Balea, Alverde, Catrice, Essence - 3 (Козметика от ДМ и Лили)

• 88 693
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
На Фрутини има
Миризмата си е точно на кокос. Голямото масло за тяло е 500 мл и струва 13,50 в ДМ, душ гела 6,25 лв, а лосиона е около 7 лв.  Peace

Ще ги погледна и тях.  bouquet

При нас пък го няма муса с малина,има само този с ванилия. Tired

# 496
  • Стара Загора
Муса с малина е лимитка и ако е останал някъде, е късмет. Преди малко моя приятелка беше в ДМ в Пазарджик и каза, че го имало.  Peace

# 497
Аз миналата седмица си взех 2 муса Ванилия и 2 Малина.
И двата са страхотни  Heart Eyes

# 498
Муса с малина е лимитка и ако е останал някъде, е късмет. Преди малко моя приятелка беше в ДМ в Пазарджик и каза, че го имало.  Peace

Ясно,затова явно го няма.
А аз си мислих,че пак ние сме ощетени.

# 499
За този на Балеа с кокоса, макар и съставът да е кофти..ще си го ползвам, пари съм дала за него Twisted Evil , но ще се огранича до 2-3 пъти седмично, не всекидневно. Иначе ухае много приятно.
И аз исках нещо с малинки или черешки, но имаше с манго..ванилии, шоколади и с кокос.

# 500
  • В къЩи.
Муса с малина е лимитка и ако е останал някъде, е късмет. Преди малко моя приятелка беше в ДМ в Пазарджик и каза, че го имало.  Peace

Къде в Пазарджик има ДМ?

# 501
  • Стара Загора
Муса с малина е лимитка и ако е останал някъде, е късмет. Преди малко моя приятелка беше в ДМ в Пазарджик и каза, че го имало.  Peace

Къде в Пазарджик има ДМ?

ул.Градски пазар 1
Телефон: 034910-397
Филиал No: 35

Работно време  (ПОН-НЕД  09:00-20:00 Часа)

# 502
  • В къЩи.
Мерси. bouquet

# 503
В ДМ на Славейков вчера имаше огромни количества от муса с малина на Балеа - съответно си забърсах и аз един Flutter Не бях обръщала внимание, че е лимитка - трайността му е до 2014, та ще помисля дали да не се позапася Blush

# 504
Момичета, изчетох така последните 10тина странички, извинявам се ако е споменато някъде по-назад в темата, но се съмнявам.
Става въпрос за едни продукти на дм за слънце.. едното е слънцезащитен флуид за лице Sundance spf 30 на 6.00 лв цена.
Другото е Лосион за тяло с потъмняващ ефект Balea на 5.00 лв ..
Не мога да приложа снимка, защото не намирам в интернет .. споменати са и двете в майския брой на Космополитън .. лосиона за тяло в самото списание на страница 114, а флуида към една притурка на хвърчащ лист за всякакви козметики .. парфюми кремове и т.н.т. ... ако някой го има този брой нека да погледне .. там има снимки Simple Smile ...
Исках  да попитам някой ползвал ли ги е и какви са отзивите . Благодаря предварително Simple Smile

# 505
  • Плевен
bmb, sundance са чудни - ползвала съм слънцезащитно мляко , фактор 30, фактор 20, мляко за след плаж с пантенол - и за това лято от тях ще взема - смело взимай, а за лосиона на Балеа, по-добре изчакай някой, който го е ползвал
вече си имам мляко за коса Балеа с кайсия, че и с 20% отстъпка Simple Smile
Момичета, някой да е ползвал спиралата на Алверде lash repair -прозрачна, за подхранване на миглите - че я тествах- никакъв ефект като спирала,/ имам прозрачна на Impala, която повдига, извива миглите/ а за подхранване дали ще има ефект ?

# 506
  • Belgium

Другото е Лосион за тяло с потъмняващ ефект Balea на 5.00 лв ..

Този ли имаш предвид?

# 507
Да, Лу - точно този Simple Smile

# 508
Малиновият мус ще го има поне няколко месеца. И би трябвало да пуснат и един шампоан с малина. В Германия вече са го заредили.
Изобщо много малинки тази година- и душгела и течният сапун за ръце много ми харесват!

# 509
  • Belgium

Имам го, но съм се мазала само 2-3 пъти. За сега съм доволна - има лек блясък, не ми е изцапало дрехите, но аз изчаквам да попие изцяло. Не съм видяла да придава особен тен, но още е рано за забележима разлика  Peace

Ако търсиш само леко изравняване на тена на кожата и озаряване е подходящ продукт  Peace

Общи условия

Активация на акаунт