Подсъзнанието може всичко 48(линкове за всички техники на първа страница)

• 77 879
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
Не можах да намеря, относно днешното новолуние, кога са часовете на Луната без курс.

Прочетох в един сайт, че е без курс от 00:00 до 11:57

# 151
  • София-в сърцата на моите деца
Сега видях,че новолунието почва в 16.37ч PeaceЗаредете се ,момичета, с химикалките и картите!! И много успех през този месец-може да пишете до довечера каквото  искате, ама по ммного от всичко! Peace

# 152
  • Под кленовите дървета
А какво е значението на луна без курс?

Подготвяме се за днес, ако знаете как чакам 16:37 Laughing
Аз пък тази нощ сънувах ужасен сън и направо се събудих настръхнала от ужас. Надявам се да е последното лошо нещо, което сънувам Confused

# 153
  • Tам през Атлантическия океан
"Ако очаквате любов в живота си, бъдете
любовта, която очаквате.
Ако очаквате смехът и радостта да нахлуят в живота ви, внесете смях и радост във всяка стая, в която влезете.
Онова, което очаквате, ще дойде при вас, когато... вие дойдете заедно с него."

Нийл Доналд Уолш

Успех момичета  Wink
май и аз ще яхвам тази Луната да помогна за желаната работа на мЪжо  Hug

# 154
  bouquet
Обичам темата ви. Много сте полезни- в точния момент, по най- точния начин.
Извинете , че така нахлувам и то с въпрос. От къде гледате в колко часа точно започва фазата на луната? В моя календар пише , че фазата е в 17.38 ЕЕТ.

# 155
Хайде не остана....   bouquet  bouquet  bouquet
Обичам ви момичета - много късмет ви желая и да привлечем правилните неща в живота си newsm51

# 156
  • Tам през Атлантическия океан
даниела_ , това долу е за теб

БОЛКАТА Е НАРКОТИК

и това е последното от парчетата книга. 11 минути.

- Ти си я почувствала вчера и си открила, че тя ти доставя удоволствие. Почувства я и днес и постигна вътрешно спокойствие. Затова те съветвам да не свикваш с нея, защото е много лесно да живееш с болката, тя е като силен наркотик. Болката е в нашето ежедневие, в скритото ни страдание, в отказа ни от любовта, когато я обвиняваме за провала на нашите мечти. Болката плаши, когато показва истинското си лице, но изглежда съблазнителна, когато е преоблечена като саможертва, отричане. Или като страх. Колкото и човешкото същество да я отхвърля, винаги намира начин да бъде с нея, да я ухажва, да я направи част от живота си.

- Не ми се вярва. Никой не иска да страда.

- Ако се научиш да живееш без страдание, това вече е голяма крачка, но не мисли, че другите ще те разберат. Да, никой не желае да страда и въпреки това почти всички търсят болката, саможертвата, и се чувстват оправдани, чисти, заслужаващи уважението на децата си, на съпрузите, на съседите, на Бога. Но да не разсъждаваме върху тези неща сега. Знай само, че това, което движи света, не е търсенето на удоволствие, а отказването от всички важни неща.

Нима войникът тръгва на война, за да убива врага? Нищо подобно: тръгва, за да умре за родината си. Нима жената обича да показва на мъжа си колко е щастлива? Нищо подобно: иска той да разбере колко му е предана, колко страда, за да го направи щастлив. Нима мъжът отива на работа, за да постигне някаква професионална реализация? Нищо подобно: той се мъчи и се поти за добруването на семейството си. Има още много примери: деца, които се отказват от своите мечти, за да зарадват родителите си, родители, които се отказват от живота, за да зарадват децата си, като винаги болката и страданието служат за оправдание на онова, което би трябвало да носи само радост: Любовта.

От тук http://www.jenite.net/2009/11/bolkata-e-narkotik.html

Та , Дани  Wink спри да се друсаш !

