Balea, Alverde, Catrice, Essence - 3 (Козметика от ДМ и Лили)

• 88 657
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
В ДМ гледам, че от няколко месеца слагат лепенки, за да не се отварят спиралите. Но се отнася само за по-скъпите марки. Тези на Есенс, Мис Спорти и Риммел си стоят така, на произвола на клиентите  Rolling Eyes
Аз от по-голямите коректори на Алверде едвам си намерих такъв, който да не беше с отпечатък от пръст вътре  ooooh! За тях също няма тестери.
Между другото, като стана дума за Аверде, се сетих да им похваля четката за сенки, която се мота по стелажа им. Много е хубава. Мек и приятен косъм, взима се нужното количество продукт. Харесва ми дори повече от четката на Гош примерно, от която започнаха да падат по някой и друг косъм. Жалко, че нямат още четки.

# 31
Днес си взех пудричката на Balea young и коректор-стик на Essence  и съм много доволна  Hug

# 32
И аз да се запиша - днес си взех едни много симпатични дм-ски слънчеви очила, от старат им колекция обаче. Новата май я няма още. А, и мернах някакъв гигантски бронзър на Есънс, но е рано още за такива неща, с вампирския ми тен Simple Smile
От тези ли бронзанти или някакви нови? Аз само за нови бронзанти дебна Grinning

Дам, тези са, явно не са нови,а аз не съм ги забелязала Simple Smile

# 33
Между другото са много добри бронзиращи пудри. Аз имам тази за блондинки и съм много доволна от нея. По нищо не отстъпва на MAC примерно

# 34
А тази козметика Catrice къде се предлага. Разгледах сайта, но в търсачката за магазини не излиза държава България...в Лили, което предполагам е дрогерия в София или...

Съжалявам за глупавото включване, но ме заинтригувахте Embarassed

# 35
  • София
Между другото са много добри бронзиращи пудри. Аз имам тази за блондинки и съм много доволна от нея. По нищо не отстъпва на MAC примерно

Аз май взех да ставам досадна  Laughing ама пак да питам нещо - имат ли блясък тези бронзанти или са матови. Направих вече цяла колекция, но все не уцелвам нещо. Или не са ми достатъчно пигментирани, или оранжевеят, или седят брашняно, или са много блестящи...

# 36
Тези конкретно на снимката са матови. Но имат и още един в по-малка кутийка който блести. Но е много деликатен блясък и почти не си личи.

^VALINA^, Catrice ги има в дрогериите Лили
онлайн ги има тук: http://beautyshop.bg/manufacturer/147/catrice.html

Последна редакция: сб, 17 мар 2012, 20:16 от Жаки°

# 37
  • В къЩи.
Л-и-я, беше питала за червилото на Ейвън- от серията ultra color rich moisture seduction e, на ивици нещо подобно като това на снимката на catrice, редуващи се с ивици бяло балсамче - на моите вечно сухи устни наистина не ме дразни и усещането е както когато съм само с балсам/ но се отказах от Ейвън, че с тези огромни каталози с промоции...  #2gunfire / дано не се налага да се отказваме от Дм/ и все още се надявам  Алверде да пуснат ново масло за тяло  #Silly

Благодаря ти   bouquet , a  какъв всъщност е цвета tangerine?

# 38
Момичета, а някой ползвал ли е този коректор?

# 39
  • София
Кога направихте новата тема, кога изписахте три страници, не съм разбрала  Embarassed
Доста полезни коментари прочетох.

Последния път като бях в ДМ, купих два лосиона за ръца на Балеа, от този с ванилията, с помпичката. Понеже много бързах, грабнах първите два броя от стелажа и изхвърчах. Чак вкъщи установих, че на едения му е била развъртяна помпичката. Добре че не ми потече по пътя из чантата. Явно за да се установи "как точно мирише ванилията" някой културно го е развинтил, и после го е зарязал така  Shocked

# 40

Толкова ли са добри  Grinning Много им се чудя точно на показания матов бронзант. Щом е толкова хубав, ще го пробвам  Peace

# 41
  • Стара Загора
Кога направихте новата тема, кога изписахте три страници, не съм разбрала  Embarassed
Доста полезни коментари прочетох.

Последния път като бях в ДМ, купих два лосиона за ръца на Балеа, от този с ванилията, с помпичката. Понеже много бързах, грабнах първите два броя от стелажа и изхвърчах. Чак вкъщи установих, че на едения му е била развъртяна помпичката. Добре че не ми потече по пътя из чантата. Явно за да се установи "как точно мирише ванилията" някой културно го е развинтил, и после го е зарязал така  Shocked

Много неприятно.  ooooh! А доволна ли си от тях ?  Laughing За този с алое вера четох, че не бил кой знае какво - освежавал.  Rolling Eyes

# 42

Толкова ли са добри  Grinning Много им се чудя точно на показания матов бронзант. Щом е толкова хубав, ще го пробвам  Peace
Ами на мене поне много ми харесват Flutter Като цвят пудрата за блондинки ми пасва на кожата много добре.
Имам на MAC и на няколко други фирми, но ми седят по-оранжево
А и като цена не са кой знае какво...нямат и 10 лв. Дори да не ти харесат поне не е много голяма загуба

Ивче
, лосиона с ванилия е много готин. Малко е воднист в началото но след като хубаво се разнесе ръцете стават много меки. И ухае прекрасно Heart Eyes

# 43
  • София

Много неприятно.  ooooh! А доволна ли си от тях ?  Laughing За този с алое вера четох, че не бил кой знае какво - освежавал.  Rolling Eyes

Ами, зависи с каква цел се ползва.  Този лосион го ползвам преди излизане. Попива бързо, и после при миене на ръцете не се "лигави". Лекичък е, по-скоро воднист отколкото мазен. Но се усеща че го има на кожата. Ръцете стават много гладки и меки. А и е удобно, защото сутрин когато най-много бързам ужасно мразя да развинтвам и завинтвам капачки, и естество по закона на Мърфи ги изпускам около 3-4 пъти  Laughing
Вечер преди лягане слагам от кремчето с маслина пак на Балеа. То вече си е по-мазничко и предполагам подхранва повече. Въпреки, че и в лосиона с помпичката има шеа.

# 44
Благодаря ти, Жаки

Общи условия

Активация на акаунт