Balea, Alverde, Catrice, Essence - 3 (Козметика от ДМ и Лили)

• 88 699
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  зарибихте и мен с този мус.
  Днеска си го взех!   Stuck Out Tongue Winking Eye
  После ще "се отзовавам".   Wink

# 631
Ооо страхотно,6лв. си е направо нищо,а хидратира ли добре?  bigdance2

# 632
  • София
Зависи колко ти е суха кожата. За мен лично е подходящ за по-топло време,но аз днес се намазах с него едва за 2ри път,така че не мога да кажа още,но засега е ок Peace

# 633
Зависи колко ти е суха кожата. За мен лично е подходящ за по-топло време,но аз днес се намазах с него едва за 2ри път,така че не мога да кажа още,но засега е ок Peace
За по-топло време,в смисъл че когато е по-топло кожата е по-суха?Аз мисля че щом е мус за тяло хидратира нормално,каквото и да е,ще си го купувам newsm62

# 634
От единичните сенки на Катрис имаше подобни цветове. Те не са лоши, но малко повече се ронят от желаното  Laughing Трябва да се внимава при работа или да се ползва влажна четка  Peace
И Есенс май имаха някакви такива. Но тях не ти ги препоръчвам. Много слаба пигментация, не ми харесват.
От другите марки не се сещам да съм мяркала.

А аз може ли да попитам как точно се нанасят с  влажна четка  Thinking Онзи ден пробвах, точно защото имам същия проблем със сенките на Catrice  и ми се втърдиха сенките като ги докоснах с мокра четка Sad

Благодаря Simple Smile

# 635
# 636
От единичните сенки на Катрис имаше подобни цветове. Те не са лоши, но малко повече се ронят от желаното  Laughing Трябва да се внимава при работа или да се ползва влажна четка  Peace
И Есенс май имаха някакви такива. Но тях не ти ги препоръчвам. Много слаба пигментация, не ми харесват.

А аз може ли да попитам как точно се нанасят с  влажна четка  Thinking Онзи ден пробвах, точно защото имам същия проблем със сенките на Catrice  и ми се втърдиха сенките като ги докоснах с мокра четка Sad

Благодаря Simple Smile

Мокрото нанасяне не става с всички видове сенки. Получава се при пигменти или минерални (изпечени) сенки. Или ако си пише, че стават за сухо и мокро нанасяне.
Може да се пробва евентуално и с Fix+ на MAC.
Имам единични сенки на Катрис и съм доволна от тях. Пигментирани са, не ми се ронят. За тази цена са ок Peace Но предполагам при различните цветове има и известни разлики. Особено ако са от различни финиши.

# 637
  • София
За по-топло време,в смисъл че когато е по-топло кожата е по-суха?Аз мисля че щом е мус за тяло хидратира нормално,каквото и да е,ще си го купувам newsm62

Ами по-скоро обратното,или поне при мен е така. Зимата от студеното кожата ми става доста суха и има нужда от нещо по-мазно и овлажняващо. Докато лятото мога и с някакъв по-лек крем или лосион.

# 638
Пух, благодаря Hug

# 639
Момичета, ползвали ли сте тези продукти, ако да какво Ви е мнението за тях :
- http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/balea_home/bale … _gruener_tee.html

И аз вчера го гледах и се чудих. Ама реших да е по-натам като напече слънцето лятото, да не взема да се поохлядя (така ми действаше Хед енд Шоудърс с мента Mr. Green). Предполагам, че ще е идеален за топлото време. А, ако и бързо попива ще е рай Grinning

# 640

Благодаря Simple Smile

Мокрото нанасяне не става с всички видове сенки. Получава се при пигменти или минерални (изпечени) сенки. Или ако си пише, че стават за сухо и мокро нанасяне.
Може да се пробва евентуално и с Fix+ на MAC.
Имам единични сенки на Катрис и съм доволна от тях. Пигментирани са, не ми се ронят. За тази цена са ок Peace Но предполагам при различните цветове има и известни разлики. Особено ако са от различни финиши.

Да, има разлика какви са сенките и как и дали става нанасянето с влажна четка. Аз имам три цвята. Но и трите са различни. Едни матови, които са ми супер за нанасяне и за тях нямам нужда от мокрене. Не се ронят. Едни черни с частици. При тях нанасянето с влажна четка е по-добре, защото на сухо се ронят малко повече. Имам и едни златисти, които са тоталко различни и с доста брокат. Те пък въобще не могат да се нанасят сухи, защото цялата ставам златна в лицето  Mr. Green Докато нанесени с влажна четка, става много добре  Peace

# 641
  • София/Бургас
Момичета, ползвали ли сте тези продукти, ако да какво Ви е мнението за тях :
- http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/balea_home/bale … _gruener_tee.html
/quote]
И аз вчера го гледах и се чудих. Ама реших да е по-натам като напече слънцето лятото, да не взема да се поохлядя (така ми действаше Хед енд Шоудърс с мента Mr. Green). Предполагам, че ще е идеален за топлото време. А, ако и бързо попива ще е рай Grinning

Аз постоянно издирвам лосиони и душ гелове с мента и лайм. За лятото са много освежаващи и ободряващи.  

# 642
Момичета, май не е точно тук мястото да питам, но така и така говорите за сенки  Embarassed

Загледала съм сенките на Lumene (Лумийн?) -- тройките -- хубави цветове има и тестерите (Laughing) са наистина с копринена текстура  Heart Eyes но все пак се чудих някой няма ли отзиви? Изглеждат ето така:

или така?     

P.S. Имат и още едни тройки -- Anytime -- с още по-ярки цветове Simple Smile

# 643
Момичета,днес минах през ДМ и нямаше малинов мус за тяло doh Казаха,че ще зареждат стока в четвъртък,и момичето ме попита "Ама на коя марка ви трябва?" ShockedИ аз викам "Ами мисля че е на Балеа..." JoyТа сега ви разказвам за да може някой най-после да качи снимка на въздесъщия МАЛИНОВ МУС,та да се добие представа от тези,които все още нямат #SniperБАЛГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО smile3504

# 644
  • Стара Загора

Друг мус с малина не помня да е имало.

Общи условия

Активация на акаунт