Подсъзнанието може всичко 48(линкове за всички техники на първа страница)

• 77 765
  • 748
  •   1
Отговори
# 45
Да, на мене това ми е ценно.
Струва ми се, че вече съм готова да пожелая подходящият мъж за мен. Досега не бях, гледах в отдавна затворената врата.
Нали другата седмица е новолунието?
Благодаря!

# 46
Записвам се да ви чета и в новата темичка.  Hug

# 47
Здравейте, момичета   bouquet
Имам нужда от вашите съвети и помощ newsm78
Искам да ви питам как да привлека някого в живота си, мъж по-конкретно, няма какво да се лъжем  Laughing Четох напред в темите, че е безсмислено да си пожелавам точно определения човек, просто няма да се сбъдне и т.н., но нали няма нищо невъзможно... Споделете, моля ви, някакви техники, способи, нещо  Hug

# 48
  • София
Искам да ви питам как да привлека някого в живота си, мъж по-конкретно, няма какво да се лъжем  Laughing Четох напред в темите, че е безсмислено да си пожелавам точно определения човек, просто няма да се сбъдне и т.н., но нали няма нищо невъзможно... Споделете, моля ви, някакви техники, способи, нещо  Hug

Техника за това според мен няма! Насила хубост не става!

# 49
Не знам къде си чела, че е безсмислено. Вредно е да си пожелаваш човек, който вече е избягал от теб или е обвързан с друга, или просто демонстрира нежелание да е с теб. Но иначе, разбира се,че можеш да си поръчаш конкретен човек! Че то сума ти карти на желанията са със снимки на конкретни хора! Това е едната техника. Другата е просто да си напишеш името на човека и че искаш да бъдеш с него, задълго, в щастлива хармонична връзка, в твоя и обще полза и ничия вреда и готово. Както се пишат всякакви други желания.

Имай предвид, че включвайки фразата за ползата и вредата, автоматично приемаш, че ако това не е най-добрият вариант за теб или за него, желанието ти няма да се сбъдне. Просто отпусни и забрави. Ако този човек е ОК з атеб, ще го получиш. Ако не го  получиш, не се съмнявай, че друг по-добър ще се появи и не се затваряй в депресии и не се затлачвай в негативизъм.  Peace

# 50
Naddya, абсолютно! Просто се интересувам, ако някой знае нещо  Peace
simplyaven, благодаря много! И аз си мислех, че просто може би не е за мен и ще ме нарани и затова не се получават нещата...Все пак мерси, ще пробвам Laughing Hug

Последна редакция: сб, 17 мар 2012, 21:45 от Sunnyyy

# 51
simplyaven, благодаря много! И аз си мислех, че просто може би не е за мен и ще ме нарани и затова не се получават нещата...Все пак мерси, ще пробвам Laughing Hug

А, ако тръгваш с такава настройка, просто не виждам смисъл. Наистина.  Peace Ти в случая не питаш има ли начин да си поръчам конкретен човек, а има ли начин да пренебрегна вътрешната си негативна настройка, да привлека желания човек и въпреки негативната си настройка да сме щастливи. Моят отговор е не, в такъв случай. Изчисти си мислите първо или си изясни защо ти е такава настройката, пък после ако е твоя човек, ще го привличаш.

# 52
Naddya, абсолютно! Просто се интересувам, ако някой знае нещо  Peace
Даже и да е твоят човек, единствения подходящ за теб (ако подобен род изобщо съществуват де), пак може да те нарани.
Някой казват, че имаме уроци за учене.
Мене винаги мъжете сами са ме намирали. Колкото и да съм се пънала да привлека някой, не ми се е получавало. Така че и аз не препоръчвам да се иска от Вселената конкретен човек, особено ако вече сте се разминали.

# 53
simplyaven, да, доста съм объркана явно...ще положа усилия, още съм нова в тези неща.
Наистина съм благодарна, че ви има   bouquet

# 54
Ами ако го получи,а се окаже,че не е това което е очаквала?Няма ли и такава възможност?

# 55
Благодаря за хвалебствената тема.  Grinning Бреейй, преди как си насаждах само, че да изтъкнеш хубавото в живота си и да се радваш за него, непременно означава, че привличаш обратното...от страх, вероятно. Много мисля върху тези неща напоследък. Как дори в повечето случаи не смеем да пожелаем, задоволяваме се с наличното, но пък и в това има известен смисъл, нали, благодарността е една от най-важните ни и силни способности.
Ако не е противоречив поста ми и сте разбрали какво имам предвид, споделете какво мислите по въпроса.

А на въпроса ти ще отговоря кратко, за да не се повтарям, че се научих да изхождам от позицията "Аз обичам себе си", т.е нещо провокира в мен възмущение и аз си казвам "понеже обичам себе си" и изчаквам, след това отговора сам идва, примерно "...на еди си кой ще му кажа, че поведението му за мен е недопустимо/т.е тъй като много си се обичам, ако замълча в дадената ситуация аз няма да съм честна спрямо собствената ми съвест",казвам си му го едно към едно както аз го виждам и разбирам и на мен ми олеква, е става скандал, то зависи и кой ти е насреща, за да ме дразни поведението му явно няма да е много хрисима натура. В ситуациите, в които не съм била честна спрямо себе си, т.е ощетявала съм се като съм си замълчавала или съм завоалирала думите си с някакви по-омекотени думи или действия, обикновено яда оставаше в мен, а това определено не е било в полза никому.
Не знам дали го обясних много ясно, но определено тази техника, ако мога така да я нарека даде чудесни резултати, абе с една дума казвам какво мисля дори и да е доста грубо, иначе се натрупва негодувание с времето и това само усложнява ситуацията.

Hug Права си за негодуванието, което се натрупва. Докато го има това усещане, не трябва да се премълчава и подтиска. Но, идва момент, в който спира да го има, просто регистрираш отношението на другия и се стремиш да си далеч от този енергиен обмен, влизаш ли в него, губиш при всички случаи. Така е и с отговорите, както и с опитите да се защитиш в пряк дуел, словесно и всякак външно. Понякога може пак да се поддадеш на тази слабост, но бързо се осъзнаваш, че е грешка. Разсъждавала ли си върху такава вероятност?   

Последна редакция: сб, 17 мар 2012, 22:42 от Be Light

# 56
Ами ако го получи,а се окаже,че не е това което е очаквала?Няма ли и такава възможност?

Ако си поръчваш неща с фразата "В моя и обща полза и в ничия вреда", как да се окаже, че не е в твоя полза? Но и може изобщо да не получиш нещото, именно защото не е в твоя полза (или на някого другиго) – факт, който често е забравян и после следват месеци оплаквания как техниките не работят. Затова човек трябва много добре да си обмисли настройката, причините да иска дадено нещо, да огледа има ли блокажи и защо ги има, да се изчисти и накрая да формулира много внимателно какво иска. Ако иска дълга, сериозна и хармонична връка, ще я получи.

Be Light , аз съм върл противник на излишната скромност, след дълги години борба с насадени ми подобни разбирания. Не виждам никакъв конфликт между благодарност и искане. Те и в Библията си вървят ръка за ръка. Всяка вечер благодаря за всичко, което имам, за всичко! И всяка вечер си искам и още, и още. С усмивка и с много настроение. Защото знам, че има много още и че го заслужавам. И колкото повече имам, толкова по–благодарна съм за всички тези хора и неща. То неслучайно има една приказка "Дай, Боже, дай!"  Simple Smile

# 57
  • Tам през Атлантическия океан

Техника за това според мен няма! Насила хубост не става!
A, не става  Wink става  Laughing

да се поглезка , да отиде на фризьор , маникюр и т.н. и т.н.  Hug все супер уж дребни нещица за женското ни его  Wink а правят чудеса  Grinning
 След такива банални неща все едно имам криле и толкоооова се обичкам  Heart Eyes

Техниката е да почне да си обръща повече внимание и да поджожда с повече любов към самата себе си  Wink

Миж кажи бе  Wink

# 58
  • Costa Rica
Мисля, че те рабрах Hug
Трябваха ми години (десетилетия!) да преодолея набитата в мозъка ми Обичайна Картина на Света, която твърдеше "Много хубаво не е на хубаво", "Да не чуе дяволъът" и "Скромността краси човека". Това няма нищо общо с благодарността, мисля аз, а със страха. Страха, че Някой ще ни завиди и ще ни дръпне обратно в казана. И ако случайно никой около нас не изявява такова желание, сами си го измисляме. Мазохизмът май ни е генетично заложен newsm78 - обичаме да ни е трудно, да ни боли и някой да ни наказва Mr. Green

При мен нещата тръгнаха нагоре в момента, когато си избих всички подобни глупости от главата, отказах да се задоволявам с наличното и повярвах, че светът е в краката ми. Не ритуалите и магийките, а именно тази нагласа е в основата на успеха, сигурна съм. И не, хубавите неща не се постигат с много труд и пот на чело - те ни се дават като на игра - лесно и по много.

# 59
  • Tам през Атлантическия океан
За скромността  Wink

Че съм умен, умен съм! Но защо съм толкова красив? Сигурно защото съм скромен, а скромността краси човека!

Карлсон е "красив, умен, прилично дебел мъж в разцвета на силите си", който живее на покрива на една обикновена къща в Стокхолм

Laughing

Скромни са тези, които не могат.

Гьоте

"Хиляди свещи могат да бъдат запалени от една свещ и това няма да съкрати нейния живот. Щастието никога не намалява когато го споделяме."

Буда

Peace  Замислете се , обратното също важи  Mr. Green ако сме нещастни оплаквайки се нещастието ни няма да намалее  Mr. Green

Та споделяйки хубавото няма да стане по-малко  Wink Спооооко  Hug

Общи условия

Активация на акаунт