох ми доидоха още малко силици и отивам за нова среща с него  fight

# 620
Рози, не те познавам и не знам защо се чувстваш така, но ще ти споделя нещо, което мама често ми казва, когато съм тъжна- няма нищо непоправимо и необратимо, а аз добавям от себе си и незабравимо. Често ми напомня и че няма незаменими хора. Когато ми го казва, аз си мисля "да, бе...", но от дистанцията на времето се убеждавам, че е така. С всичко можем да се справим и нищо не е толкова безнадеждно и страшно, колкото ни изглежда.
Пожелавам ти едни нови, по- големи и по- дълготрайни розови очила  Hug

# 621
  • Под кленовите дървета
Рози, вземи си твоето време и после сложи пак розовите очила.
Ще усетиш кога ще му дойде времето Simple Smile

# 622
  • нейде там, където ....
.....

Рози  Hug
... знай, че поне един човек някъде в един град в България ти е много благодарен! Благодаря!  : newsm51

+1  Hug

# 623
Роззззз, ей сега шЪ тЪ нашляпам по хубавото Д*** Laughing
Счупили й се били розовите очила... Ще намериш нови и по-хубави!!! Горе главата, момиче!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И нещо, което ми хареса  Grinning

45 житейски урока от Реджина Брет

1. Животът не винаги е справедлив, но все пак е хубав.
2. Когато се съмняваш, просто направи следваща малка крачка.
3. Животът е твърде кратък, за да губиш време да мразиш някого.
4. Твоята работа няма да се погрижи за теб, когато си болен. Ще го направят приятелите и роднините.  Дръж на тях.
5. Покривай задълженията си по кредитните карти всеки месец.
6. Не е нужно да печелиш всеки спор.
7. Плачи с някого. По-целебно е, отколкото да плачеш сам.
8. ОК е да се ядосаш на Бог. Той може да го понесе.
9. Заделяй за пенсия още от първата си заплата.
10. Когато става дума за шоколад, съпротивата е безполезна.
11. Помири се с миналото си, за да не засенчва настоящето.
12. ОК е децата ти да видят, че плачеш.
13. Не сравнявай живота си с този на другите. Нямаш представа за целта на тяхното пътуване.
14. Ако връзката ти трябва да остане тайна, не трябва да си в нея.
15. Всичко може да се промени само с едно примигване. Но не се тревожи, Бог никога не затваря очи.
16. Поеми дълбоко дъх. Това успокоява ума.
17. Освободи се от всичко, което не е полезно, красиво или носещо радост.
18. Това, което не те убива, наистина те прави по-силен.
19. Никога не е късно да имаш щастливо детство. Но второто зависи само от теб и никой друг.
20. Когато преследваш това, което обичаш в живота, не приемай “не” за отговор.
21. Запали свещите, използвай хубавите чаршафи, носи любимото си бельо. Не ги пази за специален случай. Днешният ден е специален.
22. Подготви се добре, след това се пусни по течението.
23. Бъди ексцентричен сега. Не чакай старостта, за да носиш лилаво.
24. Най-важният сексуален орган е мозъкът.
25. Никой не отговаря за твоето щастие, освен самият ти.
26. Погледни на всяка така-наречена катастрофа с мисълта “След пет години това ще има ли значение?”
27. Винаги избирай живота.
28. Прости на всички всичко.
29. Какво мислят другите за теб не е твоя работа.
30. Времето лекува почти всичко. Дай време на времето.
31. Независимо дали ситуацията е добра или лоша, тя ще се промени.
32. Не се приемай на сериозно. Никой друг не го прави.
33. Вярвай в чудеса.
34. Бог те обича поради това Кой Бог Е, не поради нещо, което си или не си направил.
35. Не ревизирай живота. Дай най-доброто, на което си способен сега.
36. Да остарееш е по-добре, отколкото да умреш млад.
37. Твоите деца получават само едно детство.
38. Всичко, което действително има значение в края на краищата е, че си обичал.
39. Излизай всеки ден навън. Чудеса те очакват навсякъде.
40. Ако натрупаме проблемите си накуп и погледнем проблемите на другите, ще пожелаем нашите обратно.
41. Завистта е загуба на време. Вече имаш всичко, от което се нуждаеш.
42. Най-доброто предстои.
43. Без значение как се чувстваш, стани, облечи се и излез.
44. Предай се на Живота.
45. Всеки миг от живота е дар от Бога, бъди благодарен/а.

Гушки на всички  Hug

# 624
  • I want it all and I want it now.
Попаднах на това и страшно ми хареса Laughing

Съжалявам, ако не е точният превод: Не мисли много,ще създадеш проблем който изобщо го е нямало първоначално.

# 625
Момичета, прегръщам ви всичките. Много ми е трудно да кажа, каквото и да било. Просто ви прегръщам. И благодаря на всяка една от вас и на всички ви заедно.

# 626
Ми... счупили са се. Значи не ти трябват вече. Евентуално?!
Защо са ти очила всъщност? Пък били те и розови...
Не е ли по-добре да го гледаш директно света.
В началото може да е идва малко ярко, но пък... истинско?!...

Горе главата звучи добре Simple Smile

# 627
  • Tам през Атлантическия океан
Здравейте мили феи.

Отдавна не съм писала тук.

Счупиха ми се розовите очила.

Дори не знам какво да ви кажа.

Nе ти трябват очила , значи  Hug

И аз съм без очила , нещата са цветни не само розови  Crazy
Давай  без тях добре са ти очите  Wink

# 628
  • Tам през Атлантическия океан
Мисли на ми лионера Джим Рон  Grinning

Много пъти съм ги споделяла тук, харесват ми, до сега ме съм намирала противоречие голямо в тези мисли  Wink Реалистични са  Wink

# 629
...
А бе звездичка,как четеш от началото и не знаеш за Вован newsm78Колко страници се изписаха за него...някой чак паметник се готвеха да му вдигнат.И на първа страница го има-симоронски ритуал е!
...
Явно съм чела само каквото ме е интересувало на момента. Имам този талант.  Blush
Отивам на първа страничка да се запозная с него.

Рози и рози,  Hug

Общи условия

Активация на акаунт