Подсъзнанието може всичко 48(линкове за всички техники на първа страница)

• 77 899
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
един поздрав за добро утро   bouquet
http://www.youtube.com/watch?v=d-diB65scQU&ob=av3e

# 91
  • София-в сърцата на моите деца
http://www.youtube.com/watch?v=39-ykuUHFJM&feature=share
Късмет на Рафи и неговият позитивизъм! Да му пожелаем късмет с първият му клип Hug

# 92
  • София
Здравейте момичета,
първо да споделя, че ми се изпълни едно от желанията от предишното новолуние и вече съм на работа  Grinning.
Сега на това пак мисля да пиша, а стария списък се изхвърля нали така?

Сега да ви попитам, искам да си пожелая промяна в моя мъж.
Много е негативен и черноглед на моменти, искам и да е по амбициозен, да има хъс, и да сипва бензин в колата  Laughing, защото той мрази да го прави и вчера закъсахме на един светофар. Не заради друго, ами ни свърши бензина, защото "то си имало бензин, за какво да сипваме сега"  Laughing.
Не знам защо е такъв, но факт. И като му свърши бензина се ядосва, вика, ходи до бензиностанция пеша, изобщо все едно има нужда от това. Просто не разбирам как е възможно, да иска да си причинява сам неприятности newsm78.
Та чакам съвети, как да го направя.
Мисля да помоля Вселената да го промени към добро ако може, по-най добрия за нас начин или как?  newsm78.
Да споделя, че прочетох "Ключът" на Джо Витале и много ме впечатли и доста ми погна.
Сега като искам нещо, само го казвам на глас и готово. Онзи ден си пожелах например, докато заредя на бензиностанцията, да се махне един камион, който беше препречил пътя и стана моментално.
Просто изпадам в екстаз, като ми се случва всичко това  Grinning.
Обичам ви  Heart Eyes.
прекрасен ден на всички   bouquet.

# 93
wild flower, това за мъжът ти , все едно аз съм го писала......ама едно към едно . smile3515 Като говоря с мои приятелки - май , май си е някакъв вид мъжка епидемия. Rolling Eyes
Можеш ли да обясниш накратко това за КЛЮЧЪТ на Джо Витале - ще съм ти много благодарна  bouquet.

# 94
  • София
Klem4e, относно книгата, много ясно и просто е обяснено, защо не успяваме да привлечем нещата които искаме и как да го направим.
Обяснява за така наречените контра намерения, които са в подсъзнанието на всеки човек и които лесно могат да се премахнат.
И аз осъзнах, че съм задръстена от контра намерения.
Започнах да следвам стъпките които той е описал и нещата започнаха да ми се случват  Simple Smile.
Горещо я препоръчвам, както и "Очаквай чудеса", която започнах сега и бързо я преполових.
Успех  Hug

# 95
  • Tам през Атлантическия океан

Сега да ви попитам, искам да си пожелая промяна в моя мъж.

Wink Няма как желание вместо друг  Wink а той желае ли  Whistling ?

Цитат
Ако едно желание не се сбъдва, продължавайте да го повтаряте или обърнете внимание каква неочаквана облага идва на негово място. Не можете да правите пожелания, които засягат поведението или самоопределението на друг. Опитът показва, че това просто не работи. Така че не си хабете желанията за други хора, а обърнете внимание на своите желания спрямо тях.

Ако толкова желаеш има начин но става чрез теб  Peace
Ето пример от Жан Спилър как :

Цитат
ЖЕЛАНИЯ, КАСАЕЩИ/ВКЛЮЧВАЩИ ДРУГИ ХОРА по Жан Спилър

Независимо колко е алтруистичен вашият мотив, ЖЕЛАНИЯТА ЗА ДРУГИ ХОРА НЕ ДЕЙСТВАТ. Можете, обаче, да направите пожелание за промяна в собственото си поведение, за да повлияете по положителен начин на човека, за който сте загрижени.

- Искам да намеря правилния подход, с който да накарам Х, У, Z да ......
- Искам да ми се изясни как най-добре да подкрепя Х, У, Z , така че да ...
- Искам да намеря подходящите думи към Х, У, Z , така че да допринеса за тяхното щастие.
- Искам да бъда отворен канал, осигуряващ свежи и практични идеи към Х, които да й помогнат да подобри брака си.
- Искам да се превърна в канал, по който да протича информация за (здравето, обучението....) на Х, У, Z.
- Искам да действам като средство, осигуряващо лечебна енергия на Х, У, Z .
- Искам да мога да кажа правилните думи на Х, които да предизвикат чувство на любов в нашата връзка
- Искам да се изяснят напълно взаимоотношенията ми с Х, така че да се получи щастлива, изпълнена с любов връзка.
- Искам лесно да привлека подходящия за мен брачен партньор, някой, който също като мен иска дом и деца, с когото ще изградя щастлива връзка.
- Искам лесно да привлека подходящия за мен съдружник, някой, който също като мен иска ..., с когото ще изградя печеливш бизнес."

Лени Heart Eyes

Хубава седмица  Wink

Только привыкнешь к хорошей жизни, а она ещё лучше становится!

Последна редакция: пн, 19 мар 2012, 14:47 от Desss

# 96
Зареждате ме всички и съм ви искрено благодарна!  Hug

# 97
  • Под кленовите дървета
wild flower, това за мъжът ти , все едно аз съм го писала......ама едно към едно . smile3515 Като говоря с мои приятелки - май , май си е някакъв вид мъжка епидемия. Rolling Eyes
Можеш ли да обясниш накратко това за КЛЮЧЪТ на Джо Витале - ще съм ти много благодарна  bouquet.

а аз си мисля, че е посевместна епидемия. Досега никога не съм виждала толкова негативно настроени хора, за всичко, честно.
Пример - вчера отварям да чуя българската песен за Евровизия и под нея имаше толкова ужасни хейтърски коментари, че реших, че няма да се натоварвам и ги затворих.

При нас с мъжа ми е обратното - той е позитивният във всичко и ме "улавя" и "издърпва" ако попадна в плен на негативни мисли.

ето една анимацийка, която много ме разсмя снощи Laughing Дано ви донесе усмивки и на вас Simple Smile
https://www.vbox7.com/play:56e054a9

# 98
Всеки ден викам Вован за нещо - дано не ме "бактиса". Току - що ми помогна да си  намеря личната карта . Голям сладур ви казвам  Blush

# 99
Только привыкнешь к хорошей жизни, а она ещё лучше становится!

Мдааааааааааааааам и затова кой иска да пие чай с мене днес следобед?? Предстои ми една вълнуваща и много оптимистична среща след час, та в подготовка за нея....

# 100
И аз да се запиша!! Купих си кола след двумесечно избиране. Много съм доволна и щастлива. Този господин, който ни я продаде ни подхлъзна, за някои неща, но не си го слагам много на сърце. Дано колата да не е с неговия характер  Mr. Green Първия ден след като я карах съм изтървала документите на колата, предполагам в близост до нея. Някой добър човек е минал и ми ги е сложил на чистачките.Много съм му благодарна!
Сега съм решила да посетя един семинар, таксата за който е 150 евро, който аз нямам  Mr. Green Затова започвам да се ровя в линковете за подходяща техника да се сдобия с тях!! Откакто има слънце съм много усмихната. Действа ми положително!!  Hug

# 101
Розичкаааа, с удоволствие ще пия чай с теб!!!  Heart Eyes
А за предстоящата среща - усещам вълнението ти...  Grinning

# 102
И аз минавам да закача малко положителна енергия и нагласа. Hug Всъщност,откак съм открила темата и изчетох някои книги и техники,определено съм по-позитивно настроена и уверена Peace Сега като споменахте за Овенското пълнолуние и направа на карти се сетих с какъв ентусиазъм си спретнах първата карта миналата година по същото време.Еми...не сработи...
Тази година ще прасна няколко желания в един лист А4 в подходящите сектори и да видим Rolling Eyes

# 103
  • София

klem4e и wild flower, бройте и моя мъж в кюпа. Сега остава и четвърти да им намерим - за карти  Joy

Определено аз бях ПЕСИМИСТ-а в семейството до преди година, година и половина.
Даже много често сега като ме ядоса го питам как ме е търпял толкова време и то такава  черногледа. А сега той е станал по-зле от мен.

Та ми се ще да направя нещичко по въпроса. Може би ще се възползвам от разговор с АЗ-а му.

Всеки ден викам Вован за нещо - дано не ме "бактиса". Току - що ми помогна да си  намеря личната карта . Голям сладур ви казвам  Blush

Ахаааа, ето защо се прави на глух тоя момък.

klem4e, вземи го остави за час, че да се възползвам и аз де  Joy hahaha

# 104
  • София
Да се похваля за поредното образование на стената на славата

Общи условия

Активация на акаунт