Подсъзнанието може всичко 48(линкове за всички техники на първа страница)

• 77 032
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
Вован е изпълнявач на желания, ама е от типа кажи му какво искаш и го пусни да го върши по негов си начин. Важно е да си сигурна точно какъв резултат искаш, да можеш да го опишеш с думи и да е конкретно. По желания от вида "искам да съм щастлива" изтъпява и зацикля, но затова пък по "искам да докарат в магазина от моя номер от червените дънки" е супер продуктивен. Е, най-вероятно ще затворят другия магазин на същите собственици и ще дойде и тяхната стока, но нали е постигната целта.... Такъв един е Вован-чо. И е важно да му дадеш подарък ПРЕДИ да ти изпълни желанието. На вересия дори не помръдва. Това е моят опит с въпросния младеж.

# 631
  • Под кленовите дървета
Тоест първо правиш нещо весело, после поръчваш желание, после пак правиш нещо весело?

# 632
Тоест първо правиш нещо весело, после поръчваш желание, после пак правиш нещо весело?

Обаждаш му се по телефона (образно казано) и му казваш: "Виж к'во, пич, тука имам една работа точно като за тебе. Искам еди какво си, за което ще ти.... (направя кекс, изпия едно малко уиски, изям две баклави от кръглите, изтанцувам танц, взема вана с лавандулови соли, изкача връх Вихрен.... и т.н.). 'айде да действаме.". След което правиш обещаното и се кефиш на резултата.

Момичетата казват, че работи и за идване веднага на такси, да спрат да врещят съседите, да дойде веднага техникът за асансьора и подобни.

# 633
  • Costa Rica
И е важно да му дадеш подарък ПРЕДИ да ти изпълни желанието. На вересия дори не помръдва. Това е моят опит с въпросния младеж.
Помръдва, помръдва  Wink  Като ми се разбеснее котаракът в 2 през нощта, къде ще му търся подарък? Кротва животината и чака обещаните шоколадови бисквити до сутринта Laughing

Розичкеhug

Последна редакция: чт, 19 апр 2012, 19:41 от Делфина фон Ю.

# 634
Момичета, когато викате на децата си, спомнете си, че вашите деца не са ваши деца. Ако трябва си го залепете някъде, това е много дълбок текст. Аз мога ферман да напиша по темата, но нямам желание. Само искам да ви кажа, че някои неща не се забравят и отношенията родител-дете не са даденост, както ми прави впечатление, че много често се смята. Аз лично приемам майчинството си като подарък. И титлата "майка" като задължение да се доказвам и да я печеля, а не като даденост.  Peace

# 635
Рози и рози, благодаря   bouquet
Ей досега се хилих на  всички Симорон ритуали и вече си набелязах няколко ( свързани с дупета Party Party.

simplyaven, истини си казала за  майчинството. Често си го повтарям, но си признавам, че има още какво да си напомням.  Малко встрани от темата, но не мога да се стърпя: подписът е наслада за окото.

# 636
  • Бургас
Момичета  утре  ли се пишат желанията  и какво се прави със старите листчета

Peace

# 637
звездичка, благодаря. На мен ми е много близка тази тема, за съжаление някои уроци се учат по много болезнен начин. Благодаря и за комплимента за подписа!  Simple Smile Чакам с нетърпение да ми замирише на цъфнал люляк!  Heart Eyes

Симоронът работи, дори и само като терапия срещу тежки мисли и моменти. Аз мисля ми е време да си понарисувам дупето пак.  Mr. Green

Желания от утре чак до пълнолуние, аз не спазвам точно ден и час. Старите ги горя.

# 638
Обаждаш му се по телефона (образно казано) и му казваш: "Виж к'во, пич, тука имам една работа точно като за тебе. Искам еди какво си, за което ще ти...

А на кой телефонен номер му се обаждаш? Wink На въображаем ли? Grinning
Или само взимаш телефона и без да набираш номер, направо го викаш по име и започваш да искаш, искаш, искаш...

