Подсъзнанието може всичко 48(линкове за всички техники на първа страница)

• 78 599
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
Хехе, май ме бъркате с някой.
В този форум изглежда има разнообразие  Mr. Green
Ако не друго, то поне искрено се забавлявам !

# 376
Момичета,някои от вас занимават ли се с мудри?Имам чувството, че само си плета пръстите. newsm78

Какво за мудрите ? Кое не им разбираш Grinning ?

# 377
Мудрите - докато пееш мантри въздействат най-силно. Усети вибрацията на пеене. Желателно е да имаш опит с медитацията, за да усещаш тялото си и какви изменения настъпват в него Wink

# 378
Хехе, май ме бъркате с някой.
В този форум изглежда има разнообразие  Mr. Green
Ако не друго, то поне искрено се забавлявам !

И ние се забавляваме с теб ! Joy

# 379
Съгласна съм за мантрите Peace . На 23 страница съм пуснала мантри, ако някой прояви желание, мога да пусна още.

А за начинаещи (и не само) в медитацията, препоръчвам това - http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3151547, второто, "Kundalini Yoga Meditation for Beginners & Beyond"  Simple Smile !

# 380

Няма лошо. Ако се сприятелим, може да помагам със съвети от областта на психологията.
Ще спестите едно ходене до някой колега. Важи само за леки случеи!  Mr. Green

# 381

Няма лошо. Ако се сприятелим, може да помагам със съвети от областта на психологията.
Ще спестите едно ходене до някой колега. Важи само за леки случеи!  Mr. Green

Ето че разбрахме кой си !

# 382
А къде си го написала? Аз от скоро си драскам разни бележки, на които пиша какво точно искам и не винаги ме се получава, но общо взето работи  Simple Smile.
В изпитание съм в момента, имам нужда от вашата положителна енергия............ Sad

На листа с желания по новолуние. Но честно казано, изобщо не мисля, че има значение местонахождението. Вярата е ключът тук!

Рози и рози, аз съм в същото положение. И не от днес, и не от преди месец. От години ми изпитват вярата и минах през много неща. Е, не я давам, айде пък да видим.  Grinning Сутрин ставам и вечер лягам с афирмации и вярвам, че всеки ден е подарък, че всеки ден има чудо за мен и че нещата се подреждат по най-добрия за мен начин, а това, че не го виждам все още не значи нищо повече от чифт липсващи очила.  Grinning

# 383
  • на брега на морето
Мудрите - докато пееш мантри въздействат най-силно.

Аз знам, че мудрите се изпълняват в покой и съсредоточаване. Не съм чувала да се пее с тях, но много ми харесва тази идея. В такъв случай трябва да се пее мантра към съответната мудра newsm78

СлънцеЛуна, много ми харесаха клипчетата с мантрите; благодаря ти  Grinning

# 384
Момичетаааааааа, днес ми се сбъдна едно от желанията, но не от картата, а от тези на новолуние!! Честно казано не възлагах големи надежди, но... Така че продължавам да твърдя - чудеса съществуват и невъзможното не съществува! Много сбъднати желания и на вас    bouquet

# 385
Благодаря за поясненията.И аз реших да съчетая мудри с мантра,иначе много статично ми се вижда.Порових се за информация и понеже е противоречива ,попитах тук за разяснения от тези,които практикуват и харесват това.Аз съм още в началото и не мога  още да преценя дали ще ми помогнат за целта,за която съм ги почнала.
Grimnir,най-накрая да се включиш с нещо полезно,благодаря за което.На мен също поразително ми приличаш на Voxi,едно към едно. #Crazy

# 386
Момичетаааааааа, днес ми се сбъдна едно от желанията, но не от картата, а от тези на новолуние!! Честно казано не възлагах големи надежди, но... Така че продължавам да твърдя - чудеса съществуват и невъзможното не съществува! Много сбъднати желания и на вас    bouquet

Браво! Айде сега да ти повлече крак това желание!  Grinning

# 387
 :

Hug

# 388
Нов съм в този форум(честно) и не съм чувал за Voxi.
Иначе комбинация от усещане на тялото, ползване на мудри, мантри, янтри... резултата е с пъти по-силен. Само че вече нагазваме в област, за която казах да се внимава! Това е част от тантрическата практика.
Бележка: Тантра не е Кама Сутра !
Продължавам да твърдя, че резултатите не са плод на "подсъзнанието", те са съвсем съзнателно и целенасочено индуцирани.

# 389
  • Tам през Атлантическия океан

Бележка: Тантра не е Кама Сутра !

Кама Сутра си е чиста йога мен ако питате  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт