Balea, Alverde, Catrice, Essence - 3 (Козметика от ДМ и Лили)

• 88 766
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
   в събота си взех ето това балсамче за устни. Много приятно мирише аромата ми напомня на сладкиш с портокалови корички хахахха, приятно омекотява устните, но не е  The best Wink в това отношение Simple Smile. A лосиона на Laura Vandini и аз го имам и е един от любимите ми Winkтраен аромат и приятен блясък върху кожата Simple Smile

# 421
  • на последния етаж
Този лосион има ли го някъде?

# 422
Скоро не съм го засичала, но да не те подведа.
Съжалявам, че не се презапасих, когато го имаше..

# 423
Здравейте,аз днес пак ще се похваля от БАЛЕА,взех си ето тези неща и Страхотни са,препоръчвам с две ръце Hug Heart Eyes Crazy Wink Wink Wink

# 424
Бихте ли ми препоръчали  основа за сенки на някоя от марките?

# 425
Няма го вече лосиона за ръце с ванилията. Ще пуснат същият, но с малина. Peace

Днес си купих това

Супер готино ухае....още по-готино от душгела. Преди около час си взех душ и се намазах. Миризмата е доста силна и още я усещам. Обаче може да не се хареса на всички, защото е малко лепкаво. Поне в началото.

Солите за вана като ги пробвам ще пиша и за тях

# 426
Днес в ДМ видях . Много хубаво мирише, направо.... Crazy Crazy Crazy
Иначе взех Summer Glam. Heart Eyes

Писали сме заедно с Жаки° .

# 427
Мисля, че скоро го засякох в нашия ДМ.

# 428
В дм не ми харесва, че никъде асортимента не е един и същ. Търсиш нещо -няма го. После се окаже, че го има на друго място и докато стигнеш го няма и там.

newsm23 балсама с мангото започна да ме задушава....как е възможно толкова силна миризма Crazy

# 429
  • София
Току-що се връщам от ДМ на Стамболийски. Този лосион с манго го няма Tired Не са го зареждали до момента и не ссе знае кога ще го получат  #Cussing out Тъпо, защото беше основната причина да се замъкна в тая жега до там.  Иначе моля някой, който знае дали го има в ДМ Бизнес парк да ми каже, че не ми се разкарва напразно до там, ако го няма.
Иначе пък си взех , цвят 01, съвсем на скяпо, дано да пасне    лилавия     Crazy

# 430
Само да споделя ако някой се интересува, че аз лосиона с манго и ванилия го купих от Славейков Peace

# 431
  • София
Само да споделя ако някой се интересува, че аз лосиона с манго и ванилия го купих от Славейков Peace
Има го и в подлеза на университета  Peace

# 432
. Много хубаво мирише, направо.... Crazy Crazy Crazy

Това си го взех днес и честно казано бях с по- големи очаквания- очаквах някаква по- кисело- плодова миризма. А, че е траен, няма съмнение. Мих си ръцете, после час седях и пак си миришат  Laughing А да питам този лосион с частичките при кои артикули да го търся?

# 433
Аз го взех оттам, откъдето ти си взела този - стелажът с лосионите.

# 434
Здравейте пак,аз всеки ден вече съм в ДМ хаха,днес си взех душ-крема с мед и мляко и съм страшно доволен,хубаво ухае и не изсушава кожата,супер е newsm81

Общи условия

Активация на акаунт