Глутница кучета нападат хора в горната част на Южен парк София!!!

• 36 114
  • 985
  •   1
Отговори
# 750
  • София

Аз съм за приюти в които се евтанназират само агресивни и болни животни, на останалите се търсят осиновители. .

Останалите,ако природозащитниците и кучелюбителите,нямаха само големи усти,а притежаваха и мааалко по-големи сърца,може би досега вече отдавна щяха да са осиновени? Thinking

Мечтател!

# 751
  • На земята, която е всъщност звезда.

Добре, Вселена, а кой ще издържа тези кучета в приютите?

Знаеш ли кой издържа приюта на  АРС?

Жасмин, след като си така добре запозната с цифрите, колко точно са приютите в София и с какъв капацитет? И с какъв капацитет общо са тези в Мадрид?

eksipnos, ама разбира се, как са си стиснали сърцата тези кучелюбителите и не си вземат по още няколко кучета в апартаментите, освен собствените дом. любимци. Аааа, чакай, май това не беше много хубаво за съседите.  ooooh!  

# 752

[/quote]

Съмнявам се да се самоиздържат с продажбата от фен магазина си или от дарения, та КОЙ?

# 753
  • Варна
Sunglasses та по въпроса за днешният протест - http://offnews.offroad-bulgaria.com/index.php/46205/300-zashtitn … estiraha-v-sofiya.........ще умиргам "Не съм виновен, че съм куче", "Имам право на живот".......

И пишат еФтаназия.  Rolling Eyes

Поне за едно нещо са прави :
Цитат
В основата на проблема е безчовечието.

Нечовешко е да се поставя човешкия живот след кучешкия.

# 754
Sunglasses та по въпроса за днешният протест - http://offnews.offroad-bulgaria.com/index.php/46205/300-zashtitn … estiraha-v-sofiya.........ще умиргам "Не съм виновен, че съм куче", "Имам право на живот".......

И пишат еФтаназия.  Rolling Eyes

Поне за едно нещо са прави :
Цитат
В основата на проблема е безчовечието.

Това признавам, че аз не го видях, сега се върнах да прочета отново  Simple Smile....е, грешка е наистина

Нечовешко е да се поставя човешкия живот след кучешкия.

# 755
  • София
На мен изискванията за приютите не ми изглеждат налудни. Ясно е, че ще има карантинно, кухня, изолатор, морга, отделения за бебета, болни, здрави, за персонала и т.н. Но от постнатото е ясно, че поетапна евтаназияа пак не се предвижда, което за мен вече е пълна лудост. Това от променената наредба ли е извадка или от старата?
Старата наредба трябва да е. Би трябвало миналата седмица да е внесен проект за промяна, дали е внесен и дали е приет - не знам.

# 756
  • Варна
Честито!
Ще се създава зоополиция

Цитат
"Вече няма да говоря като министър, а като ветеринарен лекар. Призванието на ветеринарните лекари е да спасят хората от тази напаст. Никой не иска да убива кучета.

Мястото им е в приютите, а тези, които са направени са по-луксозни от домовете за деца без родители. Струва 6 млн. лева, ако трябва да са изградени съгласно изискванията за един кучкарник. Решаваме да им създадем среда с индивидуални къщички, където да живеят. Природозащитниците като искат да помагат, да отидат на тези места и да се грижат", каза Мирослав Найденов.

Shocked

# 757
  • София
И пак от там - "Второ, от Наредбата за приютите ще се премахнат или променят, онези части, които вкарват животните в железни заграждения подобни на концлагери"  doh Честито на бъдещите нахапани!

# 758
  • София
Идеята за зоополиция не е обсъждана преди?  Joy Ох, лелелееееее, б..и м..а му!

# 759
  • Варна
И пак от там - "Второ, от Наредбата за приютите ще се премахнат или променят, онези части, които вкарват животните в железни заграждения подобни на концлагери"  doh Честито на бъдещите нахапани!

Идеята е кучетата да бъдат вкарани в индивидуални къщички, защото трудно могат да живеят по много на едно място.
Цифрата 6 млн лв. излиза и от устата на министъра.  Thinking

# 760
  • София
Пф, ако не беше трагично, щеше да е смешно... да видим докъде могат да разтегнат един толкова лесно разрешим проблем и колко живота още ще се похарчат заради това...

6 млн. лв. изглежда е реалната цена на приют. Колко приюта са предвидени за построяване? Вече сериозно се замислих, че цялата тая помиярщина всъщност е една чудесна бизнес-идея, сега е момента някой предприемчив човек да се намърда в схемата, момичета.  Peace

# 761
  • София

Идеята е кучетата да бъдат вкарани в индивидуални къщички, защото трудно могат да живеят по много на едно място.
Цифрата 6 млн лв. излиза и от устата на министъра.  Thinking

А интернет не искат ли? Оптичен за предпочитане. Нагли, та нагли  ooooh!

# 762
  • Варна
Цитат
Уточнихме се - тези промени, които следва да бъдат внесени в парламента следващата седмица, да бъдат отложени, за да бъдат прецизирани, така че ще станат факт не следващата, а по-следващата седмица.

Кой ще прецизира промените? Комисия ли е създадена, че не намерих да пише?

# 763

Жасмин, след като си така добре запозната с цифрите, колко точно са приютите в София и с какъв капацитет? И с какъв капацитет общо са тези в Мадрид?

eksipnos, ама разбира се, как са си стиснали сърцата тези кучелюбителите и не си вземат по още няколко кучета в апартаментите, освен собствените дом. любимци. Аааа, чакай, май това не беше много хубаво за съседите.  ooooh!  

Ми лишете се от апартаментите,бийте си камшиците нейде у гората барабар със скъпоценните ви песове и оставете градската среда да отдъхне малко!Тъкмо няма да пречите нито на мен,нито на съседите..   И тогава може би и такова теми няма да има из форумите newsm78

# 764

В общинския кучкарник на Мадрид в момента има 96 кучета - всичките за осиновяване, ето ги: http://www-2.munimadrid.es/VeterinariaWeb/galeria.jsp
Това е - на 3,3 милиона души град - 96 бездомни кучета; но бездомни имам предвид - без собственици, а не улични! Там улични кучета няма.
За тези наличните пише, че са намерени (може би с починали собственици), или са оставени от собствениците си, по различни причини. Пише, че годишно влизат между 2 и 3 хиляди кучета, но за кратковременен престой - което не бива  осиновено, се евтаназира - личи си дори по наличната бройка живи кучета. Това е.

А сега ако искаш сравнявай със София, ти си капацитетът тук. Колко хора сме и колко кучета има. И по улиците, и по кучкарниците.

Последна редакция: пт, 20 апр 2012, 18:47 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт