Подсъзнанието може всичко 48(линкове за всички техники на първа страница)

• 77 827
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
Ами действай, спирай ги../кой ти го казва само... ooooh!/..поне от любопитство  ще е хубаво да го направиш... Laughing
Куелю не искам да го чета...имах си една приятелка..20 годишно приятелство....тя много го четеше, още не се беше появил така масово, говоря за преди около 12 години.. Тогава някаква нейна позната и даваше книгите ..е, да, ама тази моя приятелка почина няколко години след това , и аз като чуя за него, винаги го свързвам с нея някак си....Може да е глупаво, ама... не го искам..И тя не беше миска,  беше си много умна жена , но така се случва.. ред няма... Тя беше много вярваща, дано сега да се чувства у дма си по някакъв начин, който ние не мжем да разберем...

# 601
Цитат
Аз лично се справям по следния начин- научих се да живея с абсолютната увереност, даже понякога ми се струва прекалена, че заслужавам всичко, което искам, което си пожелавам, към което се стремя.]
Е как се научи ThinkingТочно тази увереност при мен все се клатушка.Уж се старая да я укрепя,ама като стане напечено...нещо се губи цялото ми старание. newsm78
А колкото до цигарите-насадено е такова мнение в обществото,че това е страшно трудна работа,абе невъзможна дори и хората се поддават на тези убеждения.Ами не е чак толкова трудно.Просто спираш сега,за после ще видим.Отлагаш и следващата цигара,пробваш какъв е вкуса на кафето без да припалиш и така..постепенно,без големи заричания -''от утре няма да пуша''.Аз не съм пушила от 4 години вече.

# 602
Здравейте. От доста време чета книги по темата за подсъзнанието и силата на мисълта. Опитвах се да го прилагам, къде успешно, къде не Simple Smile
Но от доста време има едно чувство в мен което не се е вкоренило в мен. Може да си ви стори смешно, но все пак ще ви го кажа. Имам чувството, че ако спра цигарите ще имам успехи и ще мога да направя всичко. Във всяко едно отношение, не нещо конкретно. Разбира се, трябва да отбележа, че наистина искам да ги спра, но все не ми достига воля дори да пробвам. Но става все по-силно и по-силно. Не знам защо, без да има някаква причина, това усещане че отказването на цигарите ще ми даде по-добър живот във всеки един аспект ме човърка страшно много...
Според мен на подсъзнателно ниво се опитваш да се убедиш, че за теб ще е най-добре, ако ги спреш. Но то и в действителност е така, няма да ти говоря за това как и колко вредят, сигурна съм, че знаеш. И май няма друг начин да разбереш дали ще имаш успехи и ще можеш да правиш всичко, освен ако не пробваш да ги спреш. Успех от мен  Peace

лора др, по-скоро е вяра, отколкото увереност. Вярвам на Вселената, на Бог, на новолунието ако щеш  Laughing, просто вярвам. И вярата и увереността ми нарастват, когато нещата се случват по най-добрия начин за мен, когато ми се сбъдне желание, когато осъществя плановете си. А когато нещо не става или "стане напечено", не се отчайвам, просто си казвам, 1) че не му е дошло времето, 2) че това не е най-доброто за мен или 3) че е в процес на развитие. И още нещо- чуждите успехи също ми вдъхват тази увереност. Щом друг може, защо и аз да не мога?  Simple Smile
  bouquet

# 603
  • София, под Карлсон
Цитат
Аз лично се справям по следния начин- научих се да живея с абсолютната увереност, даже понякога ми се струва прекалена, че заслужавам всичко, което искам, което си пожелавам, към което се стремя.]
Е как се научи ThinkingТочно тази увереност при мен все се клатушка.Уж се старая да я укрепя,ама като стане напечено...нещо се губи цялото ми старание. newsm78
А колкото до цигарите-насадено е такова мнение в обществото,че това е страшно трудна работа,абе невъзможна дори и хората се поддават на тези убеждения.Ами не е чак толкова трудно.

