Balea, Alverde, Catrice, Essence - 3 (Козметика от ДМ и Лили)

• 88 670
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
Аз съм много разочарована от Катрис. Поръчах си червило Shy Flamingo  и фдт Photo Finish. Червилото е голяма цигания, с едни блестящи частици... От ФДТ пък най-светлият цвят ми беше тъмен.  Rolling Eyes

# 46
Червилата им са малко странни цветове повечето. Аз също харесвам само 2-3 нюанса. Но пък иначе са много приятни, като консистенция  Peace
Аз съм пробвала сенките им, също ми харесват.

# 47
  • София
Аз имам едно червило на Катрис- малиново червено, без блещулки е, много приятен наситен цвят, нанася се меко, не е трайно, но пък аз още не съм ползвала червило или гланц, за които дакажа че са трайни Laughing

# 48
  • Пловдив
И аз се подвеждам по червилата им. Уж си харесам някое, но след 1-2 ползвания минават в забвение или подарявам  Simple Smile

# 49
  • Пловдив
^VALINA^ , преди няколко дни се изненадах много приятно. Открих магазин, в който има пълните серии на Catrice, Essence ... и мноого други  Grinning. На Младежка е срещу Областната.

# 50
Между другото са много добри бронзиращи пудри. Аз имам тази за блондинки и съм много доволна от нея. По нищо не отстъпва на MAC примерно

Толкова ли са добри  Grinning Много им се чудя точно на показания матов бронзант. Щом е толкова хубав, ще го пробвам  Peace
Ами на мене поне много ми харесват Flutter Като цвят пудрата за блондинки ми пасва на кожата много добре.
Имам на MAC и на няколко други фирми, но ми седят по-оранжево
А и като цена не са кой знае какво...нямат и 10 лв. Дори да не ти харесат поне не е много голяма загуба

а като покривност пудрата как е  Simple Smile

# 51
^VALINA^ , преди няколко дни се изненадах много приятно. Открих магазин, в който има пълните серии на Catrice, Essence ... и мноого други  Grinning. На Младежка е срещу Областната.

Виждам, че си от Пловдив, и се надявам тази улица да е тук... Ще разкажеш ли малко по-подробно какво има, че се заинтересувах Simple Smile

# 52
  • София
Лосион за ръце (ползвам го за цяло тяло) с масло от шеа и ванилия - много ми допада!  Peace

# 53
Между другото са много добри бронзиращи пудри. Аз имам тази за блондинки и съм много доволна от нея. По нищо не отстъпва на MAC примерно

Толкова ли са добри  Grinning Много им се чудя точно на показания матов бронзант. Щом е толкова хубав, ще го пробвам  Peace
Ами на мене поне много ми харесват Flutter Като цвят пудрата за блондинки ми пасва на кожата много добре.
Имам на MAC и на няколко други фирми, но ми седят по-оранжево
А и като цена не са кой знае какво...нямат и 10 лв. Дори да не ти харесат поне не е много голяма загуба

а като покривност пудрата как е  Simple Smile
Добре е пигментирана. Личи си доста (стига да не ти е много тъмна кожата) Но при бронзантите винаги може да се нанесе повече или по-малко в зависимост колко силно искаш да си контурираш лицето.

# 54
Повлияна от отзивите в темата си взех млякото за коса на Балеа - от първото ползване съм очарована, направи ми косата изключително мека, като в същото време си изглежда съвсем чистичка. Цял ден не спрях да си играя с нея, толкова ми се видя променена Heart Eyes
Преди това, в опит да усмиря облака стърчащи косъмчета от иначе правата ми коса, си взех гланциращия спрей на Балеа - има известен ефект, но още не мога да уцеля правилното количество, за да не ми омазни косата Thinking
Взех си също и мандариненото масло за тяло на Алверде - разкошно мирише и добре овлажнява, изненада ме също колко бързо попива Peace Само дето е толкова мъничко, че го преполових набързо. Като свърши, ще си взема това с макадамия и карите, надявам се ароматът му да е също толкова приятен Praynig

# 55
  • София
В момента ползвам лосиона за тяло на Балеа с киви- нещо не съм очарована, наистина кожата е хидратирана и то не само 2 часа след нанасяне, но като се  намажа ми остава една такова лепкаво усещане, което е малко неприятно и аромата е далеч от този на киви Laughing

# 56
  • София
Сухият шампоан на Балеа нещо много не ми допада. Ще го пробвам пак де.

Пух , с гланциращия спрей на Балеа наистина трябва да се внимава - ако уцелиш правилното количество обаче, е много хубав продукт!  Peace Кое  е млякото, което обсъждате?

# 57
  • Пловдив

Виждам, че си от Пловдив, и се надявам тази улица да е тук... Ще разкажеш ли малко по-подробно какво има, че се заинтересувах Simple Smile
Peace Да. Срещу бившия ресторант Стадиона, посока Гребна база и пазара - първият блок с магазини отдолу. Мисля, че е 2-рия магазин отдясно. Не обърнах внимание какво пише.
Има цели пълни стелажи съответно и с тестери на Катрис, Есенс, Флормар, Голдън Роз ... Ако те интересува нещо конкретно - ще проверя. Минавам почти всеки ден поктай магазина.
До него е магазин Липненски и от него съм си взела сенките на Ует&Уайлд и ги "рекламирах" в някоя тема. Много хубави и евтини (опаковани по 2 тройки - 70 ст и 2 единички - 30 ст). Особено бежово-кафявата гама е мн богата на нюанси.
Сори за спама  Blush

# 58
Кое  е млякото, което обсъждате?
Heart Eyes

# 59
И аз да се включа със снимка на новия асортимент на Катрис

Общи условия

Активация на акаунт