# 639
simplyaven, осъзнаването при мен дойде години след раждането на първия ми син, а сега с втория виждам какво е могло да бъде. Но никой не е безгрешен и съвършен.
Хехе, и аз това чакам да замирише на люляк, а после и на липов цвят. А онзи ден така се зарадвах на една мъничка цъфнала момина сълза. Heart Eyes

# 640
А на кой телефонен номер му се обаждаш? Wink На въображаем ли? Grinning
Или само взимаш телефона и без да набираш номер, направо го викаш по име и започваш да искаш, искаш, искаш...

Ако ти дойде отвътре дори грабваш дървената лъжица от кухнята и я използваш като "телефон", за да е напълно ясно колко решително си настроена, че това желание си е твое и.... (да не започвам да се изразява, както ми идва на вълни понякога тези дни отвътре, че ще ме отмодерират за простащина  Embarassed Embarassed)...

Тука момичетата си закачат червените гащи по лампите из хола ти за един телефонен номер....  Hug

Ама как ми се иска да се разкрещяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя!!

simplyaven, копнах ти едни прекрасни думички.... Embarassed и сега ми красят под розата.

# 641
звездичка, разбира се, не сме съвършени. Но ми се иска да вярвам, че времената се менят към по-добро и ние като родители - също.  Simple Smile

Ех, сега се потопих в позитивно настроение, ако щете вярвайте, но ми мирише точно на люляк, прясна трева и пролетен здрач! Ей тук, в дневната.  Heart Eyes

Рози,  Hug Обичам Шекспир. Подарявам ти цяла колекция с любовните му цитати: http://www.nosweatshakespeare.com/quotes/shakespeare-love-quotes/  Heart Eyes Крещи! Може и във възглавницата или в матрака, изпитано!  Hug

Права е Рози, момичета. Винаги едни и същи въпроси се задават, а истината е, че дълбокият смисъл дори на "абсурдния" Симорон е да позволите на детето у вас да се заиграе! Животът е игра, играйте я! С наслада, с кеф, с екстаз, оставете ги тия подробности вече - кога, как. Вашият начин е важен! Рисувайте, пейте, преименувайте се, сменете предназначението на вещите си, метнете си гащите, че и сутиена, оближете се, нарисувайте се, правете магия!

# 642
звездичка, благодаря. На мен ми е много близка тази тема, за съжаление някои уроци се учат по много болезнен начин. Благодаря и за комплимента за подписа!  Simple Smile Чакам с нетърпение да ми замирише на цъфнал люляк!  Heart Eyes

Симоронът работи, дори и само като терапия срещу тежки мисли и моменти. Аз мисля ми е време да си понарисувам дупето пак.  Mr. Green

Желания от утре чак до пълнолуние, аз не спазвам точно ден и час. Старите ги горя.
А какво е това с рисуването на дупето, че ми привлече вниманието  Laughing

# 643
Бях го превела по-назад някъде, но честно казано с линковете и към форума на Лени, си загубих ориентацията.

Йодна мрежичка  Mr. Green : купуваме си йодна тинктура от аптеката, заголваме се  Laughing и си рисуваме на дупето каквото ни се иска в този момент - доларов или евров знак за пари, сърчице за любов, каквито символи ви се връзват с желаното, правила няма! След това отгоре на нарисуваното рисуваме мрежичка - като за морски шах, хоризонтални и вертикални линии. Така "улавяме" в нашата мрежичка желаното. Изчакваме да поизсъхне (йодът попва много бързо в кожата и не оставя следа, тъй че не се притеснявайте, че съпруга ще ви излови в магьосничество  Laughing ) и сме готови. Има много момичета, които си танцуват докато съхнат, припяват си разни измислени веселяшки мелодийки, а една по корем съхне за по-добър поглед на Вселената отгоре.  Mr. Green Важното е настроението!  Hug

# 644
  • при моите деца .....
Аз лично приемам майчинството си като подарък. И титлата "майка" като задължение да се доказвам и да я печеля, а не като даденост.  Peace
Много хубаво казано.... Понякога май не се справям....

Общи условия

Активация на акаунт