И моята уверененост се пропуква честичко  Confused На моменти направо ще полетя, а в други се връщам в изходна позиция.  Embarassed
Относно цигарите също подкрепям- след 15 години пушене и неуспешни опити да ги спра заради други хора, реших, че ми трябва моята лична мотивация. Намерих я в лицето на бъдещото си дете, но не когато забременях, не... Реших, че трябва да съм "изчистила" организма си за времето, когато ще започнем с опитите за бебе и спрях да пуша. Забременях две години по- късно.  Simple Smile И така вече 8 и половина години  Simple Smile Горда съм от себе си, но по- горда съм от майка ми, която спря да пуши след 40 години стаж в областта. И тя мислеше, че е невъзможно, но вече втора година не пуши. Нейният мотив беше основно финансов, колкото и тъпо да ви звучи... Simple Smile Така че всичкое въпрос на желание и мотивация... Peace

# 604
Привет и от мен отпочинали след празниците и не чак толкова отпочинали феи и "фейковци" !
 Какво да ви кажа ....първо да ви се похваля този Вован голяма работа ви казвам - голяма , голяма колкото сто малки. С негова помощ се сетих да търся нещо , дето мъжът ми и двама майстори не можаха да го намерят два дни. Става въпрос за една либсваща част за банята в новият апартамент. Обърнали хорицата света , но не го намерили , то и аз търсих , търсих ...сетих се за Вован и след 10 минутки го намерих. А мъжът ми и майсторите ме гледаха  newsm09 , като цапнати с мокър парцал . И тримцата ми викат , че това е невъзможно , защото гледали на въпросното място сто пъти . Обещах на Вованчо едно нещо - довечера ще го изпълня  newsm03
 По въпросът за цигарите какво да ви кажа - пушила съм 10-12 години и то пушене да видиш по една , а понякога и по две кутии на ден. Мъжът ми все ми казваше , че така ще си умра сигурно с два пръста пред устата Joy, е да , ама не. Отказах ги месеци преди инвитрото - седнах на един стол на работа и казах на всички , че това е последната ми цигара - никой да не ме закача и това беше. Не пуша от декември 2008г. и все още немогат да повярват доста хора , защото пуших като печка. Извод : щом аз успях , значи може да успее всеки.
    Нещо в мен последно време не ми харесва и забелязох , че има някаква цикличност - почти през месец се държа отвратително с детето - много му се карам , то и много , ама много белички прави , но..... нещо не ми стига търпението . Така че моля за ХЕЛП Confused

# 605
Аз не съм от пишещите ( досега), но пък редовно чета от 1-2 теми. На Овенското новолуние си направих карта на желанията. Активирах си я още по новолуние. Едно от желанията, което въпреки че е за след година и ме тормозеше много, ама много, мислех си, че е безумно труднод а се осъществи, а ни е толкова важно и днес...  се разреши. Party Party Party
Безкрайно съм щастлива. Heart Eyes
Благодаря на всички пишещи тук. Hug

И на всички момичета, които тормозя с лс, а те така бързо и любезно ми отговарят!  bouquet

klem4e, кой е Вованчо? Blush

# 606
Клемче, припомни ми за един период, преди около 13 години... 3 месеца поред със самото ставане започвах да викам в нас... не знам защо...ама по  дете, по мъж, докато я оправя за Детската,  абе бях някакво чудо...и като я оставя на детска, и ми ставаше толкова гадно,  как съм се държала....отивах при една приятелка в кафето им и реввах, колко съм отвратителна... ама наистина бях отврат,без грам повод. Как са ме издържали , не знам... Защото го осъзнавах и започнах да се опитвам да се контролирам, ама познай как?- като мълчах сутрин.. друго тогава не съм могла да измисля....и пак ми беше трудно, ..а си отворя устата и 100 пепелянки са се изтърколили.....но успях някак си....после си станах пак аз... Но си го спомням много добре, и ме е срам, но не мога да си обясня какво беше това чудо...ей,каква съм била отврат!  ooooh!  
Обичай го и го гушкай детенцето, като се усетиш, че ти идва гадният момент, абсолютно целенасочено се опитай да се контролкираш...то лесно да се каже, ама знам какво е..Сети се за това, какво тук какво сме си говорили и ще се овладееш....после ела да ни се похвалиш!  Hug
Ще се справиш !  Hug

# 607
Даа,аз също доста често викам по детенцето....нервирам и се много,въпреки,че и тя си е дивичка,ама,много ми е кофти после. Гледам да се владея,старая се.

Моля някой да сподели хубава книжка за четене,надъхваща Hug Hug Hug И аз съм на приливи и отливи. Сега пак съм в период,в който си мисля,че никой не ме отразява,забелязва,харесва,нещата вървят по...трудно да речем. Знам,че и това ще мине,но искам нещо надъхващо!

# 608
Аз лично се справям по следния начин- научих се да живея с абсолютната увереност, даже понякога ми се струва прекалена, че заслужавам всичко, което искам, което си пожелавам, към което се стремя. Когато някой ми каже, че това, което искам, е невъзможно или трудно за постигане, просто си казвам на ум "стой и гледай" и никога, ама ни-ко-га! не допускам нечии негативни мисли да ми попречат  Peace

Мисля, че заслужавам една прекрасна почивка в Италия, нямам представа как Вселената ще ми я прати, но знам - ще е моя и ще я споделя с най-близкия си човек! Grinning Вие какво ще кажете?! Party

Ще ти се случи, вярвай, че ще изкараш една страхотна почивка  Simple Smile
При мен нещата са малко по сложни, но на моменти чак си го вярвам, аз мечтая за почивка на Бора Бора  Laughing, идея си няма как ще стане, но то нали е работа на Вселената  Wink (пускам тото по често)

# 609
  • Балчик-Сливен
Едно предложение за хубава книга-"Ще го видиш,когато повярваш в него"-Уейн Дайър .Можете да я изтеглите от Спиралата.
Хубава вечер и ...много сбъднати желания!

# 610
  • Варна
Здравейте феички,аз постоянно ви чета и благодарение на вас се справям със доста ситуации.да ви споделя нещо-магазинът ми изобщо не вървеше,реших един ден и си купих китайските монети завързани със червен конец,написала съм си на един лист добрата молитва,сложила съм във едно пликче едра сол.Тези неща ги държа във джобовете си и мога да ви се похваля че всеки ден имам продажби.А преди това имах дни без никаква продажба ,като се има напредвид че магазинът ми е във центъра и влизат минимум 100човека.  bouquetстана доста дълъг моят пост а затова за което исках да ви пиша беше съвсем друго.Имам въпрос-преди два дни във всекидневната намерихме прилепче-какво означава това Thinkingедни казват магия други казват че е на късмет,какво ще кажете вие newsm78

# 611
Да бе магия....аз ,като се събудих с нещо меко и пухкаво в краката ми ... Crazy., оказа се на съседите котето.. по балкона, та в нас...нали терасата отворена...и се намърдало да си доспи на спалнята ми , в краката  ми ..  Какво да кажа, че чакам след малко и съседа ли ?  Joy
 За книгата на Уейн Дайър, бих казала, че е много хубава, но аз лично смятам, че от цялото му творчество../ аз съм му фенка от преди мноооого години/.... най добра е първата му книга :
" Вашите слаби места".... Когато е още на 26 год.  мисля, че е бил, тогава я пише и книгата е страхотна... по -късно вече книгите му доста се различават , в смисъл, че се е обърнал повече към Вселената...няма лошо....А последните му книги, ако всичко друго си чел, ще забележиш, че много неща  се  повтарят и мен това малко ме подразни , иначе си го харесвам много.. Има я и тази книга в Спиралата , и :"Истинска магия"...също е много хубава...  изобщо, ако стила ви допада  и не сте чели нищо от него, направо ви завиждам ,колко приятни вечери ви очакват с книга в ръка..., но според мен трябва да се започне с първата му книга.."Вашите слаби места"... това беше единствента книга,която си взех с мен,когато заминавах...

# 612
Sneji-Suni все по-повече да ти се множат продажбите!

Pinkito Joy Joy Joy това за котето много ми хареса!

Благодаря за препоръчаните книги момичета, ще ги изтегля с удоволствие!

Приятен ден на всички с котки  и летящи мишки hahaha hahaha hahaha

# 613
Цитат
Мисля, че заслужавам една прекрасна почивка в Италия, нямам представа как Вселената ще ми я прати, но знам - ще е моя и ще я споделя с най-близкия си човек! Very Happy Вие какво ще кажете?!
Моето желание за почивка е много по-скромно-искам 24 часа да се наспя.Никой за нищо да не ме закача,само да спя.Не че е супер желание и го пиша по карти Joy Ама в такъв водовъртеж съм в последно време,че ходя като призрак вече.Но остават 12 дни,дано ги издържа,после 2 дни мноооого решаващи за мен(ще се решава най- важното нещо за меб в момента) и после.....сън.
А бе звездичка,как четеш от началото и не знаеш за Вован newsm78Колко страници се изписаха за него...някой чак паметник се готвеха да му вдигнат.И на първа страница го има-симоронски ритуал е!
sneji-късмет или магия- зависи какво значение ти му вложиш.Не се много задълбавай,не става всеки ден у вас прилепи да има,ама какво пък толкова. Simple Smile

# 614
Здравейте мили феи.

Отдавна не съм писала тук.

Счупиха ми се розовите очила.

Дори не знам какво да ви кажа.

Общи условия

Активация на акаунт