Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви техники се споделят във форума?
Как мога да помогна на чувствително дете, което се чувства обиждано и изолирано по време на тренировки?
Как да закопчая цип и какво е техниката?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви техники се споделят във форума?
Във форума се споделят различни техники и методи за постигане на желания, подобряване на настроението и управление на емоциите. Някои от тях включват практики като визуализация, упражнения за укрепване на енергийното поле, както и техника за закопчаване с цип, предназначена за усмиряване на емоции и подобряване на самочувствието.
-
Как мога да помогна на чувствително дете, което се чувства обиждано и изолирано по време на тренировки?
За да помогнем на чувствително дете, което се чувства обиждано и изолирано по време на тренировки, можем да използваме техники като закопчаване с цип за укрепване на енергийното поле и подобряване на самочувствието. Освен това е важно да насърчаваме детето да изразява чувствата си и да се научи как да управлява негативните емоции, като му помагаме да пише за желанията си върху лист хартия и обсъжда възможността за прилагане на техниката преди тренировки с треньора.
-
Как да закопчая цип и какво е техниката?
Техниката на закопчаване на ципа е метод, който укрепва енергийното поле и подобрява самочувствието. За да го приложите, поставете ръката си върху долния край на репродуктивния меридиан, намиращ се на срамната кост, и я издърпайте нагоре по меридиана през средата на тялото до долната устна. Това движение се повтаря три пъти с дълбоко дишане, което помага да се почувствате по-центрирани и уверени.
-
Какво да правя, ако искам да продам имот, но нямам снимка за вграждане на надпис „Продадено“?
-
Как мога да привлека някого в живота си, особено мъж?

Искам да ви споделя нещо и се чудя какво да правя. Откакто преди години ви намерих много промених начина си на мислене. Като цяло съм настроена положително, но бедата е там, че работя в офис с много колеги и още сутринта като отида на работа се започва едно обсъждане на политика, проблеми, началници, обсъждания, плюене, ужасен негативизъм. И това цял ден. Опитвала съм се да укротя обстановката и да прокарам някаква светлинка в мислите им, но едва ли не ми се присмиват. Усещам, че ме мислят за глупава и лесно манипулативна /не че много ме интересува мнението им но все пак по цял ден сме заедно/. В следствие се отказах да се меся, но този негативизъм направо ме смазва. С такъв хъс се ядосват и черногледничат, че направо откачам. Като зомбирани са. И това няма как да не ме подтиска. Като че ли им прави кеф да се тровят с негативни мисли и да тровят обстановката около себе си. Някакъв съвет? 
Всички в началото на темата оценихме скоростта,с която я пусна.Миж е права,по-добре е някой от самото начало да следи за новите неща в темата,а не всеки път на 50 страница да се питаме и чудим
.Просто едни не пишат вече,други идват,но темата си крета;ето скоро юбилейна ще правим,но трябва и някой да се грижи технически за това.Аз съм скарана с тези работи и при най-голямо желание ,за сега нямам време да се научавам.Все пак аз ползвам компютър колкото да ви прочета и да си видя пощата.
Все се надявам да се пообразовам в тази посока малко;трябва в следващите желания да го включа,може би
много е гадно така , питаш , чакаш
Най-лесно е нова тема и на първа стр. линк към старите да ама не .