Подсъзнанието може всичко 48(линкове за всички техники на първа страница)

• 77 877
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
Пу , първа - готова съм с картата - ще ви се изфукам като започнат да се сбъдват.  smile3534 smile3508

# 166
  • София
Lenny_Pld ॐ (With love), много ти благодаря!

Имам и друго питане, ако си направя карта на компютъра и утне си я принтирам на цветен принтер, има ли нянакъв проблем? Оказа се, че днес нямаше къде да си принтирам картинките, които бях подготвила.

Хубава вечер.

# 167
ох и аз така,сега започвам да е правя и утре ще е принтирам  Blush
не мисля че ще е проблем  Peace
а задължително ли е слагането на лична снимка?

# 168
  • София
Lenny_Pld ॐ (With love), много ти благодаря!

Имам и друго питане, ако си направя карта на компютъра и утне си я принтирам на цветен принтер, има ли нянакъв проблем? Оказа се, че днес нямаше къде да си принтирам картинките, които бях подготвила.

Хубава вечер.

Същият въпрос беше зададен за пеликана. И на края се оказа, че трябва да имаш и фактура на твое име за принтера, за да може като го принтираш да действа.  Mr. Green Mr. Green

# 169
  • Бургас
Направих си страхотна карта на желанията в ел. вариант и си я сложих на десктопа. Така ще си я гледам всеки ден и ще й изпращам позитивна енергия.
Пожелавам сбъдване на всички желания.

# 170
А на мен ми се изпари ентусиазма нещо.
Написах си списък със желания и приключих - не ми се прави карта, нито ми се поръчва мъж.
Ще видя утре как ще се чувствам.

# 171
  • София
Пу , първа - готова съм с картата - ще ви се изфукам като започнат да се сбъдват.  smile3534 smile3508

Е, тогава пък ПУ ВТОРА!!!  newsm44 newsm68

# 172
А на мен ми се изпари ентусиазма нещо.
Написах си списък със желания и приключих - не ми се прави карта, нито ми се поръчва мъж.
Ще видя утре как ще се чувствам.

Аз си поръчах само 3 неща - 3 за щастие!

# 173
  • София
И аз съм готова с картата.
  bouquet  Странно, но резултата е страхотен, от това ми творение.

За малко да се откажа да правя карта, че мъжа ми много ме ядоса. Почна да разпитва, ама какво правиш, ама защо го правиш и т.н. Той е човек, който доста се подиграва на хората, включително и на мен. За щастие не сме женени и мога да се тръгна всеки момент, напоследък все ме дразни.

Извинете, че ви занимах с моите проблеми. Хубава вечер и сбйднати желания.  Hug

# 174
  • Стара Загора
И аз направих, но посоките много не съм сигурна в тях, защото от различните източници са различни.

# 175
  • Universe

Моите се оказаха 7 Peace

Благодаря ти за изобилието!
Благодаря ти, Сила!
Благодаря ти за успеха!

108*27

(Реших, че каквото късметче си дръпна, това ще са ми желанията.  7 е числото на Богородица  Praynig)

Благославям и хармонизирам картите и желанията ни!

# 176
И аз съм готова с желанията!! После ще се хвалим!!!  Hug

# 177
  • Под кленовите дървета
Готова и аз с картата Laughing
Не се оправих с руския сайт - заби ми компа и я направих на една програмка за колажи, но не успях да сложа никакъв текст. Когато я разпечатам ще напиша текстовете отзад Simple Smile
Сега ще си пиша желанията Simple Smile

# 178
И аз съм готова с желанията, сега ще почна картата и ще направя това с $ на лунна светлита   Laughing
Пожелавам на всички сбъднати желания   bouquet

# 179
  • Tам през Атлантическия океан
Чакам да мине "наплива"  Mr. Green утре и аз ще заявя мойта поръчка  Wink Почивен ден ми е хубавия петък  Grinning

Успех на картите и свитъците ви с желания момичета  Hug

даниела_ Hug

Общи условия

Активация на акаунт