# 157
  • Costa Rica
А какво е значението на луна без курс?
Не се правят никакви ритуали Naughty

Успех на картоправещите! Аз този път ще пасувам.

# 158
Здравейте   bouquet Готови ли сте за новолунието?  Simple Smile
Имам въпрос- на картата на съответното квадратче, да кажем например пътешествия, можем ли да пишем/лепим повече от едно нещо, т.е. и снимка на Париж и на Лондон и на Италия..?
И още нещо- откъде е това разминаване с 1 час за начало на новолунието в различните сайтове? Thinking

# 159
  • Под кленовите дървета
Доколкото прочетох, можеш да лепиш, каквото ти душа иска Laughing

А за да активирам картата мисля да сложа картинка на сладолед и да си го купя за вечеря. Въпросът ми е в кой сектор?

# 160
Даниела,като гледам  с Dess все от книгата на П.Куелю ''11 минути '' ти цитираме.Ако не си я чела,аз тия препоръчвам;мисля,че много отговори ще намериш  там за нещата,които те мъчат сега.Аз като цяло не съм голям фен на Куелю,но тази книга те кара доста да се замислиш над взаимоотношемията с мъжете и за ситуациите произхождащи от тях.
Аз нещо не съм ентусиазирана както всички ви,да правя карта и ще пасувам,ама като влизам в темата и гледам точно е часа на началото на новолунието,та си викам абе не ще да е случайно точно в тази минута да вляза тук,да взема да драсна няколко желанийца ,ей така ,на майтап,да не е без нищо...Ще се отчетем накрая!
Пожелавам на всички картоправещи 100% успех!

# 161
  • София
Момичета, моля ви за малко инфо. Изчетох 50% от темите, но не намерих отговор на въпроса си. За останалите 50% не ми стига времето. Става вапрос за ТЕХНИКА ЗА ПИСАНЕ НА ЕДНО  УТВЪРЖДЕНИЕ/ЖЕЛАНИЕ/ ПО 21 ПЪТИ НА ДЕН В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА  21 ДНИ - кога започва писането на това утвърждение, по новолуние, по пълнолуние или няма значение, важното е в продължение на 21 дни са се пише по 21 пъти на ден?

Благодаря и приятна вечер.   bouquet

# 162
И още нещо- откъде е това разминаване с 1 час за начало на новолунието в различните сайтове? Thinking

Писахме наскоро, май в предходната. Прочети в моите публикации, сега не мога да открия линк към него.

Нека се сбъдват на всички желанията, бъдете смели в преследването им, което да ви се отдава с такава лекота, както за части от секундата премигваме с очите. Flutter Grinning

# 163
Написах благодарните си желания на един дъх , а уж щях да пропускам този път. Без списъци, без насоки, както ми дойдоха. У всичките има обща нишка. Знам откъде идва, но това е истината в момента.

# 164
  • Universe
Момичета, моля ви за малко инфо. Изчетох 50% от темите, но не намерих отговор на въпроса си. За останалите 50% не ми стига времето. Става вапрос за ТЕХНИКА ЗА ПИСАНЕ НА ЕДНО  УТВЪРЖДЕНИЕ/ЖЕЛАНИЕ/ ПО 21 ПЪТИ НА ДЕН В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА  21 ДНИ - кога започва писането на това утвърждение, по новолуние, по пълнолуние или няма значение, важното е в продължение на 21 дни са се пише по 21 пъти на ден?

Благодаря и приятна вечер.   bouquet

Това са афирмации/утвърждения (които могат и да съвпадат с желания) и няма значение кога се пишат ЦЪК

На Новолуние се пишат или 25 желания (руска техника) или неограничен (по Жан Спилър) - ЦЪК

И аз се чудя, ooooh! още повече, че информацията  в този сайт, който ползвам от години за темата тук, беше променена с 1 час напред.

Аз още се колебая  какво да правя - карта, желания, на РС или на хартиен носител Wink

Пожелавам ви да превърнете желанията си в реалност

Общи условия

Активация на акаунт