Подсъзнанието може всичко 48(линкове за всички техники на първа страница)

• 77 011
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
Кимбърли, Atinka - прекрасни думи и стихове.
Рози и рози - колко прекрасни снимки.

Благодаря ви   bouquet

# 721
  • Под кленовите дървета
Хубаво ми е в тази темичка Simple Smile
Може ли да помоля да постнем формулите на първа страница Simple Smile
 с ей този линк http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=647817.690

# 722
Постът на jasmin_veni ме провокира да напомня, че темата наближава вече 50 страници.
Надявам се, че някой събира линкове и подготвя новата тема...

Hug

Последна редакция: вт, 24 апр 2012, 13:14 от mijjjka

# 723
  • София, под Карлсон
Момичета, прочетох, че днес е много специален ден и го споделям с вас:

"Акшая Тритхи е много важен и светъл ден. За 2012 е на 24 април. Акшая Тритя е много важен и свещен ден, който е третия ден след новата луна в месец Вайшакха от ведическия календар. На този ден всяка секунда е свещена. Думата „акшая” означава „това, което никога не изчезва”. Денят е идеален за стартиране на нови дейности, защото се смята, че всяко намерение, мисъл, дума и действие е сериозна инвестиция, която се възнаграждава и възвръща. „Акшая” означава също това, което е постоянно, стабилно и никога не се разрушава.
В нашия живот няма нищо постоянно, всичко се променя и от време на време ние срещаме трудности в живота, докато се адаптираме към новите ситуации и промени. Всъщност, единственото нещо, което не се променя и разрушава е сатя, истината, която е друго име на Всеприсъстващия Бог. Акшая Тритхи е един от специалните моменти в годината, когато човек може да усети тази постоянна истина, да се свърже със себе си и да изживее позитивното му въздействие на всички нива на своето съществуване. "

Hug

# 724
Момичета , съжалявам,тези дни бях без монитор.А сега като го имам не мога да ви пусна линкове на ел. пощи защото са скрити.
Не съм сигурна дали ще успея да постна тук...

# 725

Това е цитат от "Тайното послание", на мен много ми допада, ако някой го иска мога да му изпратя файла.

А защо, не постнеш линк?

ПП И аз съм на опашката.

Предполагам е това  Peace

http://www.kapkapokapka.com/kapkapokapka/books/TainotoPoslanie.pdf

Рози Wink

Да, това е.Благодаря ви !

# 726
Здравейте, момичета! Толкова отдавна не съм писала тук, но ви чета  Grinning Искам да ви споделя нещо и се чудя какво да правя. Откакто преди години ви намерих много промених начина си на мислене. Като цяло съм настроена положително, но бедата е там, че работя в офис с много колеги и още сутринта като отида на работа се започва едно обсъждане на политика, проблеми, началници, обсъждания, плюене, ужасен негативизъм. И това цял ден. Опитвала съм се да укротя обстановката и да прокарам някаква светлинка в мислите им, но едва ли не ми се присмиват. Усещам, че ме мислят за глупава и лесно манипулативна /не че много ме интересува мнението им но все пак по цял ден сме заедно/. В следствие се отказах да се меся, но този негативизъм направо ме смазва. С такъв хъс се ядосват и черногледничат, че направо откачам. Като зомбирани са. И това няма как да не ме подтиска. Като че ли им прави кеф да се тровят с негативни мисли и да тровят обстановката около себе си. Някакъв съвет?

На всички, които са си написали желания пожелавам сбъдване  newsm10
Много добре съм се чувствала с метода на Луиз Хей- през цялото време да мислиш наум и да си повтаряш - Прощавам ви колеги , прощавам ви и ви пускам да си отидете от мен!Това се прави с истинското усещане че им прощавате, та те не са виновни че не могат да бъдат като вас.Те са си те, но когато им простите и ги пуснете, ще се случат някои неща - възможно е те да се променят и да променят отношението си към вас, или да си намерят друга работа или пък вие да си намерите нещо по-добро, с колектив от хора като вас...!!Аз съм го практикувала в силно враждебна обстановка, с колеги които като говорят плюят отрова...!Действа!Но винаги завършвайте с думите "За доброто на всички участващи", защото когато го правих първия път, не съм завършвала така  и едната колежка я уволниха внезапно..., а ние не искаме да им причиним зло, просто да не са около нас...!
Това е моето виждане, тук има момичета които могат да ти дадат още по-добри идеи.Успех!

# 727
evrovioleta, вместо да се пускат едно след друго мнения, има опция за редакция на съобщението  Peace  Hug

# 728
mijjjka малко ме засегна,защото аз пуснах тази тема. Съвсем вярно е,че има забележки и не е както трябва. Не ми се беше случвало да пускам тема с такъв обхват на информация и не знаех,че няма да се побере по този начин в един пост. Но нито съм го направила нехайно,нито пък чак толкова набързо. А с желание.
Разбира се сега ще е добре да се заеме някой,който е пускал поне последните няколко теми.

# 729
sladurka, не съм целяла да обидя никого Hug  
Съгласи си, че темата беше пусната набързо... Визирам себе си тук. Каквото можах събрах, преглеждайки по диагоналната система предишната тема  Confused
Идеята на предишния ми пост е пак да апелирам (за кой ли път вече?  Rolling Eyes) към пишещите и четящите тук някой да изяви желание да се грижи за темичката ни в по-дългосрочен план...   Hug

П.П. Редактирам си поста. И още веднъж се извинявам на Сладурка, ако с нещо съм я засегнала   bouquet

# 730
mijjjka  Hug Hug Hug

Бих могла да се заема по-сериозно с темата след тази,обаче. Ти имаш ли възможност да пуснеш нова?

# 731
sladurka,не се засягай от такива дреболии. StopВсички в началото на темата оценихме скоростта,с която я пусна.Миж е права,по-добре е някой от самото начало да следи за новите неща в темата,а не всеки път на 50 страница да се питаме и чудим newsm78.Просто едни не пишат вече,други идват,но темата си крета;ето скоро юбилейна ще правим,но трябва и някой да се грижи технически за това.Аз съм скарана с тези работи и при най-голямо желание ,за сега нямам време да се научавам.Все пак аз ползвам компютър колкото да ви прочета и да си видя пощата. #CrazyВсе се надявам да се пообразовам в тази посока малко;трябва в следващите желания да го включа,може би Laughing

# 732
mijjjka  Hug Hug Hug
Бих могла да се заема по-сериозно с темата след тази,обаче. Ти имаш ли възможност да пуснеш нова?

Чудесно, че се заемаш  Hug
Аз за съжаление не съм събирала линкове от тази тема... Ако пускам новата, едва ли ще е пълна.
Но мога днес-утре да я направя  Hug

# 733
  • Tам през Атлантическия океан
Идвам да ви се оплача и аз  Laughing Та , има една тема в подфорума 'Литературен клуб' за електроните четци  Wink Отивам там да потърся инфо. а темата е навъртяла 5 броя  Grinning и както съм си свикнала от нашата тема а и от други където момичетата систематизират/грижат се важната информация на всички теми във всяка нова тема. Търся и там на първата страниза и нЪц няма  Crossing Arms много е гадно така , питаш , чакаш  Mr. Green нервих сА щот нямах търпение  Laughing а бе безумно да прочета всички теми за данамеря това където ми трябваше  Crazy Най-лесно е нова тема и на първа стр. линк към старите  да ама не .

п.п.отивам да ви дочета че спрях от поста на Миж където  напомня за нова тема

Последна редакция: вт, 24 апр 2012, 15:22 от Desss

# 734
  • I want it all and I want it now.
За темата за сега не мога да помогна в пускането.
mijjjka Благодаря. Успех с пускането и ще те изчакаме.   bouquetБърза работа нямаме.
Desss Моля те като изчетеш да споделиш на кой модел си се спряла.  Wink Искам и аз такъв. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт